reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a ja tak chcialam miec wiosenne dziecko i juz razcej nic z tego.wolalam nie miec z sierpnia.jeden lew wystarczy.kurcze chyba jak teraz sie uda to wlasnie na sierpien wypadnie...tak marzylam by pojawilo sie na poczatku wiosny.z czasem kiedy robi sie cora ladniej i cieplej i jasniej i wstawac chyba latwiej...
Ja tez mialam poprzednio wymagania tego typu i Bog mnie widocznie ukaral, bo skonczylo sie pozamaciczna...Teraz i plec i termin jest mi obojetne-byle bylo i zdrowe!

anowu plamieni wrócilo..dzisiaj już nie c zerwone, tylko brązowe- w sumie bardziej takie beżowe i nawet wkładki nie brudzi, tylko przy podcieraniu na papierze toaletowym jest odrobinka zawsze...brzuch dalej kłuje w jednym i tym samym miejscu..ciekawa jestem co bedzie jutro z tempką..dzisiaj ponownie powędrowała na 37, jutro powinna już zacząć się powoli obniżąć, chociaż miałam jeden cykl, w którym spadła dopiero 2 dnia @...zobaczymy..spałam teraz, leżę i odpoczywam. zaraz zabieram się na obiadek i bede starała się dzisiaj nie przemęczać. Fakt, że muszę podjechać jeszcze dzisiaj do pracy an godzinkę, bo prowadze koło muzyczne, ale to nie stres i ciężka praca:-)
Ja tez wyslalabym Cie do lekarza. U mnie plamienie z przerwami a pozniej cos co myslalam, ze @ sknczylo sie pozamaciczna....Jeden test mialas pozytywny czyli cos sie dzieje....

i ten brzuch, no mówię wam dziewczyny, kłuje mnie w jednym miejscu, tak jakby mi tam igłę wbijano...głupie uczucie...teraz sie troszkę przespałam i niedobrze mi...bleeeee:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tez to mialam-patrz wyzej:no:
Tempka i śluż to PIKUŚ przy wyglądzie szyjki!!! mogę stwierdzic tylko czy jest wysoko czy nisko,a reszta????? to czarna magia....co znaczy miękkość i otwratość...:-D:szok::shocked2::eek:
nadal tego nie wiem i ostatnio machnelam na to reka

reklama
witam się;-)

emma75 Dlaczego zwątpiłaś? nie możesz tak ryba... przecież się uda i wam, każdy ma swój czas na dzidzie na pewno. Nie zostawiaj nas... Ja też nie jestem na bierząco bo nie mam czasu aby tak siedzieć na forum jak dziewczyny. A one piszą bardzo dużo i też nie zawsze wiem o czym gadka co ijak. No ale trzeba się poprostu wtrącic i juz;) Głowa do góry i prosze abys do nas zaglądała, potrzebujemy cię a Ty nas:tak:;-):-)

Miłego dnia dziewczęta
pozytywnego!

emma-moim zdaniem to moze lepiej ze probujesz troche "zapomniec" o staraniach.mysle ze jak pomyslisz o tym ze zaczniecie cos robic w tym kierunku w nastepnym roku to po drodze cos moze sie zdarzyc.odpuszczac nie nalezy do konca nigdy bo pewnie sama znasz niejednokrotnie przypadki kiedy cos dzialo sie nawet po latach.swoja droga strasznie to niesprawiedliwe ze ludzie ktorzy tak swiadomie oczekuja ciazy ,jej nie moga miec.

martilla-tez myslalam ze tej owu nie bylo.troche niska ta temperatura jak na poowulacyjna...kurcze...moze jakas opozniona w tym cyklu?masz jeszcze testy owu?przypatrz sie jaki sluz?tego zabielonego chyba przeoczyc nie mozna.

hope-ale przeciez mnie to teraz tez malo obchodzi a to ze na poczatku mamy jakies marzenia i wyobrazenia o dziecku i jego poczeciu nie jest niczym zlym.dzis plec tez nie ma znaczenia

dobra uciekam

Witam z rana!!!

Ale tutaj cisza...

U mnie 13dc....mokro....kupiłam wczoraj testy owulacyjne...zapłaciłam tylko 16 zł za 7 sztuk !!!! OvuQuick :))))) czułam się jakbym robiła ciążowy :))) hihihihiiiiii

Jestem ciekawa czy wykryją owulację....przynajmniej będę wiedziała czy nie powinnam wybrac się do lekarza....

Witam sie z rana!

Ja mam dziś 23dc. - najprawdopodobniej 5dpo. i coś dziś się kiepsko poczułam z rana wstałam z okropnym bólem głowy, wymiotowałam i teraz nadal mnie mdli!
Ale to wina niskiego ciśnienia, bo ja niestety tak reaguje.

Witam sie z rana!

Ja mam dziś 23dc. - najprawdopodobniej 5dpo. i coś dziś się kiepsko poczułam z rana wstałam z okropnym bólem głowy, wymiotowałam i teraz nadal mnie mdli!
Ale to wina niskiego ciśnienia, bo ja niestety tak reaguje.

Hej słonko...przykro mi,że się tak czujesz....a ja mam wrażenie,że pływam....takie odczucie tej mokrości mam..:-D

Witam z rana!!!

Ale tutaj cisza...

U mnie 13dc....mokro....kupiłam wczoraj testy owulacyjne...zapłaciłam tylko 16 zł za 7 sztuk !!!! OvuQuick :))))) czułam się jakbym robiła ciążowy :))) hihihihiiiiii

Jestem ciekawa czy wykryją owulację....przynajmniej będę wiedziała czy nie powinnam wybrac się do lekarza....

Widzę, że test wyszedł Ci wczoraj negatywny, ale ze względu na to że temp. idzie powoli do góry dziś bym i tak sie z M poprzytulała!

No i pamiętaj by dziś też zrobić test!

Cześć Dziewczynki,

u mnie dzisiaj 22 dc, póki co niewiele się dzieje... tzn. wczoraj wieczorem tak na maksa bolał mnie ten dół brzucha, że myślałam, że mnie rozerwie... trochę zaczeły także boleć piersi... ale tylko trochę... za to śluzu jest niewiele... jest mlecznobiały, ale mało go...

A dzisiaj w aptece kupiłam test ciążowy... tak w razie czego żeby mieć, ale i tak czekam do poniedziałku albo wtorku... no chyba, że nie wytrzymam...:-)

Emma, nie odchodź!!!!

Widzę, że test wyszedł Ci wczoraj negatywny, ale ze względu na to że temp. idzie powoli do góry dziś bym i tak sie z M poprzytulała!

No i pamiętaj by dziś też zrobić test!

zrobiłam wczoraj test wieczorem,była tylko jedna kreska,poniewaz mam az 7 testów,więc postanowiłam zobaczyć teraz z samego rana...no i wyszły dwie kreski z tym,że jedna jest jaśniejsza...a że nie kochalismy się przez 3 dni i ja już więcej nie wytrzymam to od dziś dajemy...dajemy...

reklama
Do góry