reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny Wy mi normalnie w myslach czytacie!!! :szok:Na temat zachodzenia w ciaze, osob zaciazonych przez przypadek itd. mam dokladnie takie same mysli!!!

Ktoras z Was wspomniala wczesniej jakie bylo halo, gdy za maz wychodzila, bo pewnie dziecko w drodze... Ja mialam prawie identyczna sytuacje, tylko we wsi, w ktorej pracuje. Wiec wiem cos o tym... Ludzie uwielbiaja plotkowac o cudzym zyciu prywatnym...

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnio gotowanie sprawia mi duuuużo radości :)

Ja tez uwielbioam gotowac!!! A jeszcze bardziej lubie, gdy ktos mnie pochwali za to co ugotowalam:-p
Choc dopiero sie ucze, bo moja mama raczej nie przepadala za gotowaniem i wielu rzeczy musze sie nauczyc z ksiazek zamiast "na zywo". NIestety...

Aj Jagódka, powiem Ci, że psychicznie to nie najlepiej ze mną... dobrze, że mam trochę pracy i odciążone myśli... bo inaczej to nic tylko się....:-(
Miałam strasznego doła, myśli czarne, że szok... że się nie uda, że nie umiemy, że nie możemy... że sie nakrecam, ze zchizuję... ale jak tu można inaczej jak sie tak bardzo pragnie być Mamą...:-(
Ja mialam dzis super dola. W szpitalu lzy mi staly w oczach-ludzie postronni pewnie mysleli, ze jestem ciezko chora.

Dziewczyny,proszę nie TRAĆCIE nadziei,ona umiera ostatnia!!! Trzeba wierzyć,że się uda,prędzej czy później ale się uda!!! Każdej z nas!
Juz niewiele mi tej nadzieji pozostal. Moze powinnam zmienic nicka?
Staranka starankami,ale może faceci w tej sytuacji poprostu czuja się jak maszyna,a naprawde oni nie chcą się tak czuc!!!! Oni nie wiedzą jak wy się czujecie i co przezywacie......trzeba im to tłumaczyć,choć i tak czesto tego nie rozumieją...dlatego trzeba opracowac trochę strategii i te starank im umilać.....Trzeba zmienić podejście!!Sama wiem coś o tym...
Moj oczywiscie sie na mnie wkurzyl jak zobaczyl te lzy w oczach.Musialam mu kilka razy tlumaczyc, ze myslalam, ze juz bede po HSG, a tu musze czekac do jutra.

Ddalam szczegol:
TESTUJĄCE:

biedroneczka1980- 31 pazdziernika
iwcia81 - ok 4 listopada
Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada
kinga85- 28 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
Ewa - 2 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 11 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 2 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 4 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl
iwcia81- 1 cykl
agutkaZG - 3 cykl
nanusia - około 18 cykl

Ostatnia edycja:
hope
nick masz bardzo dobry, ani się waż zmieniać !
i wcale nie taki szczegół dodałaś, 16 cykl to już mnóstwo czasu... w porównaniu z moim marnym 6 cyklem, to ja w lesie jestem;-) nie martw się damy radę !

ps. mam prośbę, jako że Ty ostatnia wstawiałaś listę a nie chcę jej wrzucać jeszcze raz możesz wpisać u mnie 6 cykl ? dziękuję z góry:-)

a i dziewczyny dzięki za pocieszenie:*

dziękuję jeszcze raz:*
widzę,że jedziemy na jednym wózku, ja też dziś @ dostałam...
a co tam więcej u Ciebie? Córa zdrowa??

dziękuję jeszcze raz:*
widzę,że jedziemy na jednym wózku, ja też dziś @ dostałam...
a co tam więcej u Ciebie? Córa zdrowa??
Prosze bardzo.
U mnie @ wlasnie sie skonczyla, ale mam nieregularne, wiec niewykluczone, ze owulke bedziemy miec razem :)
Corka troche podziebiona, ale ogolnie ok.Gnebi mnie tylko to, ze moze juz pozstac jedynaczka.

czesc Wam neistety jakos nei oge sie skupic na tym co czytam wiec jutro nadrobie zaleglosci.
Przykro ze do niektorych jednak przylazly te wredne malpy wrrrr ale wiadomo nei mozna sie poddawac trzymam kciuki za nowe cykle, Marzi ma racje sierpień to bardzo ladny miesiac :tak: napewno bedzie sporo fasolek teraz :tak:
A jak tam zdrowko naszych chorych kolezanek?? I wiadomo moze co u Zielonej??? I ciekawe tez jak tam Biedroneczka mamnadzieje ze pokaze sie z dobrymi wiesciami;-).
Ja dzis bylam u lekarki opisalam dolegliwosci ale nic konkretnego nie stwierdzila, jutro ide na badania to moze czegos sie dowiem. Wczoraj to mnie tak klulo z lewej strony ze myslalam ze zwiariuje. A rano udalo mi sie tempke zmierzyc hehe cud normalnie :-)

Mmm trzymaj sie dzielnie nei trac nadzoieji napewno nowy cykl przy lekach bedzie tym szczesliwym:tak:

reklama
Ja tez uwielbioam gotowac!!! A jeszcze bardziej lubie, gdy ktos mnie pochwali za to co ugotowalam:-p
Choc dopiero sie ucze, bo moja mama raczej nie przepadala za gotowaniem i wielu rzeczy musze sie nauczyc z ksiazek zamiast "na zywo". NIestety...
To super... Ja tez uczę się sama, bo wyfrunełam z domku zanim zaczęłam interesować się gotowaniem :-):tak: Szukam ciekawych potraw na necie i nawet tych podstawowych ;):-):tak: co dla niektórych może to być prościzna a dla mnie nie... ale nie poddaje sie i z tygodnia na tydzień umiem coraz więcej :-) Mężowi smakuje więc bardzo się cieszę....
Marzi, mmm .... prosze nie smutkajcie tak, zobaczycie że niedługo się uda... Uwierzcie w to.... !!!
PS. Nie zaszkodzi napisać kartki do św. Mikołaja ;) :-):tak:
Głowa do góry!!!

Do góry