reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jeśli chodzi o wizyty u lekarza a zwłaszcza u ginekologa to staram się to robić systematycznie lub w razie potrzeby.Po tym poronieniu byłam zła na siebie,że jak tylko pokazały sie dwie kreseczki na teście to od razu nie udałam się do lekarza tylko zwlekałam ponad tydzień-a wtedy mieszkałam we Włoszech na zadupiu i nie znałam na tyle języka.Dlatego też wole dmuchać na zimne i teraz ja i mój dzidziuś jesteśmy najważniejsi.
Co do dzisiejszej wizyty to była to wizyta u mojego znajomego lekarza w przychodni a nie prywatna.Ten ginekolog przyjmuje u nas w Ośrodku cały tydzień i jest dobrym lekarzem.Niestety nie posiadają usg w Ośrodku dlatego też na owe musze się udać do prywatnego lekarza w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam i cały czas trzymam za Was kciuki;-)

To fajnie masz...że masz lekarza na miejscu. A teraz skup się na duphastonie i myśl jak najbardziej pozytywnie no i badź bardzo uważna na to co robisz!!!!

reklama
hej dziewczyny!

chyba ta małpa @ do mnie dziś zawita już mnie brzuch zaczyna boleć...

kusska
ja też w tym cyklu miałam późno owu, zobacz na moj wykres, co prawda FF wyznaczył na 18dc bodajże , ale byla później no i przez to strasznie dlugi ten cykl mam, także cierpliwości;-)

u mnie 33 dniowe cykle to norma i w sumie to jeszcze nie jest tak zle z tym cyklem ale czuje ze i ten sie wydluzy. ostatni mialam sporo dluzszy (41):wściekła/y:
niestety twoja temkpa raczej nie zostawia watpliwosci :sorry2:(obym sie mylila!!)

Ewa zazywaj ten lek, nie ma co ryzykowac. no i dbaj o siebie teraz;-)

kusska
nie wiem na ile wiarygodna jest tempka w ostatnich dniach , bo troche chora jestem no i dziwi mnie ,że skoro już spadła to gdzie ta @? zawsze miałam tak ,że jak spadła to tego samego dnia dostawałam @ a tu jak nie było tak nie ma... jak ma przyjść to niech już przyjdzie , bo ile można czekac?

u mnie 33 dniowe cykle to norma i w sumie to jeszcze nie jest tak zle z tym cyklem ale czuje ze i ten sie wydluzy. ostatni mialam sporo dluzszy (41):wściekła/y:
niestety twoja temkpa raczej nie zostawia watpliwosci :sorry2:(obym sie mylila!!)

Ewa zazywaj ten lek, nie ma co ryzykowac. no i dbaj o siebie teraz;-)
Kusska to wspołczuję takich długich cykli... ale co nas nie zabije to nas wzmocni :) :-):tak:

kusska
nie wiem na ile wiarygodna jest tempka w ostatnich dniach , bo troche chora jestem no i dziwi mnie ,że skoro już spadła to gdzie ta @? zawsze miałam tak ,że jak spadła to tego samego dnia dostawałam @ a tu jak nie było tak nie ma... jak ma przyjść to niech już przyjdzie , bo ile można czekac?

To prawda czekanie na @ to najgorszy czas...ale bądź cierpliwa....skoro jesteś chora to nigdy nic nie wiadomo....

kusska
Martilla to poczekaj spokojnie do jutra ( o ile się da- wiem coś o tym ) ,jak nie przyjdzie to może zatestuj... :-)

dla pewności zatestuję, ale na cuda nie liczę;-)
uciekam laski, muszę się po woli zbierać do pracy... zajrzę wieczorem!
miłego dnia!

TESTUJĄCE:

biedroneczka1980- 31 pazdziernika
iwcia81 - ok 4 listopada
Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada
kinga85- 28 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
Ewa1985 - cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 11 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 2 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 4 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl
iwcia81- 1 cykl
agutkaZG - 3 cykl
nanusia - około 18 cykl

wprowadzcie zmiany jk jakies sa.
Ewa w którym cylku wam sie udalo??

reklama
Ja już chcę do domku!!! :-( a tu jeszcze 3 h mi zostały... Straszna dziś jest pogoda- planuję po powrocie do domku wskoczyć do łózeczka i czekać na to co mi przyniesie kolejny dzień ;) :-):tak:

Do góry