reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hihhi a lew to moja mama ;-) natomiast moj P to rybki z marca
juz mi nogi scierply przez kocurka, a on poszedl spac i ciekawe ile tak bede siedziec hehehe

bardzo dobrze powiedziane hihihi ja akurat tak marzylam sobei ze fajnei byloby w czerwcu no ale sie spoznilismy hihihi wogole to humor mi sie polepszyl ;-)
no ja to jakbym chciała sobie zrobić prezent na urodziny to bym musiała czekać na zostanie mamą 2011 bo tak jak Twój, jestem rybka:-)

kiciaq
zaciążaj teraz to sobie zrobisz prezent na przyszłe urodziny;-)

heh no tak sobie wlasnie myslalam, ze moze moja dzidzia tez ma byc takim wrednym, upartym lwem jak ja :-):-D:-):-D hahahaha, ale chyba jednak nie, bo ten cykl odpada, a z nastepnego to juz sierpniowego dzieciatka nie bedzie;-) ale wszystko jedno byle by w tym 2010 jednak bylo:tak:

No niz ja tez uciekam, bo padnieta dzis jestem - pierwszy dzien @, w dodatku w pracy znowu kociol, napilam sie troche winka, teraz kapiel i do lozeczka, jutro mam plan na zakupy wiec musze miec sile hehehehe:-D

buziaki kochanienkie ;-)

reklama
Do góry