Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Po pierwsze skoro Cie pobolewał to skąd takie myśli że nie pękł!!!
Po drugi i najważniejsze skoro to 10dpo. to rzadko testy ciażowe juz pokazują.
Dlatego uzbrój się w cierpliwość i spokojnie poczekaj!
A w przyszłym cyklu zamiast testów owulacyjnych wprowadź termometr to jest znacznie bardziej miarodajne!!!!
Cześć Agniesiar, mam nadzieję, że się już nie gniewasz na mnie ;-) cieszę się, że Twoje wyniki są ok :-) miejmy nadzieję, że już niedługo wszystkie razem będziemy zafasolkowane...;-)
co do temperatury to ja nie wiem, czy jest sens sie w to już teraz angażować, bo po pierwsze kompletnie się na tym nie znam, po drugie nie jestem systematyczna, a po trzecie to już dopiero sfiksuję... zobaczę jeszcze ten jeden cykl z testami, a potem może skusze sie na to mierzenie tempki...
No ja od piątku jestem na testach owu...i nic....jeszcze zrobię dziś..bo jakiś taki śluz obiecujący jest.....
No ciekawa jestem Jagódka, czy testy okażą się pomocne...
Czy nie pękł...no to jest pytanie...? Wszystko się wyjaśni w ciągu 2 najbliższych dni...
No właśnie... ale niby bobo test już 6 dpo pokazuje ciążę... więc z jednej strony za wcześnie a z drugiej strony jednak innym zafasolkowanym pokazuje...
chociaż ostatnio moja znajoma też robiła 3 testy i to kilka dni po terminie, wyszły jej wszystkie negatywne, więc poszła zrobić betę i co jest w ciąży...