moze teraz się udało!!:-)Naciśnij na dole postu ikonkę cytuj!!!
reklama
Trzymamy kciuki zielona
No nic a na mnie pora, praca czeka ahh
Kurde ledwo dzis wlazlam w spodnie, albo puchne przed @, albo tyje
hehe a moze spodnie po praniu byly i sie skurczyly?? milej pracy zycze
widze ze Marzi bierze nas na przetrzymanie. oby miala dobre wiesci!!
Zielona trzymam kciuki, objawy masz dziwne ale moje to jednak to co ma byc;-)
aisim jak chcesz zacytowac kilka osob to klikasz na dole ikonke z plusem w postach ktore cie interesuja
jagodka1231
Fanka BB :)
no może pije od samego rana ...Coś czuję, że mazi upiła nam sie ze szczęścia!!!
Mam taką nadzieję!
Trzymam kciuki marzi!!!
Ja też trzymam kciuki!!!!!
jagodka1231
dzięki agniesiar!!
ale ja jestem głupia trochę techniki i się zagubiełam ))
Każda z nas przez to przechodzi ja też niedawno o to pytałam słonko....i nie tylko...więc się nie przejmuj
nikiforka
W lesie :)
Zielona - marsz do lekarza!! I jeszcze raz testuj!!
U mnie jakiś chwilowy zanik ciążowych objawów hmmm tylko pobolewanie brzucha (uczucie rozpierania). I sobie bezsensu wkładam do głowy, że coś się może złego dziać Dobrze, że jutro do lekarza idę.
U mnie jakiś chwilowy zanik ciążowych objawów hmmm tylko pobolewanie brzucha (uczucie rozpierania). I sobie bezsensu wkładam do głowy, że coś się może złego dziać Dobrze, że jutro do lekarza idę.
Widzę, że u Ciebie to już 6 tydzień!! A byłaś wcześniej u lekarza!! czy dopiero odziesz pierwszy raz??
Ja prawdopodobnie 4 tydzień, jutro idę na betę i do lekarza!!
jagodka1231
Kochana-gratuluje z całego serca!!!!
A teraz uważaj- Wbij sobie do głowy,że nie musisz mieć objawów!!!! Pobolewa brzuch-dobrze,rozpieranie-dobrze>>>poprostu macica się dostosowuje do fasolki!!! Musi sie rozciągnąć aby dziecko miało miejsce!!!!!
Spokojnie!!Nie wmawiaj sobie tego czego nie ma!!! Możesz się martwic jesli pojawi się plamienie,a pójki co bądź spokojna!
nikiforka
W lesie :)
Widzę, że u Ciebie to już 6 tydzień!! A byłaś wcześniej u lekarza!! czy dopiero odziesz pierwszy raz??
Ja prawdopodobnie 4 tydzień, jutro idę na betę i do lekarza!!
Aisim - o ciąży dowiedziałam się w piątek więc to będzie moja pierwsza wizyta u lekarza. Tak jak pisałam - nie brałam w ogóle pod uwagę tego, że mogę być w ciąży.
Mam takie myśli, że to jakaś ściema jest i 3 testy się mylą. Po prostu trudno mi w to jeszcze uwierzyć.
reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Ot wymyśliła!!!
Przestań wszystko jest ok!!!!;-)
Podziel się: