reklama
eijf
Fanka BB :)
szkoda ze nie masz wykresu bo wtedy wiadomo z ilu spadla,w ktorym dniu cyklu itd.Gorzej jak spada przed sama @mi dzisiaj spadła do 36,2
eijf
No wiec mnostwo czasu jeszcze.Ja w ubieglym cyklu mialam temperatury dosyc wysokie,nigdy nie spadaly itd.zadna oznaka gwarancji.Teraz wiem ze jak spadnie (szczegolnie na dzien a potem sie podnosi) to wcale nie musi to oznaczac porazki.Gorzej jak spada w okolicy @,ale po przegladaniu wykresow ff wiem ze i z tym roznie bywa.Bo np przy zagniezdzaniu czesto(nie zawsze) jest tak ze temperatura maksymalnie sie obniza.Jeszcze za wczesnie by cos powiedziec.Choc wiem ze nie jest fajnie kiedy opada.do @ jeszcze tydzień jesli tylko przyjdzie regularnie w pierwszym cyklu starań spóźniła się 10 dni, zazwyczaj po owu mam tepm między 36,7 do 37,1
mmm...
No wiec mnostwo czasu jeszcze.Ja w ubieglym cyklu mialam temperatury dosyc wysokie,nigdy nie spadaly itd.zadna oznaka gwarancji.Teraz wiem ze jak spadnie (szczegolnie na dzien a potem sie podnosi) to wcale nie musi to oznaczac porazki.Gorzej jak spada w okolicy @,ale po przegladaniu wykresow ff wiem ze i z tym roznie bywa.Bo np przy zagniezdzaniu czesto(nie zawsze) jest tak ze temperatura maksymalnie sie obniza.Jeszcze za wczesnie by cos powiedziec.Choc wiem ze nie jest fajnie kiedy opada.
widzę że znasz się na tym o czym piszesz długo już się staracie??
czy ktoras z dziewczyn (oprocz zielonej) ma teraz @?jestem ciekawa bo normalnie temperatura spada przed @,ale jaka jest po poludniu?Dalej wysoka?Bo jak mierzylam jakas godz temu to mialam 37,4...
ja mialam dostac @wczoraj ale nie przyszla i dzis tez nic na to nie wskazuje;-)boli mnie tylko prawy jajnik:-(za ok 3 dni zrobie nastepny test odezwe sie pozniej bo moj starszy synek ma party wiec jedziemy na ok 12 bo wynajelismy duza hale 3 pietrowa plac zabaw i wyscigi samochodowe na 2 godz;-)dzieci padna jak wroca do domow
Hej testu nie robiłam bo nie mam zadnego w domu
Dziś mój 32 dc, tempka dalej sie trzyma;-);-)
Krewetka nie przejmuj sie gdy @ nie ma piłka w grze!
Eijf a Ty zrobiłas ten test? miałas dzis robic.Mówilam Ci,ze to nie @
Kurcze dziewczyny czytam tak co napisalyscie o tym wiesiołku ja tez go stosowałam do 11 dc,może przez to mi sie wydłużaale to byl moj pierwszy raz z nim.
Dziś mój 32 dc, tempka dalej sie trzyma;-);-)
Krewetka nie przejmuj sie gdy @ nie ma piłka w grze!
Eijf a Ty zrobiłas ten test? miałas dzis robic.Mówilam Ci,ze to nie @
Kurcze dziewczyny czytam tak co napisalyscie o tym wiesiołku ja tez go stosowałam do 11 dc,może przez to mi sie wydłużaale to byl moj pierwszy raz z nim.
reklama
eijf
to jest nasza 4 proba wiec po pewnym czasie jak nie wychodzi orientujesz sie w niektorych sprawachwidzę że znasz się na tym o czym piszesz długo już się staracie??
Podziel się: