reklama
mmm...
Fanka BB :)
ja testuję w naszą rocznicę slubu, jak się uda będę miała dla męża prezent którego nigdy nie zapomnito moze oznaczac i jedno i drugie ale ten bol tak trwa i trwa.niby podobny a jednak inny tylko jak to opisac?jakos spokojna jestem i nie przeywam ze pewnie znow sie nie udalo...jeszcze chwila i sie okaze.Pewnie pierwsze co zrobie to tu przylece opisac bo czekam na fajny moment gdyby sie udalo by powiedziec swojemu chlopakowi.planowalm kupic prezent nawiazujacy do dziecka(ale to juz pare mc planuje i jakos nie doszlo do realizacji...) ale z drugiej strony znam siebie i wiem ze jak wyjdzie to od razu wypaplam.jesli wyjdzie...poki co boli jak cholera
no jestem jestem:-) tzn dzisiaj mam dopiero w planach męża wykorzystać, a tak to działamy codziennie prawie ,że :-) i tak się nawet zastanawiam ile jeszcze powinniśmyale za to jesteś pewnie w trakcie starań??
mmm...
podobno im częściej tym lepsza jakość nasienia ale słyszalam też wersję że lepiej sie wstrzymać do owy na chłopca lub 2 dni przed na dziewczynkę ,, więc sama już nie wiemno jestem jestem:-) tzn dzisiaj mam dopiero w planach męża wykorzystać, a tak to działamy codziennie prawie ,że :-) i tak się nawet zastanawiam ile jeszcze powinniśmy
&Ewcia
Last but not least :-) powodzonkato ja i tak jestem na szarym końcu listy testujących:-)
Ja jakoś w pierwszym tygodniu sierpnia będę dopiero rozglądać się za @, a raczej jej brakiem ;-)
Więc na porodówce raczej się z Wami nie spotkam
to moze oznaczac i jedno i drugie ale ten bol tak trwa i trwa.niby podobny a jednak inny tylko jak to opisac?jakos spokojna jestem i nie przeywam ze pewnie znow sie nie udalo...jeszcze chwila i sie okaze.Pewnie pierwsze co zrobie to tu przylece opisac bo czekam na fajny moment gdyby sie udalo by powiedziec swojemu chlopakowi.planowalm kupic prezent nawiazujacy do dziecka(ale to juz pare mc planuje i jakos nie doszlo do realizacji...) ale z drugiej strony znam siebie i wiem ze jak wyjdzie to od razu wypaplam.jesli wyjdzie...poki co boli jak cholera
ja też obmyślałam sobie jak mu to powiedzieć i wymyśliłam , że kupię książke " I Ty możesz zostać supertatą!" i włoże razem z pozytywnym testem do torby i mu dam:-) tyle ,że też jestem taka w gorącej wodzie kąpana i nie wiem czy wytrzymam z taką wiadomością:-)
no według moich obliczeń to też jakoś pierwszą połowę sierpnia biorę pod uwagę w wypatrywaniu @ tzn jej braku oczywiście:-) wiec może się jednak spotkamy na tej porodówce hehLast but not least :-) powodzonka
Ja jakoś w pierwszym tygodniu sierpnia będę dopiero rozglądać się za @, a raczej jej brakiem ;-)
Więc na porodówce raczej się z Wami nie spotkam
podobno im częściej tym lepsza jakość nasienia ale słyszalam też wersję że lepiej sie wstrzymać do owy na chłopca lub 2 dni przed na dziewczynkę ,, więc sama już nie wiem
też słyszałam ,że jakoś tak na dziewczynkę tyle, że nie wiem czy już jestem po owu i się wstrzymać czy dać sobie spokój z polowaniem na płeć i liczyć ,że co ma być to będzie
reklama
zielona.wampirzyca
mamusieńka
ja dzisiaj na forum tylko z doskoku jestem...brzuch nadal nie boli, krwawię, w sumie bardziej plamię niż krwawię, jakieś dziwactwo mnie dopadłomierzę tempkę, żeby przypadkiem w trakcie tego pseudo krwawienia owulki nie przegapić...zobaczymy, co jutro rano pokaże termometr..
Podziel się: