reklama
eijf
Fanka BB :)
ja dzis dowiedzialam sie o dwoch kolejnych ciazach( jak one to robia!!!) jedna mnie nie ruszyla ale co do drugiej mam mieszane uczucia.to moja kolezanka z ktora staramy sie niemal rownoczesnie.miala cykle jak z kosmosu,czesto zle wyniki cytologi,powiekszony jajnik itd.a dzis zrobila pozytywny test.zreszta jak ja widzialam to wiedzialam ze sie udalo.powinnam sie cieszyc ale jest mi o tyle trudniej ze bede patrzyla na jej rosnacy brzuch i to bardzo konfrontujace.bo widzimy sie czesto.to wlasciwie rodzina nawet...co mi z pocieszen ze i mnie sie kiedys uda.bo to wiadomo czy na pewno i kiedy?poki co bede smutna
iwcia-jaka @?przeciez nawet temperatuyra ci nie spadla wiec o co chodzi?
martilla- @...
iwcia-jaka @?przeciez nawet temperatuyra ci nie spadla wiec o co chodzi?
martilla- @...
Scully
mamusia :)
Cześć dziewczynki:-)
Widzę, że wyklikałyście...- sporo czytania ;-)
Biedroneczka pewnie zajęta cieszeniem się (mam nadzieję)!!
Ewcia nie przejmuj się dawką leków tylko bierz jak trzeba i dbaj o fasolkę!!
Co do tych "nowych" to jestem jedną z nich Nie chciałabym was przytłaczać, że przyszłam przy pierwszym miesiącu starań i do tego czekam na @ lub ziarenko. Choć z drugiej strony każda marzy żeby to było już i teraz. A ja nie chcem "sama" z tym czekaniem być
Zresztą mam cykl do 43 dni i może się okazać, że czeka mnie jeszcze seria leków na wyrównanie
A pki co to jest 39 dzień i liczę na szczęście, choć brzuszek mnie pobolewa na @.
Zaraz idę lulu, bo rano do pracy, a przez tą pogodę to śpie na siedząco
Widzę, że wyklikałyście...- sporo czytania ;-)
Biedroneczka pewnie zajęta cieszeniem się (mam nadzieję)!!
Ewcia nie przejmuj się dawką leków tylko bierz jak trzeba i dbaj o fasolkę!!
Co do tych "nowych" to jestem jedną z nich Nie chciałabym was przytłaczać, że przyszłam przy pierwszym miesiącu starań i do tego czekam na @ lub ziarenko. Choć z drugiej strony każda marzy żeby to było już i teraz. A ja nie chcem "sama" z tym czekaniem być
Zresztą mam cykl do 43 dni i może się okazać, że czeka mnie jeszcze seria leków na wyrównanie
A pki co to jest 39 dzień i liczę na szczęście, choć brzuszek mnie pobolewa na @.
Zaraz idę lulu, bo rano do pracy, a przez tą pogodę to śpie na siedząco
Co do gotowania to ja lubie w weekendy gotowac bo wtedy wiecej czasu sie ma, a przepisy to albo z ksiazki kucharskeij od rodzicow albo net albo poprostu do Mamy dzwonie;-)
Mmm - a to wspolczuje tego biegania, my w tamtym roku tez nei moglismy dostac czesci na wymiane i musielismy nowy kupic ale ciezko bylo wybrac odpowiedni dobrze ze udalo Wam sie kupic nowy
Eijf - nie mozna tak myslec wiem ze latwo sie mowi ale trzeba troszke optymizmu wtedy wszystko latwiej sie udaje ale oczywiscie nie mozna przesadzac wiadomo trzeba znalesc zloty srodek. Teraz mysl o wypoczynku na wczasach, moze jak juz wrocicie z urlopu to wraz z neispodzianka ;-) troche relaksu zapomnienia...;-)
Scully powodzenia
Mmm - a to wspolczuje tego biegania, my w tamtym roku tez nei moglismy dostac czesci na wymiane i musielismy nowy kupic ale ciezko bylo wybrac odpowiedni dobrze ze udalo Wam sie kupic nowy
Eijf - nie mozna tak myslec wiem ze latwo sie mowi ale trzeba troszke optymizmu wtedy wszystko latwiej sie udaje ale oczywiscie nie mozna przesadzac wiadomo trzeba znalesc zloty srodek. Teraz mysl o wypoczynku na wczasach, moze jak juz wrocicie z urlopu to wraz z neispodzianka ;-) troche relaksu zapomnienia...;-)
Scully powodzenia
biedroneczka1980
Wczoraj rano polecialam po test, niestety jedna gruba krecha:--(, a kilka godzin poźniej popoludniu rozbolal mnie brzuch i przyszła wredna @. Więc zaczynam koklejny cykl starań:-)Biedroneczka mam nadzieję że przełamiesz tą złą passe jaka tu ostatnio na forum panuje... Życzę II kreseczek!!!
Niestety wieczorem czulam sie tak zmęczona i obolala, że nawet nie odpalilam juz komputera by zajrzec na forum:-no:
Też tak myślę wiele dziewczyn tu wpada przed terminem @ potem chwali sie testem i potem sie juz nie pojawia, wiem to dla nich radosc ale dla mnie wcale juz nie bo to watek starankaJa czekalam dwa dni od spadniecia tempki i pierwszych oznakow @ niby juz juz a jeszcze tyle czekalam
Co do wpisywania nowych zafasolkowanych na liste to ja poczekalabym troche, nie zrozumcie mnie zle prosze ale pojawiaja sie dziewczyny ktore nie rozpoczynaja staran z nami tylko juz testuja po czym jest test z dwoma kreseczkami i bardzo sie ciesze oczywiscie z tego ale potem znikaja przechodza na inne watki i ja wlasciwie nie pamietam kto to taki nawet byl co innego ja ktos z nami pisze wtedy ok ale mamy juz na liscie osoby ktore wpadly zatestowaly i wypadly takie moje zdanie
Racja, mnie to czasami smuci i denerwuje.No wlasnie bo jak nawet pisza pozniej to oki zawsze je mozna wpisac ale one zaraz uciekaja i mamy osoby ktore moze ze dwa razy cos z nami zamienily na watku typu ze test wyszedl i ze trzymaja kciuki a watek ma nazwe staranka nie testowanie i jeszcze dodam cos od siebie mi np jest przykro jak ktos wpada chwali sie ze za pierwszym razem i wypada
Oj tak, juz dawno bym te tabsy odstawila. a tak zaraz minie cały rok od odstawienia i nicdokładnie... gdybym wiedziała, że tak będzie to zaraz po ślubie 2 lata temu bym odstawiła tabsy w cholerę...
A co do ilesci i czstosci, to chyba nie ma reguly. /we wczesniejszym cyklu staralismy sie rzadziej ale celowalismy niby dokladnie w owu, teraz robilismy to codziennie w okolicach owu i tez nic. Wiec rece mi juz opadaja
biedroneczka1980
TESTUJĄCE:
iwcia81 - ok 4 listopada
Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada
kinga85- 28 listopada
ZAFASOLKOWANE:
Agapas -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
Ewa - 2 cykl
OBECNE STARACZKI:
zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 11 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 2 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 7 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 4 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl
iwcia81- 1 cykl
agutkaZG - 3 cykl
nanusia - około 18 cykl
A de facto to już moj 10 cykl staran od odstawienia tabsow:--no:
Masakra.
Może moje imieniny beda dniem szczęśliwym
iwcia81 - ok 4 listopada
Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada
kinga85- 28 listopada
ZAFASOLKOWANE:
Agapas -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
Ewa - 2 cykl
OBECNE STARACZKI:
zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 11 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 2 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 7 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 4 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl
iwcia81- 1 cykl
agutkaZG - 3 cykl
nanusia - około 18 cykl
A de facto to już moj 10 cykl staran od odstawienia tabsow:--no:
Masakra.
Może moje imieniny beda dniem szczęśliwym
Ostatnia edycja:
Biedroneczko bardzo mi przykro z powodu @ <przytulam>
Witam Was z ranka!!
Dziewczyny u mnie też lipa...wczoraj wieczorem coś się dziwnie czułam więc na noc zaaplikowałam już sobie tampona .... dziś wstałam i na tamponie miałam brazowe plamki i brzuch mnie boli więc jak nic spoźnialska @ bedzie dziś lub jutro... Nie rozumiem tylko tych tempek... dlaczego dziś miałam tempkę najwyższą z całego wykresu :-( Myslałam ze zaskoczyłam z wykresami a tu okazuje się ze nie.... Nie rozumiem już nic.... Jestem zła, smutna, krzyczeć mi sie chce.... :-( Jednak wczoraj dobrze przeczuwałam że ten miesiąc nie bedzie nalezal do mnie... kobieca intuicja ehhhh
No nic jakoś to bedzie...
