reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzięku aism i inne dziewczyny za trzymanie kciukasów...ja zaczynam się już martwić, że coś ze mną nie tak...od 4 lat nie używałam żadnych hormonalnych środków antykoncepcyjnych a tu takie figle w moim organiźmie...najlepsze jest to, że z długości mojego cyklu to ja na dzisiaj mam termin @...a z tego krwawienia by wynikało, że miałam 27-dniowy cykl...takie mi się nie zdarzają...sama się dzisiaj nakręciłam, jak z ciekawości zmierzyłam rano tempkę...no cóż..zobaczymy co bedzie..

reklama
zielona - a nie sądzisz że to mogł być krwawienie implantacyjne, bo się zarodek zagnieździł!!?? ( w końcu miałaś pozytywne wyniki na testach)

zielona - z tegop co wyczytałam to krwawienie takie występuję ok 7-10 dpo!! Kurcze a może twoje jajeczko gdzieś zabłądziło i się troszkę ten termin opóźnił!!
Nie ma co się zastanawiać, idź do lekarza i na bete!! dla pewności!!!

Trzeba byc dobrej mysli!!!:-):-)

dzięku aism i inne dziewczyny za trzymanie kciukasów...ja zaczynam się już martwić, że coś ze mną nie tak...od 4 lat nie używałam żadnych hormonalnych środków antykoncepcyjnych a tu takie figle w moim organiźmie...najlepsze jest to, że z długości mojego cyklu to ja na dzisiaj mam termin @...a z tego krwawienia by wynikało, że miałam 27-dniowy cykl...takie mi się nie zdarzają...sama się dzisiaj nakręciłam, jak z ciekawości zmierzyłam rano tempkę...no cóż..zobaczymy co bedzie..

Przyjmuje się, że wahnięcia kilkudniowe to norma, tj. wydłużenie lub skrócenie cyklu o kilka dni.

Jeżeli chodzi o ten to fazę lutealną miałaś 13 dniową więc to też norma.

Jeżeli natomiast chodzi o te plamienia to może warto zbadać progesteron w 7-8dpo. bo może masz jego niedobory.

A jeżeli nadal masz jakieś wątpliwość to zrób wreszcie tą betę i wszystko będzie jasne, a potem idź do lekarza zobaczymy co powie!!!!!

reklama
Do góry