reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam !!
hmm szkoda. przeczucia cie zazwyczaj nie myla z tego co zauwazylam:-( dzis piatek wiec moze do niedzieli poczeka. ilu dniowa mialabys ta faze??

a ja mam pytanie odnosnie sluzu. jesli mam sluz kremmowy ale rozciagliwy na jakies 4-5cm to co mam zaznaczys w ff????

Jeżeli chodzi o taki śluz to jest on bez wątpienia już śluzem płodnym wiec albo go zanacz jako wodnisty, albo jajo, najwyżej jak jutro bedzie bardziej klarowny to wtedy jutro zaznaczysz jajo a dziś wodnisty.

A jeśli chodzi o to zbieranie to ja też sie modlę by poczekała do niedzieli bo powinnam nieć 13 dniową fazę lutealną!

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam test :no:
Ale nadal mam nadzieję w końcu ten 43 dzień to za tydzień... :-)
A brzuszek jak bolał tak boli...

Oczywiście jak najbardziej trzymam za wszystkich kciuki i mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na jakimś forum dla przyszłych mamusiek :tak:;-):-):-):-)

poki co jeszcze @ nie ma wiec sie nie łam. to moglo byc jeszcze za wczesnie na test. poczekaj kilka dni i jak nie bedzie @ dalej to wtedy zrob go ponownie. trzymam kciuki:-)

Kusska - powiem Ci tylko uważaj, bo zazwyczaj rozciagliwy śluz z domieszką jakby cremu jest śluzem najbardziej płodnym!!!

no i wlasnie o to chodzi:-) dzieki za odp. ale ze tak spytam na co mam uwazac????

Noukie jak sie czujesz?

Ja sie potwornie boję, ze dziś dostane @, bo wszystkie znaki na ziemi mi tak podpowiadają, a wtedy miałabym za krótką fazę lutealną :-(

Mam nadzieję, ze poczeka z tym zbieraniem do niedzieli!

Ale złudzeń już nie mam zadnych, wszystkie objawy @ już są, złe samopoczucie, zespół napiecia, oblewanie potami itp. Więc jestem w 100% pewna - teraz tylko sie modlę by faza lutealna była wystarczająco długa!!!!

Czesc kochana a dzis juz dobrze ale wczoraj strasznie bolala mnie glowa az wzielam ibuprofen 400:sorry::sorry::sorry:

U mnie tampka jeszcze nie spadla ale w poprzednim miesiacu nie spadla przed @ no i dwa testy w 10 i 12 dpo negatyw takze lipa, @ dzis lub jutro:sorry:
Hej Dziewczyny!
U mnie spadek temp. i przeczucie mam że @ przyjdzie, tak więc lipa... :-(
Szkoda, może innym razem się uda!
A co tam u was? Ja jeszcze 6h i weekend :tak::-)

Chyba jeszcze za wczesnie na spadek przed @:sorry2:

noukie-nadal masz bardzo ladny wykres

kusska-jak sie tak rozciaga to plodny.nieplodny nie ciagnalby sie az tak:)

macku-ja mierze w ustach wiec od poczatku cyklu.jak w pochwie mierzyc bedziesz to rzeczywiscie mozesz zaczekac az @ sie skonczy choc niekotre mierza.przeciez termometr i tak za kazdym razem sie myje

reklama
macku-ja mierze w ustach wiec od poczatku cyklu.jak w pochwie mierzyc bedziesz to rzeczywiscie mozesz zaczekac az @ sie skonczy choc niekotre mierza.przeciez termometr i tak za kazdym razem sie myje

No wlasnie ja sie w tym miesiacu wkoncu przekonalam do takiego pomiaru:tak: nie jest tak zle:tak:

Do góry