Miłego dnia wszystkim!!!
Witam Was z ranka!!
Dziewczyny u mnie też lipa...wczoraj wieczorem coś się dziwnie czułam więc na noc zaaplikowałam już sobie tampona .... dziś wstałam i na tamponie miałam brazowe plamki i brzuch mnie boli więc jak nic spoźnialska @ bedzie dziś lub jutro... Nie rozumiem tylko tych tempek... dlaczego dziś miałam tempkę najwyższą z całego wykresu :-( Myslałam ze zaskoczyłam z wykresami a tu okazuje się ze nie.... Nie rozumiem już nic.... Jestem zła, smutna, krzyczeć mi sie chce.... :-( Jednak wczoraj dobrze przeczuwałam że ten miesiąc nie bedzie nalezal do mnie... kobieca intuicja ehhhh
No nic jakoś to bedzie...
Miłego dnia wszystkim!!!
biedroneczka1980
No nic pora u mnie na kawe i śniadania
Iwcia tez przytulam
Iwcia tez przytulam
:-( Przykro mi....A swoja drogą moj ma jutro urodziny, musze leciec kupić mu dzis cos, myślalam że bede mu mogła podarowac pozytywny test, a tu nic klapa
reklama
eijf
dziewczyny,jest mi tym bardziej przykro z powodu waszych @.naprawde!czasem sily mnie opuszczaja no bo ile mozna.teraz tym bardziej.oczywiscie dookola kobiety zachodza w ciaze.wlasciwie co tydzien sie dowiaduje ale kiedy mojej najblizszej kolezance sie udalo(z ktora idziemy ramie w ramie raczej) to nagle jeszcze bardziej konfrontujace bedzie mi sie to wydawalo.bo bede patrzyla jak jej rosnie brzuch,jak bedzie o tym rozprawiac ,jak bedzie pokazywac mi zdjecia usg i przeciez nalezy sie cieszyc i ciesze sie ale w srodku przeciez boli mnie i musze zagryzac warge.kto zrozumie ten zrozumie.nie wiem na czym to polega do cholery!czy nie wystarczajaco dlugo sie naczekalysmy.co z tego ze pocieszaja mnie ze kiedys sie uda(to samo ta dopieroco zaciazona kolezanka.,takim zawsze bardzo latwo sie doradza...).moze i sie uda ale to moze zajac jeszcze kolejne pol roku,albo dwa lata.wczora uslyszalam ze inna dalsza znajoma w koncu urodzila a starala sie 4 lata...po prostu mi przykro i jest mi przykro za was bo ja wiem co czujecie kiedy nadzieje pryskaja wraz z przyjsciem @!no ile jeszcze.teraz tym bardziej boje sie ze jakas presje bede miala.dotad razem z nia narzekalysmy sobie a teraz bedzie inaczej...ona mi nic na to oczywiscie nie poradzi ale ja rowniez nic na swoje odczucia nie poradze.nagle czuje sie mnie kobieta.jakby wszystko udawalo mi sie gorzej.
biedroneczka i noukie_zgadzam sie z wami co do "nowych" dziewczyn.wpadaja wlasnie majac juz praktycznie objawy i po co?nie wiem.
czasem takie same odczucia mam do dziewczyn ktore pisaly ale im sie odechcialo i pojawiaja sie tylko kiedy w koncu pojawia sie im druga kreska.nikt tu oczywiscie nie ma nakazu pisania.sama raz pisze wiecej raz mniej ale fajnie jak sie od czasu do czasu da cos od siebie znac.
biedroneczka i noukie_zgadzam sie z wami co do "nowych" dziewczyn.wpadaja wlasnie majac juz praktycznie objawy i po co?nie wiem.
czasem takie same odczucia mam do dziewczyn ktore pisaly ale im sie odechcialo i pojawiaja sie tylko kiedy w koncu pojawia sie im druga kreska.nikt tu oczywiscie nie ma nakazu pisania.sama raz pisze wiecej raz mniej ale fajnie jak sie od czasu do czasu da cos od siebie znac.
Podziel się: