reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kiciaQ a jakie długie masz cykle?? bo jeśli ci się wydłużają i są nieregularne to mozewz mieć za wysoką prolaktynę i dlatego masz problemy z zaskoczeniem, ja tak mam

Nie mmm nie wydluzaja mi sie, mam regularne cykle tak mniej wiecej 28, 29 dni czasem zdarzy sie 30, ale nie za czesto, no i teraz 27... wiec raczej sie skracaja...:eek: kurcze musze sie wziac i pomierzyc ta tempke w koncu, moze teraz, bede na urlopie ale chyba wystarczy jak po @ zaczne mierzyc?

reklama
Ja tez w sobote lampke wypije:sorry: planuje wieczor serowo-winowy juz wszystko kupilam no i do tego ten film przytaszcze:tak:

Jutro musze jechac taki kawal drogi bo dzisiaj bylam nas w buty obkupic i mojemu M wzielam jedna pare o dwoch rozmiarach tzn jeden but od drugiego o dwa rozmiary wiekszy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja nie wiem jak ja patrzylam:sorry: jutro jade odmienic ale tak mi sie nie chce bo to tak daleko:sorry:

Eijf jutro masz to rozmowe????
to gdzie ty po te buty jechalas?gdzie w ogole w belgii mieszkasz?tzn kolo jakiego wiekszego miasta?antwerpii?bylas kiedys w brugge?podobno ladnie a chce sie tam kiedys na weekend wybrac z moim..

p.s. mialam nie pisac przez godzine ale zadzwonil telefon a on podlaczony do komputera bo sie laduje ...no i zajrzalam ale znow uciekam sie szykowac na jutro

Uwaga bardzo wzruszające... w oczach tych kobiet widzę emocje, które sama przeżywam
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=K5GdTEM7Iig"]YouTube - Infertility: Seasons of Hope and Despair[/ame]

szkoda,szkoda ,szkoda a najbardziej szkoda ze ominie cie kolejny mc staran.a czy przez to ze przyszla wczesniej nie bedzie tak ze jednak bedziesz swojego widziala w dni plodne?:)moze to akurat dobrze ze juz jest?ja ci powiem ze chyba wyluzowalam i jak dostaje @ to juz tak nie przezywam jak kiedys i teraz na szczescie cos innego mam w glowie.Nagle zaczelo mi sie jezdzic gdzies i jak moj wczoraj powiedzial "kiedys zajde".Moze ma racje

Wyjezdzam w 11dc wczesnie rano... wiec raczej nic z tego nie bedzie, ale poprzytualmy sie i tak;-) o ile bedzie czas bo lot mam o 07:15 rano:eek: ale moze to i dobrze, moze zluzuje w koncu troche, chociaz przy tych wszystkich dzieciakach moich kuzynek to nie wiem :-( ale nic cykl szybko zleci, w Pl to leci jak nie wiem, wroce i zaraz kolejna @ a pozniej kolejne staranka takze powinno byc ok z moja psychika :)

Wpadam na chwile, podczytac troche, ale dzis ogolnie brak czasu.
No i zmeczenie po pierwszym dniu pracy po tyg na L4. Jeszcze dwa dni pracy przede mna i weekend:eek:
Eijf jak tam papiery? Jutro rozmowa? Trzymam kciuki by wyjazd wypalil
Swoja droga pewnie wiecej zalatwianie czasu zajmuje niz ten wyjazd:eek:

No dobra poczytam co tam jeszce popisalyscie i zmykam do lozeczka przytulic sie do ukochanego. Jutro znow pobodka rano i do pracy. No i musze pamietac bo mam do zrobienia badanie moczu z rana, bo za tydzien mam wizyte u mojej nefrolog
Milego wieczora dziewczeta, do jutra:tak:

reklama
wrocilam jeszcze bo zanim zdazylam zejsc z krzesla kot mi sie zainstalowal na kolanach i niestety musze jeszcze posiedziec wiec i zajrzalam do Was :-D
Ren ja tez duzo nie pije ale jakos tak na ser i czerwone wino mnie wzielo:sorry::sorry::sorry:

Co do kociakow to fajnie jak tak sie wyleguja;-);-);-) korzystajcie dziewczyny z tego bo to podobna niesamowita energia;-)

I ja zmykam:tak: do jutra;-)
a to mile takie zachcianki raz na jakis czas ;-) wlasnie kocurek mi pzrekazuja ta dobra energie hihihi moze cos wygrzeje :-D
Ja się dołączam - u mnie 20dc

witaj :-)
powodzenia :-)
obyś już była w ciąży :-)
myślę, że gin zleci Ci więcej badań.

oj może będzie fasolinka :tak:

A ja myślę, że najprzyjemniejszy jest etap owu i starań............ ;-)
Potem to już zresztą nawet nie można nic zaradzić ;-) hihi i to czekanie i wymyślanie objawów... :shocked2:
oj oby sie spelnilo ale poki co to czekam do niedzieli ;-) i zgadazam sie ze etao staranek przytulanek jest najciekawszy:tak:

Kiciaq
-ja czerwiec :rofl2: blizneita

papa Biedroneczko milego dnia jutrzejszego i dobrch wynikow

Ostatnia edycja:
Do góry