reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewczyny!

chyba ta małpa @ do mnie dziś zawita już mnie brzuch zaczyna boleć...

kusska
ja też w tym cyklu miałam późno owu, zobacz na moj wykres, co prawda FF wyznaczył na 18dc bodajże , ale byla później no i przez to strasznie dlugi ten cykl mam, także cierpliwości;-)
Widzę że i Twoje losy teraz się ważą ... ja czekam na @ ... jutro mam termin...
Trzymam kciuki aby ta wredota do Ciebie nie przyszła :-)

reklama
A jak rozpoczęłaś 5 tydz to powinno być widać co nie co..idż idź!!!Trzymam kciuki!
Właśnie wróciłam od lekarza, stwierdził że macica jest rozpulchniona i przepisał mi duphaston 2 razy dziennie do 20 tygodnia ciąży.Co do badań to dopiero za 3 tygodnie ale na usg umówie się na piątek.Kurcze boje się brać ten duphaston ale już raz poroniłam.:-(

witajcie

widzę że @ i u was się posypały ojjj :-( co za pech....

gratulacje dla Ewci której się udało!!!:-) chociaż jedna brawo!!!:happy2:

no dziewczyny nowy wiec cykl listopadowy... :sorry2: oby szczęśliwszy! ;-)
buziaki

ania witaj!!!;-):-) uda się i tobie!

Martilla, słuchaj wytłumacz mi proszę,na wykresie FF pod rodzajem fluidu masz takie kolorowe kwadraciki zielone i różowe,na tych różowych masz 5,4,3,2,1,T,co to znaczy???Co to jest Stats?

wiesz ja sama nie bardzo wiem co to są te kolorowe kwadraciki natomiast to odliczanie od 5 to FF odlicza dni do testowania i tam gdzie jest T powinnam zrobić test . A stats no to nie mam pojęcia :-D

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza, stwierdził że macica jest rozpulchniona i przepisał mi duphaston 2 razy dziennie do 20 tygodnia ciąży.Co do badań to dopiero za 3 tygodnie ale na usg umówie się na piątek.Kurcze boje się brać ten duphaston ale już raz poroniłam.:-(
Ewa trzeba wierzyć że teraz wszystko będzie dobrze... Nie zamarwiaj się niepotrzebnie!!!

Do góry