reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Witaj kochana!!! Nowy cykl,nowe mozliwości!!!!
3maj się kochana!!! Głowa do góry bedzie dobrze!!
Aj Jagódka, powiem Ci, że psychicznie to nie najlepiej ze mną... dobrze, że mam trochę pracy i odciążone myśli... bo inaczej to nic tylko się....:-(
Miałam strasznego doła, myśli czarne, że szok... że się nie uda, że nie umiemy, że nie możemy... że sie nakrecam, ze zchizuję... ale jak tu można inaczej jak sie tak bardzo pragnie być Mamą...:-(
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
cześć dziewczyny. która miała dzisiaj testować??
biedrona, poleciała kupić test, ale póki co sie nie odezwała... może świętuje???
jagodka1231
Fanka BB :)
Aj Jagódka, powiem Ci, że psychicznie to nie najlepiej ze mną... dobrze, że mam trochę pracy i odciążone myśli... bo inaczej to nic tylko się....:-(Miałam strasznego doła, myśli czarne, że szok... że się nie uda, że nie umiemy, że nie możemy... że sie nakrecam, ze zchizuję... ale jak tu można inaczej jak sie tak bardzo pragnie być Mamą...:-(
Moge sobie wyobrazić jak się czujesz...ja kończę teraz 4 cykl i jak się nie uda to pewnie tak samo będę smutała,ale ty musisz uzbroić się w cierpliwość,nabrac dystansu i uspokoic się...głowa do góry...przed tobą nowe staranka i musisz się pozbierać!!!Ja będę trzymała mocno kciuki!!!
biedrona, poleciała kupić test, ale póki co sie nie odezwała... może świętuje???
No właśnie co z tą naszą biedroneczką? Pewnie nie zdążyła przed praca i pokaże się wieczorem..!
jagodka1231
Dziewczyny,proszę nie TRAĆCIE nadziei,ona umiera ostatnia!!! Trzeba wierzyć,że się uda,prędzej czy później ale się uda!!! Każdej z nas!
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Dziewczyny,proszę nie TRAĆCIE nadziei,ona umiera ostatnia!!! Trzeba wierzyć,że się uda,prędzej czy później ale się uda!!!
no właśnie... ta nadzieja... u mnie umiera za każdym razem jak przychodzi @, ale rodzi się także na nowo...
oglądałam wczoraj na TVN Style program o bezpłodności i klinice leczenia Novum... i ucieszyłam sie, ze chociaż ostatnie takie miejsca ratunku są... ;-)choć mam nadzieję, że uda nam się naturalnie!!!
jagodka1231
no właśnie... ta nadzieja... u mnie umiera za każdym razem jak przychodzi @, ale rodzi się także na nowo...
oglądałam wczoraj na TVN Style program o bezpłodności i klinice leczenia Novum... i ucieszyłam sie, ze chociaż ostatnie takie miejsca ratunku są... ;-)choć mam nadzieję, że uda nam się naturalnie!!!
Oj Marzi,najpierw trzeba walczyc naturalnie....wiem wiem....łatwo się mówi,szczególnie jak się stara dopiero 4 cykle,wiem dziewczyny,ale ja mam cały czas nadzieję,że sie uda...że będzie to upragnione dzieciątko. Zawsze jest pomoc: in vitro czy adopcja,ze spokojem,bo zwariujemy!
reklama
jagodka1231
trudno nie tracić nadziei kiedy mam wrażenie że wszystkim dookoła się udaje a nam nie
zamówiłam sobie testy owulacyjne na allegro
A tak to prawda....moje 3 kuzynki wpadły,poprostu..wpadły,a ja się męcze....zawsze jest tak...ale zobaczcie ile nas jest na forum,czyli nie jesteśmy jedyne które mają problemy! Jest nas dużo,wiele z nas nawet do tego się nie przyzna!
Podziel się: