reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no to chyba powinnaś jeszcze się wstrzymać i poczekać. Aha ale nie dołuj się od razu co?? Nie wierze,że to piszę...szkoda,że nie mierzysz tempki :-D

no nie mierzę... też trochę w pewnym moemncie pożałowałam tego, ale cóż... na przyszły cykl zamierzam wprowadzić testy owulacyjne...;-) może chociaż one okażą się trochę pomocne...

A tak zaczęła mi przez głowę przechodzic jedna myśl... że w sumie zaraz po 15 dc (owulacji) starsznie pobolewała mnie ta prawa część brzucha, jakby jajnik... i teraz się tak zastanawiam, ze moze ten pęcherzyk w ogóle nie pękł...:confused:

no nie mierzę... też trochę w pewnym moemncie pożałowałam tego, ale cóż... na przyszły cykl zamierzam wprowadzić testy owulacyjne...;-) może chociaż one okażą się trochę pomocne...

A tak zaczęła mi przez głowę przechodzic jedna myśl... że w sumie zaraz po 15 dc (owulacji) starsznie pobolewała mnie ta prawa część brzucha, jakby jajnik... i teraz się tak zastanawiam, ze moze ten pęcherzyk w ogóle nie pękł...:confused:

Po pierwsze skoro Cie pobolewał to skąd takie myśli że nie pękł!!!

Po drugi i najważniejsze skoro to 10dpo. to rzadko testy ciażowe juz pokazują.

Dlatego uzbrój się w cierpliwość i spokojnie poczekaj!

A w przyszłym cyklu zamiast testów owulacyjnych wprowadź termometr to jest znacznie bardziej miarodajne!!!!

Zrobiłam dziś progesteron w 7dpo. i wiecie co mam wynik:-D:-D:-D

17,9ng/ml

No to szanse na fasolkę są - jeżeli nie teraz to kiedyś na pewno!

Przynajmniej wiem że to nie wina progesteronu!!!

Fiu fiu moja Ty dzielna kobietko:-):-):-)

martilla Ty lepiej kobieto nie kracz dobra! Nic nie dostaniesz;) to że boli nie znaczy że @ musi sie pojawić;-)

dziś co chwila gryze sie z moim mężem....:dry::confused2:

Ja w sobote sie ciagle gryzlam mial byc wieczor serowo-winny a byl na forum:sorry2:

Za wczesnie;-)

No ja od piątku jestem na testach owu...i nic....jeszcze zrobię dziś..bo jakiś taki śluz obiecujący jest.....

Czy nie pękł...no to jest pytanie...? Wszystko się wyjaśni w ciągu 2 najbliższych dni...

Witaj Noukie co tam u ciebie??

Jak się czujesz?

Dobrze tylko dzis tempka w dol:sorry2: no ale narazie sie nie martwie bo wiem ze liczy sie tendencja a nie jednorazowy spadek no i przez ta zmiane czasu troche zle wczoraj zmierzylam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zobaczymy co bedzie jutro, dzis 9dpo objawow brak, cycuchy bola jak zawsze brzuch cmi jak zawsze:-D tylko taka napompowana jestem jakbym przytyla z 5 kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

I lista;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nikiforka
kochana nie zamartwiaj się z powodu braku objawów! później będziesz narzekać na ich nadmiar;-)

Marzi
ja też uważam ,że test zrobiony za wcześnie, zaczekaj jeszcze i powtórz , trzymam kciuki !

Noukie
rzeczywiście ładny wykresik:-) oby fasolkowy!:-)

ps.ja chyba ani razu nie osiągnęłam temperatury ok.37 stopni w drugiej fazie... czy to jest normalne? wie któraś?

Do góry