reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

O ile będę miała podstawę do testowania... jak patrze na wasze wykresy to temp. po owu macie stabilną a ja to jakieś skoki mam...
podstawą będzie np to że @ ci się zacznie spozniać... i wtedy cyk teścik! :tak: na co czekać. a wykres to nie wszystko kochana. Jeżeli nie badasz szyjki śluzu itp to samym wykresem z temp nie możesz sie do konca sugerować...

reklama
podstawą będzie np to że @ ci się zacznie spozniać... i wtedy cyk teścik! :tak: na co czekać. a wykres to nie wszystko kochana. Jeżeli nie badasz szyjki śluzu itp to samym wykresem z temp nie możesz sie do konca sugerować...
hmmm to moze jest szansa... ale nie nastawiam się... co ma być to będzie :-):tak: Jeżeli nie dostanę 3 listopada @ to zatestuję - 4 lub 5 :-):tak:

Witajcie kobiety!!!!:tak::-)

No dobra dziewczynki - należało mi się, aż mnie tyłek boli:zawstydzona/y:Postaram sie jakoś wytrzymać grzecznie te kilka dni-choć i tak swoje wiem - tylko mnie już nie bijcie.A tak na poważnie to jak wróciłam z pracy to prze ryczałam mojemu Radziowi pół godziny w rękaw i teraz jest już lepiej. Postaramy się w przyszłym cyklu zapomnieć o wszystkim i raczej zrezygnujemy z dalszych badań - tak na chwilę - po to bym mogła złapać troszkę stabilizacji. Moża nawet odpuścimy na miesiac.Oboje widzimy, że przede wszystkim zaczyna sie problem ze mną - reaguje zbyt intensywnie i emocjonalnie, na tyle bardzo, ze pojawia sie obawa czy nie wróci mi znów nerwica.Trudno powiedzieć jakie decyzje zapadną na 100%, gdy przyjdzie @, ale liczymy sie z tym, by zerwać ze wszystkim co wiąże się z ciażą na jakiś czas:
-z lekarzem,
-z badaniami,
-z forum:-(
-z ksiażkami i całą ta wiedzą medyczną
-z mierzeniem temperatury i obserwacja siebie
Chociaż na miesiąc, moze złapię trochę oddechu i zrobię sie silniejsza.
No dobra dość zrzędzenia - jeszcze przez pare dni postaram sie do was zagladać do momentu @.Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku!

Kochana moja!!!! Absolutnie niczym się nie martw! Najważniejsze jest twoje samopoczucie psychiczne i spokój. Musisz nabrać dystansu do wszystkiego bo inaczej zwariujesz a przecież tego ja bym nie chciała!!

Nie dziwię się,że musisz zrezygnować ze wszystkiego w tym forum. NIe da się ukryć,że mierzenie tempek obserwcaje cyklu,badania wizyty i nasze FORUM powoduje że ciąglę myślimy o dziecku i o wszystkim co jest z tym związane!!!!
To nas nakręca bardziej niż rozmowa z kimś na ten temat,niestety.

Ja też zauwazyłam na poczatku,że dzień bez forum to dzień starcony iniestety wciąga to strasznie i chcąc nie chcąc zaczynasz bardzo mocno o tym myślec,a jak przychodzi @ to masz wielkiego doła...bo przecież nie miało jej być..bo przecież dziewczyny pisały,że ładny wykresik.....:tak: i nie obraźcie się za to co piszę,ale poprostu wtedy w nas nadzieja rośnie...a potem przychodzi rozczarownie...

Ach oni są REWELACYJNI!!!!! BOscy!!!! Polecam piosenkę w ich wykonaniu CRAZY!!! :szok:szok..wspaniale!!!!

Przyszla @:wściekła/y: Jak mozna sie tak bezczelnie spoznieac?!Wiec zaczynamy 4 cykl...Plan na ten miesiac: Testy owu, wiesiolek, witaminki dla mnie i dla M i wizyta u gina.

Tak mi przykro!!!Przytulam i ściskam mocno!!!MOże zaczniesz mierzyć tempkę?

MARZI-Trzymaj się!!!!

reklama
no proszę! Ty widzę miałaś okres tak jak ja 3go października!!! :rofl2:
to testujemy razem co? ;-)

Agniesiar miło że znowu masz uśmiech na twarzy bo ostatnio z Tobą różnie bywało. Może taki odpoczynek dobrze wam zrobi, zycze ci jak najlepiej jak każdej tu z nas:) powodzenia
Powiedz mi czy to dobrze jak mam 4dzień z rzędu tą samą temp? 37:confused2: jak myslisz?

Mi sie czesto utrzymuje na tym samym etapie - więc nie upatrywałabym w tym niczego złego!

Do góry