reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
biedroneczko przykro mi.... wpadam zobaczyć jak twój wynik testu ale jednak sie nie udało widze :-(
powodzenia w nowym cyklu.

Pozdrawiam wszystkich

eijf u mnie wczoraj w pracy laska powiedziała ze jest w ciązy a dziś jedna wrociła z macierzynskiego... :-( Nic tylko się cieszyć...

Eijf wiem jak to cięzko szczególnie na te ciężarne dookoła. Wczoraj miałam takiego dola:wściekła/y::-(. Przygnębia mnie to że za 4 miesiace skończe 30, a tu zadnych perspektyw na to że zaciąze. Moja dobra kumpela w pracy tez w ciazy przez jakis czas nie bylo jej w pracy bo gin wyslal ja na L4 bo ostatnia ciaze poronila wiec teraz miala na siebie uwazac i brac luteine, teraz juz 3 miesiac a ona widze wraca i wiem ze mimo ze mnie to cieszy to w glebi bede czuc zal:-:)-(

A co do takich nowych co wpadaja tylko na chwile to chyba poprostu chec pochwalenia sie, powiedzenia komus, tylko ze my jako staraczki z dluzszym stazem nie cieszymy sie faktem ze ktos zaciazyl za pierwszym razem, moze to drastycznie powiedzaine ale poprostu tak jest sytuacja, to bardzieja dobija:-( niz cieszy

na noc zaaplikowałam już sobie tampona .... dziś wstałam i na tamponie miałam brazowe plamki i brzuch mnie boli więc jak nic spoźnialska @ bedzie dziś lub jutro... .
Tampon na noc? Sadzilam, ze nie powinno tak sie robic.

A co do takich nowych co wpadaja tylko na chwile to chyba poprostu chec pochwalenia sie, powiedzenia komus, tylko ze my jako staraczki z dluzszym stazem nie cieszymy sie faktem ze ktos zaciazyl za pierwszym razem, moze to drastycznie powiedzaine ale poprostu tak jest sytuacja, to bardzieja dobija:-( niz cieszy
Zgadzam sie. Chca by caly swiat wiedzial, ze zaciazyly, a nam jest wtedy przykro.
P.S. Biedroneczko przykro mi, ze jednak masz @

Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...

Tampon na noc? Sadzilam, ze nie powinno tak sie robic.

Zgadzam sie. Chca by caly swiat wiedzial, ze zaciazyly, a nam jest wtedy przykro.

Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...
Wiem że tampony na noc to nic dobrego , ale ja podpasek nie jestem w stanie nosić :(

reklama
Do góry