reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziewczyny jakis czas temu udzielalam sie chwilowo na tym watku i powiem wam tylko dziewczyny nie traccie nadziei i wyluzujcie psychicznie mnie wlasnie po ponad roku staran tym sposobem sie udalo.wczoraj ujrzalam na tescie 2 kreseczki:))

Ja tez jutro wyjeżdzam,jade do Zakopanego,ale bede zag ladać wieczorami:-)

Zagladajcie troszeczke;-)

Ja zostaje. Jade na cmentarz tylko w niedziele, ale rano i wracam wieczorem:tak:

:-):-):-):-)

dziewczyny jakis czas temu udzielalam sie chwilowo na tym watku i powiem wam tylko dziewczyny nie traccie nadziei i wyluzujcie psychicznie mnie wlasnie po ponad roku staran tym sposobem sie udalo.wczoraj ujrzalam na tescie 2 kreseczki:))

Super, ze sie udalo gratuluje;-)

Ja sie dzis poddaje glowa mnie nie odpuszcza wcale:no: ide wziac sobie kapiel i do lozeczka:sorry:

Czesc :-)

martilla - zycze duzo zdrowka :tak:
eijf - i jak tam rezerwacje?? a moj kot to tez ostatnio czesto ma napady czulosci wieczorami hihihi
Ewcia - oj szkoda ze ta wstretna @ przyszla, powodzenia w nowym cyklu ;-)
Kinga - a gdzie ta Twoja koniczynka piekna?? trzymaj sie dzielnie, trzymam kciuki za fasolke
aisim - jak tam samopoczucie??
agniesiar - trzymaj sie dzielnie :tak:
maćku - przykro ze sie zjawila @, ale ja tez mialam cykle jak w zegarku a od kiedy sie staramy to sie spoznia wrrrr:wściekła/y: no jakby specjalnie po zlosci to sie dzialo

Czyli wszystkie dziewczyny głowa do góry... w tych miesiącach musi nam się udać :-):tak:
Zgadzam sie w 100% ;-)

Noukie - wypocznij moze to przestanie Cie glowa bolec:blink:

Dawno mnie tu nie było. Kolejny cykl bezowocny za nami, następny przed nami i drugi, w którym będę brała Duphaston.
Od września jestem chora i osłabiona. W poniedziałek zrobiłam sobie wymaz z gardła i nosa i okazało się,że mam dwa szczepy bakteri paciorkowce i gronkowce:(. Powodują one przede wszystki zapalenie gardła i zatok, ale zastanawiam się czy przypadkiem one nie przeszkadzają mi w jakiś sposób zajść w ciążę?! :( :( Co o tym myślicie?
Jutro idę do lekarza ogólnego i laryngologa więc może coś się wyklaruje
Pozdrawiam
Koniecznie podpytaj lekarza co i jak i zycze duzo zdrowka i szybkiego powrotu do formy!!

martilla, Ewcia, katia - udanych wyjazdow :-)

Serdeczne gratulacje!!!!!

Mmm fajne to co podalas linka hehehe ,a co tam slychac?

A ja dzis sie wzielam za dalsze porzadki w pokoju i zeszlo mi az do 19 :sorry2:
caly dzien cos mnie kulo z lewej strony az zla bylam:sorry: teraz juz nie dokucza za to glowa pobolewa i juz chyba tak od tygodnia mam :dry: oby do soboty, wtedy wkoncu sie wyspie :tak:. Chcialam zaczac mierzyc tempke ale przypominam sobie o tym jak juz stoje w kuchni i kanapki szykuje do pracy :dry: oj ciezko z tym bedzie u mnie heh:sorry2:

Ostatnia edycja:
Hej Kochana!
Ja też wyjeżdżam - ale tylko na weekend i w sobotę może nawet wejdę na kompa :blink:
Fajne masz tempki :tak: mam nadzieję, że fasolkowe :tak:
Ja jutro śmigne do tego lekarza, no i mam nadzieję nie stać w korkach , bo wyjeżdzamy z rana także może się uda:-D Co do tempki to na nic się nie nastawiam, niech mnie los zaskoczy:-D pozytywnie oczywiście hehe

Wszystkie sobie wyjada a ja sama tu zostane:-:)-:)-(
Kochana nie smutaj się, tyle nas tutaj że na pewno sama nie zostaniesz. Ja co prawda mam możliwość zaglądania do was, ale nie chcę żeby w domu ktoś wiedział ,że przesiaduję na forum ;-)

gratulacje!!!!

