Ja tez mialam poprzednio wymagania tego typu i Bog mnie widocznie ukaral, bo skonczylo sie pozamaciczna...Teraz i plec i termin jest mi obojetne-byle bylo i zdrowe!a ja tak chcialam miec wiosenne dziecko i juz razcej nic z tego.wolalam nie miec z sierpnia.jeden lew wystarczy.kurcze chyba jak teraz sie uda to wlasnie na sierpien wypadnie...tak marzylam by pojawilo sie na poczatku wiosny.z czasem kiedy robi sie cora ladniej i cieplej i jasniej i wstawac chyba latwiej...
Ja tez wyslalabym Cie do lekarza. U mnie plamienie z przerwami a pozniej cos co myslalam, ze @ sknczylo sie pozamaciczna....Jeden test mialas pozytywny czyli cos sie dzieje....anowu plamieni wrócilo..dzisiaj już nie c zerwone, tylko brązowe- w sumie bardziej takie beżowe i nawet wkładki nie brudzi, tylko przy podcieraniu na papierze toaletowym jest odrobinka zawsze...brzuch dalej kłuje w jednym i tym samym miejscu..ciekawa jestem co bedzie jutro z tempką..dzisiaj ponownie powędrowała na 37, jutro powinna już zacząć się powoli obniżąć, chociaż miałam jeden cykl, w którym spadła dopiero 2 dnia @...zobaczymy..spałam teraz, leżę i odpoczywam. zaraz zabieram się na obiadek i bede starała się dzisiaj nie przemęczać. Fakt, że muszę podjechać jeszcze dzisiaj do pracy an godzinkę, bo prowadze koło muzyczne, ale to nie stres i ciężka praca:-)
tez to mialam-patrz wyzeji ten brzuch, no mówię wam dziewczyny, kłuje mnie w jednym miejscu, tak jakby mi tam igłę wbijano...głupie uczucie...teraz sie troszkę przespałam i niedobrze mi...bleeeee
nadal tego nie wiem i ostatnio machnelam na to rekaTempka i śluż to PIKUŚ przy wyglądzie szyjki!!! mogę stwierdzic tylko czy jest wysoko czy nisko,a reszta????? to czarna magia....co znaczy miękkość i otwratość...