reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

heh no tak sobie wlasnie myslalam, ze moze moja dzidzia tez ma byc takim wrednym, upartym lwem jak ja :-):-D:-):-D hahahaha, ale chyba jednak nie, bo ten cykl odpada, a z nastepnego to juz sierpniowego dzieciatka nie bedzie;-) ale wszystko jedno byle by w tym 2010 jednak bylo:tak:

No niz ja tez uciekam, bo padnieta dzis jestem - pierwszy dzien @, w dodatku w pracy znowu kociol, napilam sie troche winka, teraz kapiel i do lozeczka, jutro mam plan na zakupy wiec musze miec sile hehehehe:-D

buziaki kochanienkie ;-)
a ja tak chcialam miec wiosenne dziecko i juz razcej nic z tego.wolalam nie miec z sierpnia.jeden lew wystarczy.kurcze chyba jak teraz sie uda to wlasnie na sierpien wypadnie...tak marzylam by pojawilo sie na poczatku wiosny.z czasem kiedy robi sie cora ladniej i cieplej i jasniej i wstawac chyba latwiej...

reklama
skompletowalam papiery i nie wiem czy smiac sie i plakac ale jest ich wiecej niz kiedy mialam na stale zamieszkac w NL...Poza tym wk...mnie ze telefonu nie moge brac ze soba!Juz nie raz bylam po jakas wize i nigdzie takiego przepisu nie bylo!Ani w ambasadach polskich ani w holenderskich ani w chinskich...Juz nie wiedza co maja wymyslic.Przeciez mozna by bylo ten telefon gdzies tam zostawic!
No nic,teraz ide sie spakowac na jutro bo okazuje sie ze mam wstac jeszcze wczesniej niz jak ide do pracy.grrrr.

Ren a ty nie mialas teraz testowac??
wczoraj testowalismy i neistety negatyw a @ dalej nie ma wiec czekamy narazie co bedzie
no ja to jakbym chciała sobie zrobić prezent na urodziny to bym musiała czekać na zostanie mamą 2011 bo tak jak Twój, jestem rybka:-)
hihihi no to ladne powiazania na tym forum ;-) no to lepiej nei czekaj na urodzinki ;-)
heh no tak sobie wlasnie myslalam, ze moze moja dzidzia tez ma byc takim wrednym, upartym lwem jak ja :-):-D:-):-D hahahaha, ale chyba jednak nie, bo ten cykl odpada, a z nastepnego to juz sierpniowego dzieciatka nie bedzie;-) ale wszystko jedno byle by w tym 2010 jednak bylo:tak:

No niz ja tez uciekam, bo padnieta dzis jestem - pierwszy dzien @, w dodatku w pracy znowu kociol, napilam sie troche winka, teraz kapiel i do lozeczka, jutro mam plan na zakupy wiec musze miec sile hehehehe:-D

buziaki kochanienkie ;-)
Na pewno sie nam wszystkim uda zostac Mamusiami w przyszlym roku !! trzymaj sie dzielnie:tak: papa

Spokojnie Eijf, a z tym telefonem to rzeczywiscie przesada, ja to bez telefonu jak bez hmm reki ;-) powodzenia jutro i trzymaj sie dzielnie
po prostu dziwi mnie i smieszy ze tyle musialam uzbierac by pojechacna pare dni...co oni sobie mysla?ze teraz ludzie o niczym nie marza jak o tym by tam mieszkac i pracowac?kiedy dolar juz prawie nic nie znaczy i kiedy mozemy niemal w calej europie pracowac?No i nawet nie bede mogla do mojego zadzwonic by mu opowiedziec.Nie lubie byc bez telefonu tym bardziej ze po amsterdamie nie jade od razu do domu.Musze jeszcze badanie zrobic i takie tam no ale trudno sie mowi i jakos przezyje.troche ubolewam ze w moj wolny dzien tak wczesnie mam to spotkanie...Moglam sie przynajmniej wyspac to przyszlo mi wstac wczesniej niz zazwyczaj...

po prostu dziwi mnie i smieszy ze tyle musialam uzbierac by pojechacna pare dni...co oni sobie mysla?ze teraz ludzie o niczym nie marza jak o tym by tam mieszkac i pracowac?kiedy dolar juz prawie nic nie znaczy i kiedy mozemy niemal w calej europie pracowac?No i nawet nie bede mogla do mojego zadzwonic by mu opowiedziec.Nie lubie byc bez telefonu tym bardziej ze po amsterdamie nie jade od razu do domu.Musze jeszcze badanie zrobic i takie tam no ale trudno sie mowi i jakos przezyje.troche ubolewam ze w moj wolny dzien tak wczesnie mam to spotkanie...Moglam sie przynajmniej wyspac to przyszlo mi wstac wczesniej niz zazwyczaj...
No niestety dalej uwazaja ze wszyscy pragna tam mieszkac hehe
Ja tez nei lubie za wczesnei wstawac szczegolnei w weekendy :/
Napewno dasz rade a i szybko to zleci i raz dwa bedziesz w domku ;-)
powodzonka i udanego dnia zycze
i juz zmykam bo zaraz padne przed laptopem dobrze ze juz piatek jutro

Cze dziewczeta!

U mnie 22dc. Objawy ciazy jak najbardziej ;-) Jak co miesiac zreszta;-)
Przede wszystkim zmiany nastroju - od dwoch dni jestem strasznie nabuzowana i prawie bym dzieciaki pozabijala!
Jakby mnie piersi pobolewaly.
I pobolewa/kluje mnie lewy jajnik (jesli to nie zasluga fasolki to powinnam sie martwic takim pobolewaniem poza owulacja?)
Ogolnie nieciekawie sie czuje.

W sobote zrobie tescika - tak z ciekawosci. Raczej nic nie wyjdzie, bo to troche wczesnie, ale ide na "tance" wiec warto wiedziec.

Trzymam kciuki za wszystkie kobietki! A Wy trzymajcie za mnie ;-)

Cze dziewczeta!

U mnie 22dc. Objawy ciazy jak najbardziej ;-) Jak co miesiac zreszta;-)
Przede wszystkim zmiany nastroju - od dwoch dni jestem strasznie nabuzowana i prawie bym dzieciaki pozabijala!
Jakby mnie piersi pobolewaly.
I pobolewa/kluje mnie lewy jajnik (jesli to nie zasluga fasolki to powinnam sie martwic takim pobolewaniem poza owulacja?)
Ogolnie nieciekawie sie czuje.

W sobote zrobie tescika - tak z ciekawosci. Raczej nic nie wyjdzie, bo to troche wczesnie, ale ide na "tance" wiec warto wiedziec.

Trzymam kciuki za wszystkie kobietki! A Wy trzymajcie za mnie ;-)
a ile dni po owu?

reklama
niestey nie jestem w stanie nadążać więc wypisuję się na trochę z forum, może kiedyś będę miała więcej czasu. ale na pewno będę oglądać Wasze wykresy, to moja pasja :-) Martilla wg mnie owu nie było, 36,10 to u Ciebie niższy poziom tempek i w tym i w poprzednim cyklu.
trzymam za Was kciuki, ja trochę odpuściłam, przestałam wierzyć, że się uda. może po nowym roku zacznę jakąś stymulację.

Do góry