reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Najlepiej wygodne i nie za luzne;-)Dlaczego? Always na noc jest przeciez wygodna. Trzeba miec tylko dobrze trzymajace majtki....
biedroneczka1980
A w tym miesiacu chyba pojde do gina faceta na monitoring, za namowa kumpeli, bo mamy dosc dobrego faceta ginekologa, im pomogl;-), to moze i u nas cos zaradzi. Na 13 jestem zapisana na wizyte, kurcze a to piatek
o to mi chodzilo :-)Najlepiej wygodne i nie za luzne;-)
Dziewczyny-dziekuje za wsparcie i zycze milego dnia. Ide sie pmalu szykowac....
Najlepiej wygodne i nie za luzne;-)
To moze 13 przyniesie szczescie?A w tym miesiacu chyba pojde do gina faceta na monitoring, za namowa kumpeli, bo mamy dosc dobrego faceta ginekologa, im pomogl;-), to moze i u nas cos zaradzi. Na 13 jestem zapisana na wizyte, kurcze a to piatek
Ja tez wole ginekologow facetow.
biedroneczka1980
Oby:-)To moze 13 przyniesie szczescie?
Ja tez wole ginekologow facetow.
Moze uda mi sie byc w koncu mama 2010
Scully
mamusia :)
Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...
Trzymam kciuki;-) Będzie dobrze
Biedroneczko przykro :-( Uszy do góry nowy cykl przed tobą ;-)
Faceci ginekolodzy są delikatniejsi. A kobiety potrafią być wredne
Mi 2 lata temu babka przy badaniu powiedziała, że mam pełen pęcherz, a ja że przed wejściem byłam (bo byłam w wc:-(), a ona: "Nie umie Pani sikać!" Szczena mi opadła i od tej pory przeniosłam się na facetów
biedroneczka1980
Mi tez sie wydaje ze faceci sa delikatniejsi, moze to kwestia tego ze nie wiedza jak czuje to kobieta podczas badania, a babka podchodzi czasami do tego jak do czegos rutynowego
jagodka1231
Witam się z wami w ten bardzo mroźny poranek!!!!
Biedroneczko tak mi przykro!!! przytulam cię mocno!!!!
Iwcia,jak wyglądają teraz te plamienia??????
Będę trzymac bardzo mocno!!!Bo mnie też może to czekać!!!!!
Wczoraj rano polecialam po test, niestety jedna gruba krecha:--(, a kilka godzin poźniej popoludniu rozbolal mnie brzuch i przyszła wredna @. Więc zaczynam koklejny cykl starań
Niestety wieczorem czulam sie tak zmęczona i obolala, że nawet nie odpalilam juz komputera by zajrzec na forum:-no:
Biedroneczko tak mi przykro!!! przytulam cię mocno!!!!
Dziewczyny u mnie też lipa...wczoraj wieczorem coś się dziwnie czułam więc na noc zaaplikowałam już sobie tampona .... dziś wstałam i na tamponie miałam brazowe plamki i brzuch mnie boli więc jak nic spoźnialska @ bedzie dziś lub jutro... Nie rozumiem tylko tych tempek... dlaczego dziś miałam tempkę najwyższą z całego wykresu :-( Myslałam ze zaskoczyłam z wykresami a tu okazuje się ze nie.... Nie rozumiem już nic.... Jestem zła, smutna, krzyczeć mi sie chce.... :-( Jednak wczoraj dobrze przeczuwałam że ten miesiąc nie bedzie nalezal do mnie... kobieca intuicja ehhhh!!
Iwcia,jak wyglądają teraz te plamienia??????
Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...
Będę trzymac bardzo mocno!!!Bo mnie też może to czekać!!!!!
Są delikatniejsi i jeszcze nie umieją się do tego przyznać!!!Mi tez sie wydaje ze faceci sa delikatniejsi, moze to kwestia tego ze nie wiedza jak czuje to kobieta podczas badania, a babka podchodzi czasami do tego jak do czegos rutynowego
reklama
biedroneczka1980
Zmykam do pracy
Miłego dnia dziewczeta
Miłego dnia dziewczeta
Podziel się: