reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja nie przekładam. u mnie 2 to jest drugi i koniec. wczesniej niż w terminie spodziewanej @ nie zatestuję bo szkoda mi testa. mimo ze mam pare:-p

wytrzymam :-)

eijf wiesz.... powiem Ci tak że niektóre dziewczyny sie boją albo nie są tak ciekawe swoich wyników testowych dlatego sobie przesuwają terminy testowania. :sorry2:

ja tam nic nie przesuwam na pewno heh;-)

wytrzymam :-)

eijf wiesz.... powiem Ci tak że niektóre dziewczyny sie boją albo nie są tak ciekawe swoich wyników testowych dlatego sobie przesuwają terminy testowania. :sorry2:

ja tam nic nie przesuwam na pewno heh;-)
ja kiedys szalam z testami ale odkad wiem ile moja lutealna trwa maksymalnie to wiem tez kiedy powinnam testowac.raczej mi sie nie udaje bo @ mnie wyprzedza ale wiem juz przynajmniej kiedy mam dostac @ i widze tez po temperaturze czy powinnam testowac czy nie.U mnie lutealna trwa 13 dni wiec gdybym 14 nie miala @ i temperatura by nie spadla to sa to dla mnie dwa powody do testowania:)ciekawe czy bede miala okazje?

A ja testuje 31.10 bo to 10 dzień brania luteiny i jak II krecha:-) to mam brać dalej, a jak nie to zaczynamy 10 cykl starań:-(
Jutro wyjeżdzam do Rabki ,ale chyba wezmę neta to będę z Wami trzymam kciuki za testujące :-)

Witam serdecznie,chciałabym przyłaczyc sie do Was,....podczytuje juz od dłuższego czasu,kilka miesiecy staramy sie o dzidzie ale na razie bez skutku...w tym cyklu pierwszy raz wezme duphaston na wspomaganie,zobaczymy czy skutecznie, bede tez mierzyc tempke, aczkolwiek jesli chodzi o te starankowe sprawy to jestem calkiem zielona i licze ze mi pomozecie

reklama
Witam serdecznie,chciałabym przyłaczyc sie do Was,....podczytuje juz od dłuższego czasu,kilka miesiecy staramy sie o dzidzie ale na razie bez skutku...w tym cyklu pierwszy raz wezme duphaston na wspomaganie,zobaczymy czy skutecznie, bede tez mierzyc tempke, aczkolwiek jesli chodzi o te starankowe sprawy to jestem calkiem zielona i licze ze mi pomozecie
Witaj.
pomozemy,pomozemy.powodzenia.a w ktorym dc jestes obecnie?

Do góry