reklama
K
Kinga85
Gość
ja nie przekładam. u mnie 2 to jest drugi i koniec. wczesniej niż w terminie spodziewanej @ nie zatestuję bo szkoda mi testa. mimo ze mam pare
MI termin ustawil suwaczek. Ale w tym cylku mialam pozno owu, wiec byc moze nieco mi sie przesunie termin @.czemu tak macie dziewczyny ze najpierw ustalacie kiedy bedziecie testowac a potem przekladacie?
K
Kinga85
Gość
wytrzymam :-)
eijf wiesz.... powiem Ci tak że niektóre dziewczyny sie boją albo nie są tak ciekawe swoich wyników testowych dlatego sobie przesuwają terminy testowania.
ja tam nic nie przesuwam na pewno heh;-)
eijf wiesz.... powiem Ci tak że niektóre dziewczyny sie boją albo nie są tak ciekawe swoich wyników testowych dlatego sobie przesuwają terminy testowania.
eijf
Fanka BB :)
ja kiedys szalam z testami ale odkad wiem ile moja lutealna trwa maksymalnie to wiem tez kiedy powinnam testowac.raczej mi sie nie udaje bo @ mnie wyprzedza ale wiem juz przynajmniej kiedy mam dostac @ i widze tez po temperaturze czy powinnam testowac czy nie.U mnie lutealna trwa 13 dni wiec gdybym 14 nie miala @ i temperatura by nie spadla to sa to dla mnie dwa powody do testowaniaciekawe czy bede miala okazje?wytrzymam :-)
A ja testuje 31.10 bo to 10 dzień brania luteiny i jak II krecha:-) to mam brać dalej, a jak nie to zaczynamy 10 cykl starań:-(
Jutro wyjeżdzam do Rabki ,ale chyba wezmę neta to będę z Wami trzymam kciuki za testujące :-)
Jutro wyjeżdzam do Rabki ,ale chyba wezmę neta to będę z Wami trzymam kciuki za testujące :-)
Witam serdecznie,chciałabym przyłaczyc sie do Was,....podczytuje juz od dłuższego czasu,kilka miesiecy staramy sie o dzidzie ale na razie bez skutku...w tym cyklu pierwszy raz wezme duphaston na wspomaganie,zobaczymy czy skutecznie, bede tez mierzyc tempke, aczkolwiek jesli chodzi o te starankowe sprawy to jestem calkiem zielona i licze ze mi pomozecie
reklama
eijf
Fanka BB :)
Witaj.Witam serdecznie,chciałabym przyłaczyc sie do Was,....podczytuje juz od dłuższego czasu,kilka miesiecy staramy sie o dzidzie ale na razie bez skutku...w tym cyklu pierwszy raz wezme duphaston na wspomaganie,zobaczymy czy skutecznie, bede tez mierzyc tempke, aczkolwiek jesli chodzi o te starankowe sprawy to jestem calkiem zielona i licze ze mi pomozecie
pomozemy,pomozemy.powodzenia.a w ktorym dc jestes obecnie?
Podziel się: