reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny nie napisałam tego po to żebyście teraz wszystkie uciekły,ale jeżeli któraś czuje że powinna odpocząć to jak najbardzie powinna pójść za głosem serca!! Zresztą ostatnio zrobiło się tutaj taaaak cicho...że trochę mi smutno....ale cóż widocznie tak ma być....
Napisałaś samą prawdę... Ja nie uciekam ... stronkę mam odpaloną i jak widzisz ze wchodzę na nia i odpisuję.... Nie czuję jak na razie że za bardzo się w to wkręciłam... nie myslę ciągle o ciązy... lubię tu wchodzić aby pogadać z Wami o róznych pierdołach , nie tylko o fasolce... :-)

reklama
Napisałaś samą prawdę... Ja nie uciekam ... stronkę mam odpaloną i jak widzisz ze wchodzę na nia i odpisuję.... Nie czuję jak na razie że za bardzo się w to wkręciłam... nie myslę ciągle o ciązy... lubię tu wchodzić aby pogadać z Wami o róznych pierdołach , nie tylko o fasolce... :-)

uff...SUPER!!!!!

Dokładnie. Tylko żadna z nas nie chce tego powiedzieć "głośno" tutaj!

Nie martw się...wpadaj wtedy kiedy TY chcesz i TEGO potrzebujesz....bo o to właśnie chodzi!!!!!

nie sadze zeby wszystkie pouciekaly przez to co napisalas:-) co do mnie to w rzeczywistosci mam tez teraz duzo mniej czasu na forum. a dni mi teraz tak szybko umykaja ze nie moge sie w kalendarzu polapac, dlatego tez to ograniczanie forum mi sie udaje heh. niemniej szczerze przyznaje ze przez to wszystko duzo mniej mysle o dziecku i nie jestem juz taka nakrecona. pza tym nawet nie mam teraz okazji isc do lekarza az bede w pl wiec wrzucilam troche na luz i poczekam do stycznia.
ja tez znikam, mam juz zaplanowane pare spraw na dzis. milego dnia zycze!!!

A ja mimo że jestem tu od niedawna i juz zafasolkowana to dalej chciałabym tu z Wami pisać...bo bardzo Was polubiłam i widac że tu się wytworzyłą taka wspólnota wsparciowo kibicująca!!!
Ale nie wiem czy dalej moge ??

A ja mimo że jestem tu od niedawna i juz zafasolkowana to dalej chciałabym tu z Wami pisać...bo bardzo Was polubiłam i widac że tu się wytworzyłą taka wspólnota wsparciowo kibicująca!!!
Ale nie wiem czy dalej moge ??

jasne ze mozesz:)
wlasnie mialam wstac od kompa a tu widze taka zarabista ciemna chmure na niebie.. zaraz bedzie padac wiec ze spaceru nici. strasznie nie lubie moknac:sorry:

iwcia patrzylam na twoj wykres. wydaje sie oki. temperatura jest w gorze a owu moim zdaniem byla 18 lub 19dc.

a wogole nie przeszkadza wam ze pisze bez polskich liter?? mam norweska klawiature i nie chce mi sie szukac tych wszystkich kombinacji. sorkii:sorry:

jasne ze mozesz:)
wlasnie mialam wstac od kompa a tu widze taka zarabista ciemna chmure na niebie.. zaraz bedzie padac wiec ze spaceru nici. strasznie nie lubie moknac:sorry:

iwcia patrzylam na twoj wykres. wydaje sie oki. temperatura jest w gorze a owu moim zdaniem byla 18 lub 19dc.

a wogole nie przeszkadza wam ze pisze bez polskich liter?? mam norweska klawiature i nie chce mi sie szukac tych wszystkich kombinacji. sorkii:sorry:
Dzięki za opinię :) hihi :-)
Ps. mnie nie przeszkadza że nie ma polskich liter....
Co do deszczu to też nie lubię... zwłaszcza jak mam gdzieś wyjść... wolę aby było zimno niż padało... :tak:

reklama
Do góry