reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja też obmyślałam sobie jak mu to powiedzieć i wymyśliłam , że kupię książke " I Ty możesz zostać supertatą!" i włoże razem z pozytywnym testem do torby i mu dam:-) tyle ,że też jestem taka w gorącej wodzie kąpana i nie wiem czy wytrzymam z taką wiadomością:-)
Oj,jakbym siebie czytala!tez myslalam o ksiazce .U nas jest cos pt"kochanie,bedziesz tata".chcialam do tego male adidaski i test.No ale wiem ze gdyby mial wyjsc i wyjdzie do srody to pewnie wygadam bo nic dla siebie nie potrafie trzymac!poza tym wiem ze on ksiazki i tak nie przeczyta(nie tej!) bo ma mase pracy a poza tym jedziemy na wakacje i tyle jescze wydatkow mam.no i nawet nie mialabym czasu zeby to kupic.Jak znam siebie,od razu wypaplam

reklama
a dla mnie najgorsze jest to ze test wyszedł negatywny a @ brak, chyba juz wolalabym zeby przyszła bo i staranka byłyby wczesnej
No ale w ktorym dniu cyklu wyszedl negatywny?moze za wczesnie?No a jesli to nie ciaza to tez wolalabym @ szybciej,by szybciej kolejne starania rozpoczac.w moim przypadku to wazne bo potem do rodziny jade i ze staraniami byloby trudniej...

Oj,jakbym siebie czytala!tez myslalam o ksiazce .U nas jest cos pt"kochanie,bedziesz tata".chcialam do tego male adidaski i test.No ale wiem ze gdyby mial wyjsc i wyjdzie do srody to pewnie wygadam bo nic dla siebie nie potrafie trzymac!poza tym wiem ze on ksiazki i tak nie przeczyta(nie tej!) bo ma mase pracy a poza tym jedziemy na wakacje i tyle jescze wydatkow mam.no i nawet nie mialabym czasu zeby to kupic.Jak znam siebie,od razu wypaplam
jak jedziecie na wakacje znajdź jakieś fajne miejsce i porę żeby mu powiedzieć

a to dokładnie jakbym czytała siebie!!!:-D:-D:-D:-D

ja dzisiaj na forum tylko z doskoku jestem...brzuch nadal nie boli, krwawię, w sumie bardziej plamię niż krwawię, jakieś dziwactwo mnie dopadło:confused2::eek:mierzę tempkę, żeby przypadkiem w trakcie tego pseudo krwawienia owulki nie przegapić...zobaczymy, co jutro rano pokaże termometr..
biedna.najgorsza jest ta niepewnosc.A wiem ze w PL cos takiego jak monitorowanie mozna robic?nie sprobowalabys tego?
mnie tymczasem strasznie podbrzusze i jajnik meczy(caly czas prawy.)chyba gdzies mialam nospe.Tylko czy mozna to brac jesli sie jest w ciazy(tego oczywiscie jeszcze nie wiem ale na wszelki wypadek)

biedna.najgorsza jest ta niepewnosc.A wiem ze w PL cos takiego jak monitorowanie mozna robic?nie sprobowalabys tego?
mnie tymczasem strasznie podbrzusze i jajnik meczy(caly czas prawy.)chyba gdzies mialam nospe.Tylko czy mozna to brac jesli sie jest w ciazy(tego oczywiscie jeszcze nie wiem ale na wszelki wypadek)

pewnie, że można monitorować, ale boję się, że powędruję do gina i on mnie wyśmije...powie" kobieto, przychodzisz w okres monitorować owulację"??Zobaczymy co tempka pokaże, i staramy się cały czas- nic innego nie pozostaje..

moja koleżanka brala nospe w ciący lekarka jej przepisała

chyba można w ciąży nospe, podobno jak boli to lekarze nawet polecają .
wracając do książki to nie wiem czy mój przeczyta, bo też ciągle zajęty ale wpadła mi raz w ręce i muszę przyznać ,że dość ciekawa jest:-)

reklama
a to dokładnie jakbym czytała siebie!!!:-D:-D:-D:-D
juz dzis sie powstrzymywalam zeby o tym tescie "po czasie" nie powiedziec bo cos wylazlo...Pewnie bedzie tak ze jak wyjdzie to on dowie sie tego samego dnia i to bez prezentow...No ale nie to najwazniejsze.
mmm ja na wakacje za 2 tyg jade wiec jesli teraz wyjdzie to w zyciu tyle nie wytrzymam!

Do góry