reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dobrze, że tu jesteście... i że można na Was polegać...

swoja drogą, nie tylko mierzenie tempki, ale i dzielenie sie newsami z Wami jest mega uzależniające!!!!:-);-)

;-)

No właśnie... ale niby bobo test już 6 dpo pokazuje ciążę... więc z jednej strony za wcześnie a z drugiej strony jednak innym zafasolkowanym pokazuje...

chociaż ostatnio moja znajoma też robiła 3 testy i to kilka dni po terminie, wyszły jej wszystkie negatywne, więc poszła zrobić betę i co jest w ciąży...:happy2:

Marzi,ja tez robiłam bobo testy przy pierwszej ciązy i chyba ich z 10 zrobiłam zanim mi pokazał ciążę!!A był to 40 dc gdzie normalnie miałam ok 28 dni!Więc również to bywa...każda z nas ma inne stężenie hormonu we krwii. Więc głowa do góry!! A to co jest napisane na opakowaniu to wiesz...żebyś tylko kupiła!!!

noukie, Ty to niezawodna jesteś z tą listą!!!!;-):-)

Chyba do listy by trzeba dopisać aisim,która ma dwie krechy prawda?

Marzi - oczywiście, że się nie gniewam, a jeśli chodzi o termometr to na prawdę warto bo to pomoże zarówno tobie jak i twojemu lekarzowi! Po za tym od termometru można sie uzależnić- ja tak mam.
A jeśli boisz sie o interpretację to my tu jesteśmy od tego by ci pomóc!!!

Marzi ja też tak jak Ty myślałam....i bałam się,że w weekend nie będzie mi się chciało mierzyć...a jednak...mierzę i nie muszę specjalnie o tym pamiętać....nawet w wekend..nastawiam sobie budzik codziennie na budzenie i wtedy siup...mierzę...

A mamy tutaj tyle wybitnych dziewczyn które znają się na wykresach...poza tym z czasem sama się uczysz..wierz mi ,co ja mówię!! :szok: niesamowite ale tak jest! Najgorzej jest zacząć!

agniesiar
dzięki :-D co ja bym bez was zrobiła biedna:-D
noukie
na prawdę pocieszające to jest

No właśnie moje kochane staraczki...popieram MArtile,bez was nie dałabym rady!!!

Dziękuję Agniesiar za pomoc!!!! Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi!!!!:tak::tak::tak::tak:

ja też myślałam ,że sobie nie poradze z tym mierzeniem i interpretacją, ale jakbym teraz miala przestać mierzyć to nikt by mnie nie przekonał! bardzo pomocne to jest ! Marzi mówie Ci spróbuj !!!

hihihihi... wszystkim pomagającym, interpretującym no i starajacym się niech w dzieciach wynagrodzi...:-);-)

a z tym bobo testem to na prawde musi byc niezła ściema...
cikawe od czego zależy szbkość wzrastania tego hormonu we krwi?

hihihihi... wszystkim pomagającym, interpretującym no i starajacym się niech w dzieciach wynagrodzi...:-);-)

a z tym bobo testem to na prawde musi byc niezła ściema...
cikawe od czego zależy szbkość wzrastania tego hormonu we krwi?

Jak ze wszyskim człowiek to nie komputer i każdy jest inny.

U kazdej w innym dniu dochodzi od implantacji itd.

reklama
Do góry