reklama
eijf
Fanka BB :)
Nie bede cie pocieszala bo wszyscy wiedza ze czekanie jest okropne a te ostatnie dni najgorsze,no ale kazda niestety musi przez to przechodzic.nic sie nie martw, nawet jak sie niektorym uda to wierze ze nie zostaniesz tu sama i beda cie wspomagaly a takze beda ciekawe co u ciebieno napewno zaczekam aż będzie wiadomo czy się udało czy nie.
tak patrze,że wy prawie wszystkie testujecie w niedługim czasie tylko mi zostaje najdłużej czekać... o ja biedny żuczek jak ja to wytrzymam
mmm...
no napewno zaczekam aż będzie wiadomo czy się udało czy nie.
tak patrze,że wy prawie wszystkie testujecie w niedługim czasie tylko mi zostaje najdłużej czekać... o ja biedny żuczek jak ja to wytrzymam
a kiedy testujesz??
jakoś trzeba sobie radzić , a myślę że taka "grupa wsparcia" jest bardzo potrzebna:-) wiem,że nie jestem sama:-)
kurde aż tak bardzo Cię boli???
nie mam pojęcia co to może być... może połóż się poleż albo weź ciepłą kąpiel .
mi z kolei cały dzień nie dobrze i boli mnie głowa. w sumie nic takiego wczoraj nie jadłam po czym mogłabym się tak czuć, bo póki co to nie widzę innej przyczyny (na razie) mojego samopoczucia niż taka ,że coś niewłaściwego zjadłam
kurde aż tak bardzo Cię boli???
nie mam pojęcia co to może być... może połóż się poleż albo weź ciepłą kąpiel .
mi z kolei cały dzień nie dobrze i boli mnie głowa. w sumie nic takiego wczoraj nie jadłam po czym mogłabym się tak czuć, bo póki co to nie widzę innej przyczyny (na razie) mojego samopoczucia niż taka ,że coś niewłaściwego zjadłam
pewnie za jakieś 3 tyg... chyba ,że @ zjawi się wcześnieja kiedy testujesz??
mmm...
a tak w ogole to gdzie te wszystkie dziewczyny
straasznie mnie podbrzusze boli,szczegolnie jak chodze.tylko z jakiego powodu???
?
może fasolka kiełkuje??
mmm...
ja jeszcze 8 dnipewnie za jakieś 3 tyg... chyba ,że @ zjawi się wcześniej
reklama
eijf
to moze oznaczac i jedno i drugie ale ten bol tak trwa i trwa.niby podobny a jednak inny tylko jak to opisac?jakos spokojna jestem i nie przeywam ze pewnie znow sie nie udalo...jeszcze chwila i sie okaze.Pewnie pierwsze co zrobie to tu przylece opisac bo czekam na fajny moment gdyby sie udalo by powiedziec swojemu chlopakowi.planowalm kupic prezent nawiazujacy do dziecka(ale to juz pare mc planuje i jakos nie doszlo do realizacji...) ale z drugiej strony znam siebie i wiem ze jak wyjdzie to od razu wypaplam.jesli wyjdzie...poki co boli jak choleramoże fasolka kiełkuje??
Podziel się: