reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witaj Kusska fajnie, ze sie odezwalas:tak:

I jeszcze znalazlam

.............Jak wynika z badań pomiarów hCG prowadzonych u kobiet starających się zajść w ciążę, około 1/2 do 1/3 zarodków obumiera podczas drugiego tygodnia po zapłodnieniu i kobiety nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że były w ciąży...............:sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
Witaj Kusska fajnie, ze sie odezwalas:tak:

I jeszcze znalazlam

.............Jak wynika z badań pomiarów hCG prowadzonych u kobiet starających się zajść w ciążę, około 1/2 do 1/3 zarodków obumiera podczas drugiego tygodnia po zapłodnieniu i kobiety nawet nie zdają sobie sprawy z tego, że były w ciąży...............:sorry::sorry::sorry::sorry:

:szok::szok::no: i to jest szok..!!

:szok::szok::no: i to jest szok..!!

No wlasnie ja wiedzialam, zreszta pewnie kazda z nas, ze tak sie dzieje tylko nie wiedzialam, ze to az tak duzy procent:szok: czyli skoro nas np 10 pisze na watku to az 5 z nas w ciazy co miesiac zawsze jest:-:)-:)-( czytajac tam dalej wnisoksuja ze do zaplodnienia dochodzi bardzo bardzo czesto tylko pozniej traci sie jajeczko:eek::eek::eek:

Namieszalam:sorry: taki bol piersi moze byc spowodowany przerosnieciem gruczolow a te gruczoly przerataja od nadmiernej pracy choromonow, czyli w drugiej polowie cyklu dochodzi najczesciej do tych bolow, bo dziala wyzszy progesteron a skoro nigdy wczesniej tego nie czulas (ja czuje zawsze w drugiej polowie cyklu taki bol wiec u mnie to nic nadzwyklego) to u Ciebie moze swiadczyc o wysokim progesteronie czyli objaw fasolkowy:tak::tak::tak:

Kurde ciezko to wytlumaczyc:sorry::sorry::sorry: ale to nie chodzi o proces mleka tylko o nadmierna prace chormonow;-)
już rozumiem cię:happy: dziękuję za wyjaśnienie hehe bo w sumie gin mi tak aż tego nie wyjaśnił ładnie jak Ty;-)
Buźka!
:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mmm krupniczek! to ja tam do ciebie zapadnę :-p;-) na pewno pycha

a u nas dziś kurczak i kaszanka jak kto woli :)

poprałam trochę...
teraz mysle co tu robić :sorry:

iwcia wiesz ja tak sie nie znam dobrze na wykresach bo dopiero w tym cyklu sama zaczełam prowadzić taki wykresik..:zawstydzona/y: ALE nico nieco może ci powiem;-)
No więc wydaje mi się że owu u Ciebie była na przełomie 18-19d.c.
teraz tempka ładnie idze w górę i widzę że sie utrzymuje wiec jest dobrze!:tak:oby tak dalej i najwazniejsze jezeli jest ciąża to temp nie powinna spaść na tyle nisko jak temp sprzed owu... wiecej Ci nie powiem ale może nieco pomogłam:)

reklama
Do góry