reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Trzymam kciukasy aby @ nie przyszla :-):tak: Jak już dziewczyny dziś pisały w tym miesiącu mają się posypać fasolki :tak::-) hihi

No kurde mam nadzieję... bo u mnie staranka były dość częste... 3dc, 6dc, 7dc - dla rozgrzewki, 9 dc, 10dc, 11dc - bo myślałam, ze mam owu, 14dc- :), 15dc - po usg i wieści o pęcherzyku, 17dc - dla dokończenia sprawy... hihihihi:cool2: a poza tym oczywiście dla przyjemnosci...:happy:

Wygląda na to, ze przytulanko było w sam dzień owulacji, więc jeśli sie nie udało to kompletnie nie wiem dlaczego... we wcześniejszych cyklach to mogła być kwestia nie trafiania w odpowiedni dzień...:zawstydzona/y: ale teraz... kurde wierzę, ze się musi udać... zwłaszcza, ze cały czas mnie jakoś dziwnie kuje brzuch... chyba, że sobie wmawiam...:-p:-D

moje drogie!!
Jestem po teście, którego nie zrobiłam rano bo zaspałam, ale wynik negatywny ;-(( a @ brak i objawów też brak!! Nic nie boli ani brzuch ani piersi, ani jajniki!!
Pozostaje czekać ...sama nie wiem na co???

reklama
moje drogie!!
Jestem po teście, którego nie zrobiłam rano bo zaspałam, ale wynik negatywny ;-(( a @ brak i objawów też brak!! Nic nie boli ani brzuch ani piersi, ani jajniki!!
Pozostaje czekać ...sama nie wiem na co???

Nie martw sie za wczasu nie wychodza testy tak wczesnie:sorry: tym bardziej po poludniu:sorry:

Do góry