reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Czesc dziewczyny, wpadam tylko napisac, ze @ dzis przylazla, za wczesnie i wogole bez sensu... jakos mi sie coraz bardziej te cykle skracaja:-( spodziewalam sie jej dopiero jutro:-(malpiszon jeden:-(
Wogole musze odetchnac troche od tego ciaglego myslenia o dziecku bo chyba zwariuje w koncu :-(
szkoda,szkoda ,szkoda a najbardziej szkoda ze ominie cie kolejny mc staran.a czy przez to ze przyszla wczesniej nie bedzie tak ze jednak bedziesz swojego widziala w dni plodne?:)moze to akurat dobrze ze juz jest?ja ci powiem ze chyba wyluzowalam i jak dostaje @ to juz tak nie przezywam jak kiedys i teraz na szczescie cos innego mam w glowie.Nagle zaczelo mi sie jezdzic gdzies i jak moj wczoraj powiedzial "kiedys zajde".Moze ma racje

reklama
Zielona cos czytalam ze robila test i byl negatyw a teraz czeka do soboty bo wtedy ma termin spodziewanej @ (oby nei bylo). Ja czekam do niedzieli i jak nei bedzie dalej @ to testujemy. Aisim tez czeka bo negatyw i tez brak @
No i ma racje.niech czeka do terminu.ja wiem ze jej czesto takie czule testy wychodza. a ty kiedy masz termin?

Tez sadze ze moze i Zielona dobrze robi w koncu rzadko przed @ mozna stwierdzic
Ja sie juz pogubilam totalnie, obstawialam ze albo 16-17 pazdziernik ewentualnie wczoraj. Jak narazie to tylko troche brunatnego sluzu bylo ale malo i klucie szpilka krotko, a zawsze z bolu umieram jak zaczyna sie @ wiec tez narazie wole poczekac
A co u Ciebie?

A to milutko w takim razie Mmm lubie takei romantyczne chwile ahhh;-)
A ja dzis cierpie bo caly dzien glowa mnie boli i jakas taka zla jestem, nerwowa :crazy: ale mam nadzieje ze jutro juz bedzie wesolo a jutro i w sobote to nawet nei bede myslec ani o @ ani o jej braku bo bedziemy rozplanowywac wyjazd do szczecina a w sobote caly dzien tam wiec z glowy a wniedziele pewnie sie juz wyjasni wszystko i juz. Ah te moje spiochy kanapowe :cool2: slicznie razem wygladaja hehe kocurek polozyl sie przy swoim opiekunie i jest dlugi od stop do pasa hehe

Tez sadze ze moze i Zielona dobrze robi w koncu rzadko przed @ mozna stwierdzic
Ja sie juz pogubilam totalnie, obstawialam ze albo 16-17 pazdziernik ewentualnie wczoraj. Jak narazie to tylko troche brunatnego sluzu bylo ale malo i klucie szpilka krotko, a zawsze z bolu umieram jak zaczyna sie @ wiec tez narazie wole poczekac
A co u Ciebie?
u mnie jesli chodzi o starania to na razie nuda.jeszcze nie mam sluzu plodnego.chcialam w tym mc nie zaczac staran od razu po @ tylko zaczekac np.do pt ale mojemu kompletnie nie spodobal sie ten pomysl i nie chcial mi wczoraj uwierzyc ze po prostu padnieta jestem bo chyba jeszcze nigdy tak naprawde nie powiedzialam ze mi sie nie chce (jak stwierdzil czasem jestem zmeczona a potem sie rozbudzam...).Myslal ze to moj plan(no bo mialam taki ale naprawde glowa mi sama opadala i o niczym jak o snie nie myslalam).No i obiecalam ze nie bede juz planowala kiedy mamy to robic.
no a tak poza tym jak mowilam musze zaraz zgromadzic te wszystkie papiery(cala teczka z tego wyjdzie) by miec gotowe do ambasady.kurcze jak sobie o tym mysle to smiac mi sie chce ze na te pare dni w ich ktaju tak sie musze blaznic.udowadniac bog wie co.Wczesniej tak te papiery zbieralam przed przyjazdem do NL ale to co innego bo mialam tu mieszkac i pracowac.No ale nic,zobaczymy co z tego wyjdzie.Nie wiem nawet czy rozmowe mam po angielsku czy holendersku.Chyba wole po holendersku bo holendrzy jacys bardziej normalni mi sie wydaja i zyciowi.Najgorsze ze nawet telefonu nie moge ze soba wziac i bede sie czula jak bez reki...Nawet zadzwonic do mojego po spotkaniu nie moge czy potem po szpitalu bo jutro tez ide.A najsmieszniejsze jest to ze moj nagle spytal czy moze nie na curacao sie wybierzemy...

reklama
A to milutko w takim razie Mmm lubie takei romantyczne chwile ahhh;-)
A ja dzis cierpie bo caly dzien glowa mnie boli i jakas taka zla jestem, nerwowa :crazy: ale mam nadzieje ze jutro juz bedzie wesolo a jutro i w sobote to nawet nei bede myslec ani o @ ani o jej braku bo bedziemy rozplanowywac wyjazd do szczecina a w sobote caly dzien tam wiec z glowy a wniedziele pewnie sie juz wyjasni wszystko i juz. Ah te moje spiochy kanapowe :cool2: slicznie razem wygladaja hehe kocurek polozyl sie przy swoim opiekunie i jest dlugi od stop do pasa hehe
taki kocurek z jesienne wieczory jest lepszy niż termofor

Do góry