nikiforka
W lesie :)
Dzięki dziewczyny :* Kochane jesteście.
Tym czasem zajadam kanapki z jajem, pomidorkiem i cebulą bo mi się od wczoraj chciało
Tym czasem zajadam kanapki z jajem, pomidorkiem i cebulą bo mi się od wczoraj chciało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczynki,
widzę, że sie troche martwiłyście, a ja sie nie odzywałam od rana, bo dzisiaj dotarłam później do roboty... a w domu siadł net...
śpieszę donieść, że na bobo teście JEDNA KRECHA także wygląda na to, ze dupa blada... brzuch pobolewa mnie mniej, bardziej piersi... @ jeszcze nie przyszła, ale podejrzewam, ze to za sprawą Duphastonu... dzisiaj ostatni dzień i jestem pewna, że jutro @ jak murowana... shit...
No i trzeba zacząć starania od początku... a jeszcze czuję, że będę chora... bo boli mnie gardło, jestem jakaś osłabiona...
Cześć Dziewczynki,
widzę, że sie troche martwiłyście, a ja sie nie odzywałam od rana, bo dzisiaj dotarłam później do roboty... a w domu siadł net...
śpieszę donieść, że na bobo teście JEDNA KRECHA także wygląda na to, ze dupa blada... brzuch pobolewa mnie mniej, bardziej piersi... @ jeszcze nie przyszła, ale podejrzewam, ze to za sprawą Duphastonu... dzisiaj ostatni dzień i jestem pewna, że jutro @ jak murowana... shit...
No i trzeba zacząć starania od początku... a jeszcze czuję, że będę chora... bo boli mnie gardło, jestem jakaś osłabiona...
Cześć Dziewczynki,
No właśnie tak się jeszcze łudzę... choć raczej test by już wykazał...
Marzi a ile jesteś dni po?