reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jpg.gif
STA42097.jpg

z tegorocznego urlopu

Załączniki

• STA42097.jpg
    STA42097.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 40
Zielona no to trzymam kciuki;-)

Mmm fajne zdjecie i jakie cudowne miejsce:tak:

Biedronka Ty tak tym ciastem nie kus bo ja jak jade do domku w Pl to przez Twojej miejscowosci:-D:-D

Agniesiar dobrej nocy:-)

nigdy Was nie nadrobię...
Martilla u Ciebie pierwsza wyższa to ewentualnie dopiero 20dc, ta z 19dc nie jest wyższa od przedwzrostowej szóstki, w którą wchodzi tempka z 13dc. ale wg mnie owu w ogóle mogło jeszcze nie być, nie widać jeszcze wyraźnego skoku, musisz poczekać na jutrzejszą tempkę żeby zobaczyć czy to już wyższy poziom czy jeszcze niższy.
jeśli pierwszą wyższą okaże się 20dc to masz loterię- bo jeśli owu była 3 dni przed skokiem, znaczyw 17dc to seks w 19dc był za późno. ale tego nie wiesz na pewno, więc zostaje nadzieja :-)
nie no teraz to zbaraniałam :-D trudno co ma być to będzie... dziękuję Ci za wypowiedz:* ale mów co tam u Ciebie? wpadasz na chwile, komu możesz to odpowiesz , a o sobie nic nie mówisz! raz raz spowiadaj się tu szybko !:-)

przyszło plamienie...wiem, że to jeszcze o niczym nie przesądza, ale ja już raczej nastawiam się na @...cholerka, kolejny- 7 już cykl....no cóż..jeszcze jutro rano sprawdze testem, czy kreska nadal jest czy już nie ma i to chyba bedzie na tyle....:-:)-(
trzymam kciuki dalej!!! druga ciąża nie musi być taka sama jak pierwsza! ile kobiet w ciąży tyle przypadków! także jak się nie rozkręci nic z tych plamień to szoruj na bete!

Ren - nie dołuj sie tą I kreską, bo agapas jest najlepszym przykładem, że na test pozytywny czasem długo trzeba czekać - mimo, ze fasolka jest :-)

Póki @ nie ma to szansa zawsze jest!!!
Jeszcze tryskam optymizmem maz tez podtrzymuje mnei na duchu tak samo jak Wy ( na szczescie ) inaczej to chyba bym sie wykonczyla :-p A jak to bylo z Agapas bo neistety wtedy nei mialam jak czytac i nie wiem co i jak??

Ren w wakacje zrobilam troche zdjatek w plenerze w moich rodzinnych stronach (tzn Radom i okolice), i dzis wpadlo mi w oko zdjatko z takim fajnym stawkiem z liliami:-D:-)
A to fajowo, w takim razie czekamy na efekty ;-)
a mnie już korci żeby testować chociaż w tym cyklu chyba nie ma większego sensu...
Przedewszystkim poczekaj do terminu @ oby nei przyszla ;-)
Sliczny widokkkk :-)

A ja dzis odebralam swoje pierwsze okularki bo niestety zaczelam miec problemy z widzeniem w dal :zawstydzona/y: ale ogolem sie ciesze bo bardzo ladne wybralismy oprawki no i zawsze szukam plusow kazdej sytuacji, wiec dobrze ze nei musze na co dzien nosic ;-)

reklama
zielona- znow bylam niemal pewna ze to ciaza(oczywscie nic jeszcze nie wykluczone) bo trudno mi sobie wyobrazic ze te wszystkie testy pozytywne wychodza.Mnie tez sie zdazyl ale to raz jakos a reszta nawet cienia nie ma (no moze w calym tym moim polrocznym starniu jakis cien gdzie tam byl.i widzisz,staramy sie niemal rownie dlugo...).Mysle ze ty w ogole nie powinnas kupowac testow bo to niepotrzebne nerwy i emocje,tylko od razu 10 dpo leciec na bete i wiesz wiecej!szkoda ze dasz znac jutro po osmej bo ja przed osma wlasnie wychodze:( a ciekawa jestem.Sama juz nie wiem co o tym myslec.Plamienia w sumie moga byc w ciazy i nie porownoj jednej do drugiej.jakby nie bylo minelo juz troche czasu od ciazy nr 1 a poza tym z tego co wiem one przewaznie sie roznia.Niemniej mowisz ze twoje @ tez zaczynaja sie plamieniami i ze lutealna to 14 dni wiec wszystko moze sie zdarzyc.No ale dosyc gadania.lec na bete i powodzenia.Jesli to nie ciaza to koniecznie poinformuj gina o tych testach,ciazowych i owu.Moze to jakis hormon ale nie sadze ze progesteron.

Do góry