reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie Kobietki
Ja tak ja i Wy staram się o dzidzię ale jakoś tak nie wychodzi:-( Pozytywem jest to, że tutaj co chwilunię ktoś się chwali, że właśnie jest ich dwoje, troje ...:happy2: Jak mam dołka to czyjś dzidziuś dodaje mi skrzydeł i mówię sobie walcz, walcz bo masz o co - a może o kogo! Trzymam kciuki za Was i za siebie, a za te co są już uszczęśliwione trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze;-)
P.S. mam cichutką nadzieję, że starczy nam 2010 roku żeby powiększyć rodzinę;-)

Witaj ;-)
2010 r jest tak dużo, że na pewno się uda :tak::tak::tak:
Mnie też cieszą nowe fasolki na forum. Każda fasolka to o 1 nas mniej i o 1 więcej na nowym forum, do którego w końcu też tarfimy:-):-):-)

A wszystkim życzę miłego dnia w pracy i poza nią. Do wieczorka :-):-):-)

reklama
Witam Jagodka!!! :-):tak:
To prawda ostatnio same wieści że wstrętna @ przyszła...
Ja też czuję że jutro będzie... nic mnie nie boli, ale wewnętrznie czuję że to nie będzie moj szczęśliwy miesiąc...
U mnie też strasznie zimno... grrrr aż z domu nie chciało się wychodzić....
Ja już chcę wiosnę!!!!!!!!:tak::-)

Iwcia!! Myśl pozytywnie!!!I nie nakręcaj się,bo co ma być to będzie!!!!Słonko,głowa do góry! A kiedy masz termin @?

Witam sie z rana
Wpadam na chwilke, bo wlaśnie wstalam, chcialam zrobić test z rana i grzebie grzebie w szafce a tu psikus zadnego pod reka chyba zostawilam jeden w domu jak bylam na grobach:-(, teraz szybko sie ubieram i zamierzam poleciec do apteki, mam nadzieje ze zdarze przed praca:eek:

KOBIETO GRATULUJE!!!!! to wspaniała wiadomość!!!! A wiesz mniej więcej który to może być tydzień??

Właśnie szykuje się do lekarza,jeśli chodzi o który tydzień to minął już 4

dzien dobry!! pochmurno zimno i ciemno - tak sie rysuje moj krajobraz za oknem:confused2: straaaasznie mi sie nie chcialo wstawac.
temperatura nadal do kitu. to juz 19dc a owu jak nie bylo tak nie ma:wściekła/y: mialam podejsc do tego wszystkiego spokojnie ale nie dam rady. nie dosc ze tyle czasu sie nam nie udaje to jeszcze mi sie cykle wydluzaja aaaaaa!! a ja nawet do lekarza nie moge isc:-( masakra jakas!

Iwcia nie nakrecaj sie, bedzie co ma byc a ja mam nadzieje ze bedzie fasolka. cierpliwosci;-)

biedroneczko śmigaj po ten test:) poza jedna dobra wiadomoscia na razie same kiepskie info mamy i nam sie rownowaga w przyrodzie zachwiala. please miej dla nas DOBRA wiadomosc!!:blink:

reklama
hej dziewczyny!

chyba ta małpa @ do mnie dziś zawita już mnie brzuch zaczyna boleć...

kusska
ja też w tym cyklu miałam późno owu, zobacz na moj wykres, co prawda FF wyznaczył na 18dc bodajże , ale byla później no i przez to strasznie dlugi ten cykl mam, także cierpliwości;-)

Do góry