reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej ,
ja już po pracy, jakaś taka nie przytomna jestem... pogoda do kitu... ciemno już , blee jak ja nie lubię jesieni i zimy, wiosne chce!!!

reklama
hej ,
ja już po pracy, jakaś taka nie przytomna jestem... pogoda do kitu... ciemno już , blee jak ja nie lubię jesieni i zimy, wiosne chce!!!

Cześć Martilka, no ja jeszcze pół godzinki i zmykam do domku...:-)

Ja też nie lubię jesieni i zimy... i okropnie jest jak wyglądam przez okno... ale jest coś takiego co poprawiłoby mi humor na długo... 2 kreseczki!!!! i jesien byłaby piekna!!!!:-);-) zresztą pewnie nie tylko mi...:cool:

Marzi
racja nie tylko Tobie:-) najgorzej ,że tak ciemno już za oknem,niby 5 godzina a ja czuję się jakbym zaraz spać się miała kłaść, masakra...

Marzi
racja nie tylko Tobie:-) najgorzej ,że tak ciemno już za oknem,niby 5 godzina a ja czuję się jakbym zaraz spać się miała kłaść, masakra...

hihihi... byłoby pięknie... słońce na całego!!!;-)
Kurde, ale jak mnie boli gardło i jakas tak dziwna jestem... wczorajsza... kaszel mam... no tragedia...:-(
Dobrze, że zaraz do domku... spać spać spać... :-)

Seimka ja jakos ledwo zyje dzis i wogole jakas nei w sosie jestem a do tego @ w kulki leci jaos cos dziwna jest w tym miesiacu :szok:

Zielona trzymam kciuki miloby bylo gdyby to jednak nei byla @... ;-)
Nikiforka spokojnie nie kazdy ma takei oczywiste objawy w ciazy znajoma z pracy dowiedziala sie w 3 miesiacu dopiero bo nic a nic nie dawalo znakow, a @ miala wiec tez sie nie domyslala, trzymaj sie cieplutko i zdrowo:tak:
Marzi trzymam dalej mocno kciuki moze jednak to ten szczesliwy cykl, a z testami roznie bywa i moze nie wykryl tak wczesnie ;-) i moze idz do lekarza skoro tak zle sie czujesz
Mmm Ty tez koniecznie odwiedz lekarza moze to jakis wirus niedobry, i trzymaj sie dzielnie i cieplutko

A u nas leje i leje, a miala byc pogoda wzgledna ehhh A co do chorowania to moj kocurek jest biedny kicha i prycha i spi taki jakis zmeczony jest no i dostaje antybiotyk wiec ma nadzieje ze szybko mu przejdzie

Marzi55 podaj mi stronę z suwaczkami bo chcialabym miec taki ktory pokazuje ile tygodni staramy sie o dzidziusia :-) Z góry dziękję :-)

Seimka ja jakos ledwo zyje dzis i wogole jakas nei w sosie jestem a do tego @ w kulki leci jaos cos dziwna jest w tym miesiacu :szok:

Zielona trzymam kciuki miloby bylo gdyby to jednak nei byla @... ;-)
Nikiforka spokojnie nie kazdy ma takei oczywiste objawy w ciazy znajoma z pracy dowiedziala sie w 3 miesiacu dopiero bo nic a nic nie dawalo znakow, a @ miala wiec tez sie nie domyslala, trzymaj sie cieplutko i zdrowo:tak:
Marzi trzymam dalej mocno kciuki moze jednak to ten szczesliwy cykl, a z testami roznie bywa i moze nie wykryl tak wczesnie ;-) i moze idz do lekarza skoro tak zle sie czujesz
Mmm Ty tez koniecznie odwiedz lekarza moze to jakis wirus niedobry, i trzymaj sie dzielnie i cieplutko

A u nas leje i leje, a miala byc pogoda wzgledna ehhh A co do chorowania to moj kocurek jest biedny kicha i prycha i spi taki jakis zmeczony jest no i dostaje antybiotyk wiec ma nadzieje ze szybko mu przejdzie
dzisiaj w ogóle jest paskudny dzień, mam nadieję ze samo m przejdzie, ja nienawidzę lekarzy :(

reklama
dopiero zaczne was czytac.jestem strasznie podekscytowana bo przyszedl mi dzis paszport ale nie bylo mnie w domu a trzeba osobiscie odebrac.aaa!No i jutro tez nie mam jak,chyba ze w srode...Usram sie do srody bo strasznie niecierpliwa jestem i chce miec juz dowod ze ta wiza tam jest!Tzn wiem ze mi ja dali ale zanim zarezerwuje chce widziec na wlasne oczy!No a rezerwowac chce juz!kuc zelazo poki gorace!Jezu jeden krok do wyjazdu blizej!

A co do ff to glupi jest i sie nie zna:-p.Jak mogl mi dzis wyznaczyc owu.jestem przekonana ze jej nia mialam .Raz ze mialam wtedy sluz nieplodny na 100 %.Poza tym to sa temperatury jakie mam w I fazie.Owu u mnie jak w zegarku i jak w zegarku pojawil sie dzis sluz plodny.jak na lekarstow go ale jest!Po wpisaniu 'eggwhite", tak jak przypuszczalam,ff zmienil decyzje:)

Do góry