Witam o poranku - zawsze przy śniadanku do Was zaglądam, nie zrażają mnie pustki o tej porze na forum
Mimo @ jestem dziwnie spokojna i nie przeżywam tego wszystkiego. Chyba ogromne wsparcie męża i modlitwy zrobiły swoje.
Staram się równiez myśleć pozytywnie i narazie idzie mi niezle, ale dołujące jest,że nie zabezpieczam się tak długo (nie biorę tabletek), a nadal zero efektów.
Czekam jednak cierpliwie.
Ja nie zabezpieczam się również długo - od ponad roku, ale przez parę dobrych miesięcy robiłam wykres w celu... omijania dni płodnych. Nie byłam gotowa na dzidzię... a teraz jestem gotowa aż za bardzo!!!
Wszystkie sobie wyjada a ja sama tu zostane:-
-
-(
Hej na pewno nie zostaniesz tu sama, nie ma takiej opcji - zawsze ktoś tu zaglądnie
w końcu wszystkie jesteśmy uzależnione od forum
dziewczyny jakis czas temu udzielalam sie chwilowo na tym watku i powiem wam tylko dziewczyny nie traccie nadziei i wyluzujcie psychicznie mnie wlasnie po ponad roku staran tym sposobem sie udalo.wczoraj ujrzalam na tescie 2 kreseczki
)
:-) Gratulacje :-) !!!!!!!!
Brałaś jakieś leki, czy od tak zaskoczyliście po roku???
Czesc :-)
Ewcia - oj szkoda ze ta wstretna @ przyszla, powodzenia w nowym cyklu ;-)
martilla, Ewcia, katia - udanych wyjazdow :-)
A ja dzis sie wzielam za dalsze porzadki w pokoju i zeszlo mi az do 19
caly dzien cos mnie kulo z lewej strony az zla bylam
teraz juz nie dokucza za to glowa pobolewa i juz chyba tak od tygodnia mam
oby do soboty, wtedy wkoncu sie wyspie
. Chcialam zaczac mierzyc tempke ale przypominam sobie o tym jak juz stoje w kuchni i kanapki szykuje do pracy
oj ciezko z tym bedzie u mnie heh
Dzięki Ren za wsparcie, za "powodzenia" oczywiście "nie dziękuję"
Życzę dobrego samopoczucia!! Co do tempek to kluczem jest termometr elektroniczny, najlepiej z 2 miejscami po przecinku. Jak próbowałam mierzyć tempki zwykłym termometrem, to... zasypiałam nawet
A elektroniczny mierzy w kilkanaście sekund i jest to o wiele mniej uciążliwe. Do tego niektóre mają taką funkcję (jeśli nie wszystkie), że możesz po pomiarze wyłączyć termometr i iść spać - później jak wstaniesz, sprawdzasz sobie ostatnio zmierzoną tempkę - nie ma więc ryzyka, że zapomnisz, jaka była temp, albo Ci się coś pomyli (mi się to zdarzało
)
Powodzenia!!
Witam wszystkie przyszłe mamuśki ;-)
Jestem nowa na waszym forum i wogóle na forum.
Jeszcze muszę się nauczyć dodawać zdjęcia i te fajowe wykresiki
A na temat to z mężem się staraliśmy dopiero pierwszy miesiąc o dzidziusia. Niestety mam nieregularne miesiączki między 33-43 dni! Masakra!!!
Najgorsze jest to, że już bym chciałabym sprawdzić czy ziarenko tam jest a od ostatniej @ minęło dopiero 35 dni :-(
Powiedzcie mi czy któraś z was też ma bóle podbrzusza jak przy miesiączce (tylko trochę lżejsze)??? Ja mam już je 5 dni, a @ nie mam!
Witaj!!
Życzę fasolki - ja bym się jeszcze z testem kilka dni wstrzymała!!
wiesz jeszcze nic straconego(ja tak latwo nie odpuszczam) bo mamy inne opcje typu:albo drozej,albo gorszy hotel...moze jutro cos bede wiedziala wiecej.ja chce miec to po prostu zalatwione i na papierze!Poki co po glowie nie przestaje lazic mi piosenka :"...Start spreading the news, I’m leaving today
I want to be a part of it - new york, new york..":-)
martilla-nie kojarze bo jeszcze nie mialam szansy przeczytac.jestem padnieta tym calym zalatwianiem!jesli chodzi o wyluzowanie to ja naprawde nie mysle juz o tym non stop.
jutro postaram sie nadrobic czytanie
na razie dobranoc!nie zapomnicie o mnie po tym malo aktywnym dniu na forum nie?
nie zapomnimy ;-)
powodzonka w dalszym planowaniu urlopu