reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kinga
raczej dostanę, daliśmy ciała ze starankami w tym cyklu i sugerując się tempką to owu taka nie pewna, więc nie spodziewam się niczego innego jak @

reklama
oj tam ;)
uda wam się. no a może przerwe sobie zrobcie z miesiąc wyjedzcie gdzies... i po powrocie na spokojnie znowu zaczniecie. Tez i tak można.
Znam parki które robią sobie przerwy jak im nie wychodzi..

agniesiar-progesteron piekny i moze to fasolka ale prosze sprobuj sie nie nakrecac.Co do tych objawow to moze troszke za wczesnie.dzis dopiero 7 dpo wiec w piatek byl dopiero 5.nie wiem czy tak szybko fasola moze sie ujawniac?No ale zycze ci jak najlepiej.Moze zrob bete za 2 dni?

wiesz co to dopiero 5 cykl starań , a mi się już nie chce, wyjechać nie mamy jak więc pozostaje dalej działać... blee

eijf
nic mi nie mów:-)

martilla ale wiedz że nic na siłę bo wtedy na pewno nie wyjdzie

U nas starania zaczelismy w sierpniu2008 i do kwietnia 2009 nic nie wychodziło.... Zrobiliśmy przerwę na okres letni.
Teraz od października zaczeliśmy na nowo. Mam nadzieje że ten październik bedzie szczęśliwszy od poprzedniego... :sorry2:

kinga
u mnie się nie da na siłe, jeśli nie mam ochoty na przytulanka to żadna siła mnie nie przekona :-) także przytulamy się jak jest ochota, ale to i tak nic nie daje, jakoś dzielnie się trzymam , rzadko kiedy narzekam , nie płaczę jak dostaję @ lub test jest negatywny, mimo że tak bardzo chcę żeby się udało jakaś spokojna jestem jak nie wychodzi:-)

reklama
Do góry