reklama
Ze mna sytacja byla jeszcze "ciekawsza". Ja pracuje w szkole w jednej wsi a moj M. w fabryce wraz z wieloma osobami z tej wsi. I ktos puscil plote, ze jestem w ciazy i od wrzesnia nie wracam do pracy. I wszyscy mojemu M gratulowali!!! A do mnie dzwonili pytac, czy to prawda!Ja też jestem rok po ślubie... :-) Denerwują mnie tylko pytania ludzi.. kiedy będzie dziecko?? czy juz cos jest ?? itp... Jak można byc tak upierdliwym... przecież jak będę w ciązy to powiemy albo będzie widać... grrr
Smialismy sie, ze o ciazy zony maz dowiedzial sie jako ostatni:-)
nigdy Was nie nadrobię...
Martilla u Ciebie pierwsza wyższa to ewentualnie dopiero 20dc, ta z 19dc nie jest wyższa od przedwzrostowej szóstki, w którą wchodzi tempka z 13dc. ale wg mnie owu w ogóle mogło jeszcze nie być, nie widać jeszcze wyraźnego skoku, musisz poczekać na jutrzejszą tempkę żeby zobaczyć czy to już wyższy poziom czy jeszcze niższy.
jeśli pierwszą wyższą okaże się 20dc to masz loterię- bo jeśli owu była 3 dni przed skokiem, znaczyw 17dc to seks w 19dc był za późno. ale tego nie wiesz na pewno, więc zostaje nadzieja :-)
Martilla u Ciebie pierwsza wyższa to ewentualnie dopiero 20dc, ta z 19dc nie jest wyższa od przedwzrostowej szóstki, w którą wchodzi tempka z 13dc. ale wg mnie owu w ogóle mogło jeszcze nie być, nie widać jeszcze wyraźnego skoku, musisz poczekać na jutrzejszą tempkę żeby zobaczyć czy to już wyższy poziom czy jeszcze niższy.
jeśli pierwszą wyższą okaże się 20dc to masz loterię- bo jeśli owu była 3 dni przed skokiem, znaczyw 17dc to seks w 19dc był za późno. ale tego nie wiesz na pewno, więc zostaje nadzieja :-)
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Witaj emma, co u Ciebie jakoś ostatnio nie mozemy na siebie trafić!
Ostatnia edycja:
Mi tez sie bardzo podobaja Twoje prace!No np cos takiego Jagodko, ale tych dwoch prac nie mam juz w domu poszly na prezenty
I zazdroszcze talentu! Tez bym tak chciala
agniesiar
Marzymy o II serduszku
No no biedroneczko, to ja już widzę pokoik twojego maleństwa!No np cos takiego Jagodko, ale tych dwoch prac nie mam juz w domu poszly na prezenty
zielona.wampirzyca
mamusieńka
przyszło plamienie...wiem, że to jeszcze o niczym nie przesądza, ale ja już raczej nastawiam się na @...cholerka, kolejny- 7 już cykl....no cóż..jeszcze jutro rano sprawdze testem, czy kreska nadal jest czy już nie ma i to chyba bedzie na tyle....:--(
agniesiar
Marzymy o II serduszku
emma - no tak a Ty znów zniknęłaś My nie mamy po prostu szans na pogadanie!
reklama
Trzymam kciuki zeby dobrze bylo!!!przyszło plamienie...wiem, że to jeszcze o niczym nie przesądza, ale ja już raczej nastawiam się na @...cholerka, kolejny- 7 już cykl....no cóż..jeszcze jutro rano sprawdze testem, czy kreska nadal jest czy już nie ma i to chyba bedzie na tyle....:--(
Podziel się: