reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć Dziewczynki,

u mnie dzisiaj 22 dc, póki co niewiele się dzieje... tzn. wczoraj wieczorem tak na maksa bolał mnie ten dół brzucha, że myślałam, że mnie rozerwie... trochę zaczeły także boleć piersi... ale tylko trochę... za to śluzu jest niewiele... jest mlecznobiały, ale mało go...

A dzisiaj w aptece kupiłam test ciążowy... tak w razie czego żeby mieć, ale i tak czekam do poniedziałku albo wtorku... no chyba, że nie wytrzymam...:-)
Emma, nie odchodź!!!!

Witaj MAzi!!!!

reklama
a u mnie 21d.c. temp 37

Też musze się wybrać w koncu do apteki po tesciki.
Miłego dnia koleżanki
ja śmigne dziś chyba do kumpeli na ploty z synkiem, dzieci sie pobawią.

Cześć Kochana...;-)
Jak tasm samopoczucie???
Widzę, że staranka niebawem będą...

Samopoczucie jak najbardziej ok,choć boli mnie podbrzusze...z powodu braku seksu :-D:-D:-D ponad 3 dni bez to dla mnie długo w tej fazie cyklu:-D:-D,ale nie odpuszczę w weekend...

Kupiłam testy owu....ale to napięcie jest...czekanie na dwie kreski...:-D:-D:tak:

ale teraz czuje się coraz bardziej doświadczona:cool2:

Samopoczucie jak najbardziej ok,choć boli mnie podbrzusze...z powodu braku seksu :-D:-D:-D ponad 3 dni bez to dla mnie długo w tej fazie cyklu:-D:-D,ale nie odpuszczę w weekend...

Kupiłam testy owu....ale to napięcie jest...czekanie na dwie kreski...:-D:-D:tak:

Dziekuje a Ja tobie owocnego weekendu bo widzę że bedziecie się wtedy starać o dzidziusia!
Powodzenia!

mnie też boli podbrzusze... może to także z powodu braku seksu... hihihi:-p

reklama
Witajcie,
Innym razem bylabym podekscytowana moim biezacym wykresem (10 dpo a temperatura w gore, piersi od 5 dni bolace) ale jak juz wspominalam gin mi powiedzial, ze teraz owulacja z tego jajnika, co nie mam jajwodu, wiec tylko mnie to doluje....
witam się;-)

emma75 Dlaczego zwątpiłaś? nie możesz tak ryba... przecież się uda i wam, każdy ma swój czas na dzidzie na pewno. Nie zostawiaj nas... Ja też nie jestem na bierząco bo nie mam czasu aby tak siedzieć na forum jak dziewczyny. A one piszą bardzo dużo i też nie zawsze wiem o czym gadka co ijak. No ale trzeba się poprostu wtrącic i juz;) Głowa do góry i prosze abys do nas zaglądała, potrzebujemy cię a Ty nas:tak:;-):-)

Miłego dnia dziewczęta
pozytywnego!
Ja tez ostatnio rzadko zagladam na forum, ale mam nadzieje, ze nas Emma niedlugo odwiedzisz i to z dobrymi wiesciami.

.
hope-ale przeciez mnie to teraz tez malo obchodzi a to ze na poczatku mamy jakies marzenia i wyobrazenia o dziecku i jego poczeciu nie jest niczym zlym.dzis plec tez nie ma znaczenia

dobra uciekam
inaczej to odebralam, ale tak to jest jak sie czyta tylko czesc postow...

a ja mam wrażenie,że pływam....takie odczucie tej mokrości mam..:-D
tylko nam nie uton!:-)

Do góry