reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No no :szok:biedroneczko, to ja już widzę pokoik twojego maleństwa!:-D
oj przy urzadzaniu bede artystycznie szalec hehehe:-D:-D
kurcze, aj mam faze 14- dniową...nie powinno się dzisiaj rozkręcić...poza tym brzuch mnie kłuje, a nie boli na @..
Zielona trzymam kciuki by sie jednak nie rozkrecilo, moze to jednak nie @

No widzisz dziewczyny czynia tu cuda!!

A niektóre umieja krakać - tak jak ty z tym progesteronem:-p

No ale wszystko będzie jasne w niedzielę - bo będę go robiła - a, że wyniki są po 1-2h to sie dowiem!!
Nie lubie krakac:-(, ale czasami tak bywa
A co do was to jestescie niesamowite jako klub wsparcia:-D:laugh2:

kładę małęgo lulu i sama mykam do łóżeczka- rano mam dyżur od 6.30 do 8.00, a z samiutkiego raneczka teścik jeszcze jeden...tym razem acona- też ma czułość 10 miu/mi..dam jutro po 8 rano znac, co i jak..trzymajcie kciuki i pomódlcie się za mnie, bo jak teraz nie wyjdzie to pędze do gina, żeby hormony sprawdzić- to już bedzie 3 raz jak mam pozytywny test i @ przychodzi, wiec pewnie progesteron nawala..całuchy babeczki

reklama
wiem, i tak w tym cyklu na fasolkę nie liczę, dopiero zaczęłam leki, a i przytulanek w dniach płodnych bylo mało bo się znowu owu przesunęła więc szanse sa minimalne

Do góry