reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Trzymamy kciuki zielona
No nic a na mnie pora, praca czeka ahh
Kurde ledwo dzis wlazlam w spodnie, albo puchne przed @, albo tyje:baffled:

hehe a moze spodnie po praniu byly i sie skurczyly?? milej pracy zycze:happy2:

widze ze Marzi bierze nas na przetrzymanie. oby miala dobre wiesci!!
Zielona trzymam kciuki, objawy masz dziwne ale moje to jednak to co ma byc;-)
aisim jak chcesz zacytowac kilka osob to klikasz na dole ikonke z plusem w postach ktore cie interesuja

Zielona - marsz do lekarza!! I jeszcze raz testuj!!

U mnie jakiś chwilowy zanik ciążowych objawów hmmm tylko pobolewanie brzucha (uczucie rozpierania). I sobie bezsensu wkładam do głowy, że coś się może złego dziać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że jutro do lekarza idę.

U mnie jakiś chwilowy zanik ciążowych objawów hmmm tylko pobolewanie brzucha (uczucie rozpierania). I sobie bezsensu wkładam do głowy, że coś się może złego dziać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że jutro do lekarza idę.

Widzę, że u Ciebie to już 6 tydzień!! A byłaś wcześniej u lekarza!! czy dopiero odziesz pierwszy raz??
Ja prawdopodobnie 4 tydzień, jutro idę na betę i do lekarza!!

Kochana-gratuluje z całego serca!!!!:tak:

A teraz uważaj- Wbij sobie do głowy,że nie musisz mieć objawów!!!! Pobolewa brzuch-dobrze,rozpieranie-dobrze>>>poprostu macica się dostosowuje do fasolki!!! Musi sie rozciągnąć aby dziecko miało miejsce!!!!!

Spokojnie!!Nie wmawiaj sobie tego czego nie ma!!! Możesz się martwic jesli pojawi się plamienie,a pójki co bądź spokojna!

Widzę, że u Ciebie to już 6 tydzień!! A byłaś wcześniej u lekarza!! czy dopiero odziesz pierwszy raz??
Ja prawdopodobnie 4 tydzień, jutro idę na betę i do lekarza!!

Aisim - o ciąży dowiedziałam się w piątek więc to będzie moja pierwsza wizyta u lekarza. Tak jak pisałam - nie brałam w ogóle pod uwagę tego, że mogę być w ciąży.
Mam takie myśli, że to jakaś ściema jest :baffled::baffled::baffled::baffled: i 3 testy się mylą. Po prostu trudno mi w to jeszcze uwierzyć.

reklama

Ot wymyśliła!!!

Przestań wszystko jest ok!!!!;-)

Do góry