reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

katia witaj a jak u ciebie? niedługo testujesz:) jak samopoczucie
A samopoczucie ok dziękuję, test już czeka od soboty bo kupiłam przed wyjazdem do Rabki, mąż przyjeżdza do nas 31.10 ok 8 więc liczę ,że przywitam go prezetem (II)ale zobaczymy bo ostatnio 2 dni bolała mnie głaowa a to zły znak, za to dobry znak to ogromna senność:-)mam nadzieje ,że luteina coś pomogła i może tym razem się udało zobaczymy:-)
Oczywiście trzymam kciuki za resztę

reklama
cześć dziewczyny
u mnie 3 dc więc nic się nie dzieje, zbieramy siły na staranka :)

Dziewczyny dziękuje!!!!!;-)

Jesteście wspaniałe, dziękuje za wszystkie słowa otuchy i wsparcia, oraz za zrozumienie w sprawie chwilowego odpoczynku!!!

Dzięki wam każdy dzień jest łatwiejszy, nie będę wymieniać każdej z osobna, bo chyba nie ma ani jednej, która by zignorowała mój kryzys - jeszcze raz dziękuję.

Dziś czuję się już lepiej, pogodziłam się z tym co się zbliża nieuchronnie i wiem, ze na tym się życie nie kończy, jeśli nie teraz to kiedyś na pewno!!!

Wszystkie ściskam i przytulam - buziaki!!!:tak:

i cały czas niezależnie od tego co się zstanie jesteśmy z tobą!!

A tu taka mala ciekawostka i pokrzepienie dla nas wszystkich i zacheta do dzialania wlaśinie w tych miesiacach:-):

Płodność u mężczyzn nie jest taka sama o każdej porze roku. Więcej spermy wytwarza się na początku wiosny i pod koniec jesieni. Natomiast pod koniec lata i na początku jesieni plemniki są bardziej ruchliwe. Jesień i początek zimy jest więc optymalnym czasem na poczęcie.

jeszcze tydzień i zabieram się do roboty oby M to wytrzymał
samopoczucie dobre,gorzej z wynikami,zaplanowali mi cesarke na 34 tydzien ciazy i to mnie martwi:-(

kurcze to niedobrze, a co z tymi wynikiami jest nie tak??
TESTUJĄCE:

biedroneczka1980- 31 pazdziernika
katja 793 -31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
iwcia81 - ok 4 listopada
Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 4 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 1 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 3 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 1 cykl
&Ewcia - 7 cykl
iwcia81- 1 cykl
agutkaZG- 3 cykl

u mnie już 6 cykl, oby szczęśliwy

po prostu skopiuj listę i popraw, tak jak ja zrobiłam
Dobrze. Nie chcialam sie wtracac;-)

TESTUJĄCE:

biedroneczka1980- 31 pazdziernika

katja 793 -31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
iwcia81 - ok 4 listopada
Anulin - 8 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 4 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-URLOPIK
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
toska32- 4 cykl
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 1 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin- 2 cykl
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 4 cykl
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 1 cykl
&Ewcia - 7 cykl
iwcia81- 1 cykl
agutkaZG- 3 cykl

Macku przykro mi, ze jednka przyszla ta wstretna @:-:)-:)-( trzymaj sie kochaniutka:sorry:

Mnie tak glowa bolala, ze az musialam wziac tabletke :sorry::sorry::sorry: wcale mi nie przeszlo ale tak troche zlagodzilo:sorry::sorry:

reklama
Dawno mnie tu nie było. Kolejny cykl bezowocny za nami, następny przed nami i drugi, w którym będę brała Duphaston.

Od września jestem chora i osłabiona. W poniedziałek zrobiłam sobie wymaz z gardła i nosa i okazało się,że mam dwa szczepy bakteri paciorkowce i gronkowce:(. Powodują one przede wszystki zapalenie gardła i zatok, ale zastanawiam się czy przypadkiem one nie przeszkadzają mi w jakiś sposób zajść w ciążę?! :( :( Co o tym myślicie?
Jutro idę do lekarza ogólnego i laryngologa więc może coś się wyklaruje

Pozdrawiam

Do góry