reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A w tym miesiacu chyba pojde do gina faceta na monitoring, za namowa kumpeli, bo mamy dosc dobrego faceta ginekologa, im pomogl;-), to moze i u nas cos zaradzi. Na 13 jestem zapisana na wizyte, kurcze a to piatek:confused::eek:

Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...

Trzymam kciuki;-) Będzie dobrze :tak:

Biedroneczko przykro :-( Uszy do góry nowy cykl przed tobą ;-)

Faceci ginekolodzy są delikatniejsi. A kobiety potrafią być wredne :tak:
Mi 2 lata temu babka przy badaniu powiedziała, że mam pełen pęcherz, a ja że przed wejściem byłam (bo byłam w wc:-(), a ona: "Nie umie Pani sikać!":szok: Szczena mi opadła i od tej pory przeniosłam się na facetów :tak:

Mi tez sie wydaje ze faceci sa delikatniejsi, moze to kwestia tego ze nie wiedza jak czuje to kobieta podczas badania, a babka podchodzi czasami do tego jak do czegos rutynowego

Witam się z wami w ten bardzo mroźny poranek!!!!

Wczoraj rano polecialam po test, niestety jedna gruba krecha:-:)-(, a kilka godzin poźniej popoludniu rozbolal mnie brzuch i przyszła wredna @. Więc zaczynam koklejny cykl starań:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niestety wieczorem czulam sie tak zmęczona i obolala, że nawet nie odpalilam juz komputera by zajrzec na forum:-:)no:

Biedroneczko tak mi przykro!!! przytulam cię mocno!!!!

Dziewczyny u mnie też lipa...wczoraj wieczorem coś się dziwnie czułam więc na noc zaaplikowałam już sobie tampona .... dziś wstałam i na tamponie miałam brazowe plamki i brzuch mnie boli więc jak nic spoźnialska @ bedzie dziś lub jutro... Nie rozumiem tylko tych tempek... dlaczego dziś miałam tempkę najwyższą z całego wykresu :-( Myslałam ze zaskoczyłam z wykresami a tu okazuje się ze nie.... Nie rozumiem już nic.... Jestem zła, smutna, krzyczeć mi sie chce.... :-( Jednak wczoraj dobrze przeczuwałam że ten miesiąc nie bedzie nalezal do mnie... kobieca intuicja ehhhh!!

Iwcia,jak wyglądają teraz te plamienia??????

Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...

Będę trzymac bardzo mocno!!!Bo mnie też może to czekać!!!!!

Mi tez sie wydaje ze faceci sa delikatniejsi, moze to kwestia tego ze nie wiedza jak czuje to kobieta podczas badania, a babka podchodzi czasami do tego jak do czegos rutynowego
Są delikatniejsi i jeszcze nie umieją się do tego przyznać!!!

reklama
Do góry