Ren
no zdrówko się przyda , dziękuję :-) ja też dziś sprzątałam tylko u szefowej, padam z nóg:-D

Dokladnie! Chyba, ze to nasza wina - tak bardzo chcemy, ze organizm zaczyna fiksowac...
a tez tak moze byc hihihi;-)
Ja jutro śmigne do tego lekarza, no i mam nadzieję nie stać w korkach , bo wyjeżdzamy z rana także może się uda:-D Co do tempki to na nic się nie nastawiam, niech mnie los zaskoczy:-D pozytywnie oczywiście hehe
Kochana nie smutaj się, tyle nas tutaj że na pewno sama nie zostaniesz. Ja co prawda mam możliwość zaglądania do was, ale nie chcę żeby w domu ktoś wiedział ,że przesiaduję na forum
gratulacje!!!!
Ren
no zdrówko się przyda , dziękuję :-) ja też dziś sprzątałam tylko u szefowej, padam z nóg:-D
A niech sie przydaje zdrowko :tak: skoro juz padnieta jestes to idz juz odpoczywac ;-)
Ja juz wlasnie zmykam i juz chyba pojde spac:zawstydzona/y: bo ja zazwyczaj po 21 juz spie a przez ta zmiane czasu to padam juz po 20:zawstydzona/y: Trzymjacie sie dzielnie i trzymam za Wszystkei kciuki!!!;-)

Witam wszystkie przyszłe mamuśki ;-):tak:
Jestem nowa na waszym forum i wogóle na forum.
Jeszcze muszę się nauczyć dodawać zdjęcia i te fajowe wykresiki :zawstydzona/y:

A na temat to z mężem się staraliśmy dopiero pierwszy miesiąc o dzidziusia. Niestety mam nieregularne miesiączki między 33-43 dni! Masakra!!!
Najgorsze jest to, że już bym chciałabym sprawdzić czy ziarenko tam jest a od ostatniej @ minęło dopiero 35 dni :-(
Powiedzcie mi czy któraś z was też ma bóle podbrzusza jak przy miesiączce (tylko trochę lżejsze)??? Ja mam już je 5 dni, a @ nie mam!

ren
oo laska to i tak wcześnie chodzisz spać:-) ja nie zasypiam wcześniej niż koło 24 , ale ponieważ dzisiaj jestem zmęczona to pewnie będzie wcześniej, dobrej nocki !

scully
jak to dopiero 35 dni?? skoro nie masz @ możesz śmiało testować powodzenia!

reklama
dziewczyny przyznaje od razu!nie mam czasu czytac.wkorzam sie bo wycieczka ktoa znalazlam jest nieaktualna i bre w to dalej.to maja byc wakacje a tyle stresu...i moj tez to zle znosi szczegolnie ze ny to nie jego wybor a ja tak bardzo chce.ciezko cos mi w tej chwili znalezc na date jaka mamy wakacje i dlatego sie wkorzam..
tak poza tym to dalej mam sluz plodny wiec owu nie bylo.zreszta widze to po temperaturze.poza tym caly czas mnie cos strasznie bolalo w dole i pieklo i dlatego lyknelam 2 paracetamole...sily juz nie mam.humoru tez wiec nie wiem jak to ze staraniem dzis...chyba odpada.
eh,pojawie sie jutro bo na nic czasu mi nie starcza
aha i jutro ma dzwonic lekarz z wynikami

p.s. jakies wiesci o nowych ciazach?

Do góry