biedroneczka1980
Fanka BB :)
a ciasto juz gotowe, pachnie w calym domu cynamonem
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ha, ha a ty tak daleko!!!a ciasto juz gotowe, pachnie w calym domu cynamonem
nie no teraz to zbaraniałam trudno co ma być to będzie... dziękuję Ci za wypowiedz:* ale mów co tam u Ciebie? wpadasz na chwile, komu możesz to odpowiesz , a o sobie nic nie mówisz! raz raz spowiadaj się tu szybko !:-)nigdy Was nie nadrobię...
Martilla u Ciebie pierwsza wyższa to ewentualnie dopiero 20dc, ta z 19dc nie jest wyższa od przedwzrostowej szóstki, w którą wchodzi tempka z 13dc. ale wg mnie owu w ogóle mogło jeszcze nie być, nie widać jeszcze wyraźnego skoku, musisz poczekać na jutrzejszą tempkę żeby zobaczyć czy to już wyższy poziom czy jeszcze niższy.
jeśli pierwszą wyższą okaże się 20dc to masz loterię- bo jeśli owu była 3 dni przed skokiem, znaczyw 17dc to seks w 19dc był za późno. ale tego nie wiesz na pewno, więc zostaje nadzieja :-)
trzymam kciuki dalej!!! druga ciąża nie musi być taka sama jak pierwsza! ile kobiet w ciąży tyle przypadków! także jak się nie rozkręci nic z tych plamień to szoruj na bete!przyszło plamienie...wiem, że to jeszcze o niczym nie przesądza, ale ja już raczej nastawiam się na @...cholerka, kolejny- 7 już cykl....no cóż..jeszcze jutro rano sprawdze testem, czy kreska nadal jest czy już nie ma i to chyba bedzie na tyle....:--(
Jeszcze tryskam optymizmem maz tez podtrzymuje mnei na duchu tak samo jak Wy ( na szczescie ) inaczej to chyba bym sie wykonczyla A jak to bylo z Agapas bo neistety wtedy nei mialam jak czytac i nie wiem co i jak??Ren - nie dołuj sie tą I kreską, bo agapas jest najlepszym przykładem, że na test pozytywny czasem długo trzeba czekać - mimo, ze fasolka jest :-)
Póki @ nie ma to szansa zawsze jest!!!
A to fajowo, w takim razie czekamy na efekty ;-)Ren w wakacje zrobilam troche zdjatek w plenerze w moich rodzinnych stronach (tzn Radom i okolice), i dzis wpadlo mi w oko zdjatko z takim fajnym stawkiem z liliami:-)
Przedewszystkim poczekaj do terminu @ oby nei przyszla ;-)a mnie już korci żeby testować chociaż w tym cyklu chyba nie ma większego sensu...
Sliczny widokkkk :-)