Uff nadrobilam posty ciezko bylo ;-)
U mnie to tez roznie bywa z podrozami.W tyle miejsc chcialabym pojechac ale poniewaz rodzice daleko mieszkaja to ich tez chce odwiedzic a az tylu dni wakacyjnych nie mam i czesto musze wybierac albo to albo tamto.Dlatego czesto jezdze do polski.Poza tym planujemy kupic dom wiec juz pewnie nie bede mogla pozwolic sobie na czeste i dalekie podroze no ale jak mi sie jedna do roku uda to bede sie cieszyc bo conajmniej raz do pl tez musze
Ja tez wolalam rodzicow odwiedzic niz na wczasy jechac a do rodzicow mam az prawie 800 km wiec jest to juz konkretna wyprawa
Ren ja w tym roku w lipcu w szwecji byłam z mężem i synem
mam tam rodzinkę wiec czasami się odwiedzamy. Warto polecieć bo bardzo ładna jest Szwcja.:-)
A na początku przyszłego roku ruszamy do Anglii do znajomych
Trzeba jeszcze po korzystać bo potem jak maleństwo bedzie to na pewnien czas cisza z podróżami.
Do jutra! 3mam kciuki i jutro tu zajrzę zobaczyć
My to do szwecji blisko mamy i promem mozna plynac tylko jakos tak nam nei wyszlo zeby sie wybrac
rety mam nadzieję ,że jutro będą same pozytywne testy i fluidki :-)
a mnie tak brzuch jakoś boli na dole.. łech i wpierdzielam z moim krówki :-) a co!
A ktory dc masz bo nei zauwazylam?
Ren dzięki za przywitanie :-) I czekam na dobre wieści
Ale Wy zasuwacie z tymi postami
Ja też jestem krówkożercą, ale dzisiaj czekolada Milka na handrę przedokresową
Oj zasuwaja Dziewczyny ostro z postami ale przynajmniej milo sie czyta :-) narazie nie ma dobrych wiesci ale tych zlych tez nie czekamy dalej z wielka nadzieja;-)
krówki pyszne, ale lodem z maca z karmelem też bym nie pogardziła
mniaaam
Ja to jadam lody koktailowe z korala (ok 400ml w kubku)
Ren - Ty jutro testujesz, ale to Twoj dzien na @, czy na bete idziesz - bo jakos nie doczytalam
Ja spodziewalam sie terminu @ 16-17 a dzis to tak z zapasem po ostatnim dluzszym cyklu. Beta u Nas droga wiec to tak raczej w ostatecznosci
między nami jest taka różnica, że Ty jedną nagrodę już masz ,a ja ciągle na nią czekam;-) ale w końcu się doczekam , mam nadzieję;-)
Wszystkie sie doczekamy ;-)
u mnie na teście jest druga kreska, mocniejsza niż wczoraj, ale ja i tak proszę bez gratulacji itp, dopuki nie zamieszczę tu wyniku hcg z krwi, albo usg bombelka...na hcg dzisiaj nie pojadę- nie mam takiej technicznej możliwośći..na dworze leje i wieje, a badania robią dzisiaj jeszcze tylko 5 minut ( do 9.00), ale może jutro uda mi się prosto z pracy pojechać, bo mam dyżur od 6.30 do 7.00..tymczasem dziewczynki błagam, bez gratulacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!
Cześć Dziewczynki,
u mnie dzisiaj 20 dc, pierwsza tabletka Duphastonu wzięta... póki co lek tolerowany dobrze. Poza tym niestety nic ciekawego... aha... no cały dzin mnie wczoraj bolał ten dół brzucha i dzisiaj tez pobolewa od czasu do czasu, ale żadnych innych symptomów czegokolwiek nie ma...
Zielona, nie gratuluję, ale trzymam mocno kciuki!!!!;-)
Ren, a jak tam u Ciebie???
Ja czekam dalej bo niby test z 1 krecha ale @ dalej tez nei ma i mam nadzieje ze nei bedzie
czesc wszystkim!! ja to sie zjawiam raz dziennie i czytam 3 ostatnie strony bo nie mam czasu na calosc sorry
niestety nie jestem na bierząco:-( dzis znowu zapowiada sie intensywny dzien.
zielona wampirzyca tempka faktycznie spadla ale jesli byla zaklocona no nic strasznego. czekamy na te wyniki bety;-) no i mocno trzymam kciuki.
u mnie 7dc, koniec @ i ochota na przytulanka bardzo duza hehe. ciekawe jaki bedzie ten cykl, mam nadzieje ze nie taki dlugi jak ostatni
To zycze przyjemnej czesci cyklu i pozytywnego wyniku ;-)
cześć Kochane
u mnie już po przytulankach, teraz nic tylko czekać na efekty ;-)
Trzymam kciuki
Zielona, no to w takim razie bez gratulacji, ale z ogromnymi kciukasami ;-)
U mnie niestety @ zbliza sie wielkimi krokami :-(
Oj jeszcze nei mow hop....mysl pozytywnie
Moi rodzice czasem synalizują mi że już by chcieli... niedawno nawet usłyszałam, że juz mają miejsce na hustawkę dla wnuków :-) teściowie czasem coś powiedzą ale raczej delikatnie... z ich strony nie czuję jakiegoś parcia... i całe szczęście
Moi rodzice na szczescie sa juz dziadkami 7 latek ( wnuk), od 3 miesiecy maja drugiego wnuczka, a za miesiac prawdopodobnie wnuczke
jesli Nam sie uda to juz calkiem szczesliwi beda
Ja dojezdzam do pracy do Poznania:-(, a ukochany pracuje we Wrzesni wiec ma blisko, on pochodzi ze Slupcy i tam kupil mieszkanko, w sumie o wiele taniej niz w Poznaniu
Pozdrawiam
ja niedaleko bo Świnoujście ;-)
Od 7 w pracy jestem :-)
Ja do domku mam blisko... więc jak wyjdę o 15 to w domku będę 15.20
:-)
Moj mąż wraca ok 17-18 wiec za nim on wroci ja mam czas nawet na małą drzemkę :-) albo na zrobienie obiadku
Iwcia witam w rodzinie ja tez od 7 do 15 a maz konczy o 16
cześć dziewczyny?? zielona albo ren coś pisały?? sa fasolki??
Zielona czeka na wynik bety ale jest na dobrej drodze a my czekamy i czekamy
U mnie ten sam dylemat
No to czekamy jutro
To tak pocichutku trzymamy kciuki;-)
Ren moze za wczesnie jeszcze
Nie moge dzis za wami nadarzyc
co podczytam to musze uciekac i tak wkolko
wklejam liste bo ta co wklejalyscie byla bez poprawek
Iwcia dopisalm Cie bo nie ma Cie na liscie, ktory u Ciebie cykl staranek????
No nei wiem wlasnie oczekiwalam @ na 16-17 ale ze ostatnio cykl mi sie wydluzyl do 31 dni to wlasnie czekalam do dzisiaj, no i teraz jeszcze poczekamy;-)
Ren, no właśnie może jeszcze za wcześnie... dopóki nie ma @ to jest duża szansa... albo test do du... tak jak mówił Twój Mąż...;-)
Iwcia, do roboty zatem, do roboty!!!!!!!
Noukie, co tam u Ciebie? Jaki dylemat?
Dzięki za update tej listy... ja jakoś ostantio nie teges...
No mam nadzieje ze moj P ma racje i test zawiodl hehehe poki nei ma @ to mamy nadzieje :-) tak wogole to moj juz wczoraj sie zaczal cieszyc po trochu bo wogole plamien nie bylo i teraz tez nei ma
moje drogie!!
Jestem po teście, którego nie zrobiłam rano bo zaspałam, ale wynik negatywny ;-(( a @ brak i objawów też brak!! Nic nie boli ani brzuch ani piersi, ani jajniki!!
Pozostaje czekać ...sama nie wiem na co???
To czekamy razem szkoda ze nie zobaczylas 2 pieknych kreseczek ale jest jeszcze szansa, moze pojutrze pokaze 2 trzymam kciuki mocno;-)
Mi tez sie bardzo podobaja Twoje prace!
I zazdroszcze talentu! Tez bym tak chciala
tez uwazam ze bardzo ladne te prace Twoje ;-)
Najpierw duzo czytania potem pisania ale warto :-)