reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Czesc Wam ja tylko przelotem musze szybko obiadek upichcic bo zaraz wroci maz i lecimy sprawy zalatwiac.
No wiec niestety wynik negativ jedna wielka krecha :-( moj P stwierdzil ze test napewno byl jakis felerny i juz :-p chyba bardziej posmutnial rano niz ja.
Plamien czy @ dalej brak i mam nadzieje (jeszcze), ze juz nie przyjdzie wstretna jedna a kysz ,a kysz
Trzymajcie sie cieplutko mam nadzieje, ze pozostale testujace podziela sie dobrymi wiesciami a szczegolnie Zielona ;-) Trzymam kciuki za Nas wszystkie :-)

Tez tak mysle dlatego poczekamy do niedzieli bo w sobote i tak jedziemy do szczecina na sklepy i ja na rozdanie dyplomow wiec nei bedzie czasu na nic innego i mam nadzieje ze @ sie nie pojawi ;-) pojawie sie pozniej jak juz pozalatwiamy wszystko pozdrawiam:tak:

U mnie to tez roznie bywa z podrozami.W tyle miejsc chcialabym pojechac ale poniewaz rodzice daleko mieszkaja to ich tez chce odwiedzic a az tylu dni wakacyjnych nie mam i czesto musze wybierac albo to albo tamto.Dlatego czesto jezdze do polski.Poza tym planujemy kupic dom wiec juz pewnie nie bede mogla pozwolic sobie na czeste i dalekie podroze no ale jak mi sie jedna do roku uda to bede sie cieszyc bo conajmniej raz do pl tez musze

U mnie ten sam dylemat:sorry:

Cześć dziewczyny!!
Zaspałam dziś ;-( i nie zdąrzyłam testu zrobić. Zrobię wieczorkiem albo jutro rano! @ się nie pojawiła chociaz dziś powinna... Trochę boli mnie brzuch!! U mnie zawsze jak w szwajcarskim zegarku się pojawia rano!!!
Temperatura na tym samym poziomie całyc zas 37,05!!
Sa jeszcze szanse ale jakoś nie mam dobrego przeczucia!!
Zobaczymy co będzie!!
Ciekawe jak Ren i zielona ??? - nie dały jeszcze znać....mozę też zaspały....hihi:-)
Trzymam za nie kciuki))) mocno

No to czekamy jutro:tak:

u mnie na teście jest druga kreska, mocniejsza niż wczoraj, ale ja i tak proszę bez gratulacji itp, dopuki nie zamieszczę tu wyniku hcg z krwi, albo usg bombelka...na hcg dzisiaj nie pojadę- nie mam takiej technicznej możliwośći..na dworze leje i wieje, a badania robią dzisiaj jeszcze tylko 5 minut ( do 9.00), ale może jutro uda mi się prosto z pracy pojechać, bo mam dyżur od 6.30 do 7.00..tymczasem dziewczynki błagam, bez gratulacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p

To tak pocichutku trzymamy kciuki;-)

Ren moze za wczesnie jeszcze:sorry:

TESTUJĄCE:

aisim - 21 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Noukie- 29 pazdziernika
biedroneczka1980- 31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 7 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -5 cykl
Noukie - 4 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
nanusia82-
toska32- 4 cykl
ewelina28-
Marcelkowa mama
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 1 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin-
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl
aisism - 3 cykl
maćku - 3 cykl
&Ewcia - 7 cykl
iwcia81-

Nie moge dzis za wami nadarzyc:sorry: co podczytam to musze uciekac i tak wkolko:sorry: wklejam liste bo ta co wklejalyscie byla bez poprawek:sorry:

Iwcia dopisalm Cie bo nie ma Cie na liscie, ktory u Ciebie cykl staranek????

Ostatnia edycja:
O jej jakie piekne...!!! JA z moim mężem szukamy ładnych prac do powieszenia na ścianę...szczególnie w klimatach francuskich....paryskich...uliczki...kawiarenki...

no nic ja się żegnam powoli....uciekam do domciu w końcu....biedroneczka może jak namalujesz coś ładnego to daj mi znać?
Dam znac jak cos namaluje
Mi sie podobaly uliczki w Gdańsku i tez myslalam by cos takiego namalowac
Jak bede miec za duzo prac w domu to juz wiem komu je powysylam, tylko czy dla wszystkich dziewczat starczy??;-):-D:-D

Tez tak mysle dlatego poczekamy do niedzieli bo w sobote i tak jedziemy do szczecina na sklepy i ja na rozdanie dyplomow wiec nei bedzie czasu na nic innego i mam nadzieje ze @ sie nie pojawi ;-) pojawie sie pozniej jak juz pozalatwiamy wszystko pozdrawiam:tak:

Ren, no właśnie może jeszcze za wcześnie... dopóki nie ma @ to jest duża szansa... albo test do du... tak jak mówił Twój Mąż...;-)

Dziewczyny ja juz jestem w domku... zaszłam do apteki i zrobiłam właśnie test owu... :-):tak: Mam dwie takie same krechy :) Czyli dzis do dzieła :-):tak:

Iwcia, do roboty zatem, do roboty!!!!!!!

U mnie ten sam dylemat:sorry:

Nie moge dzis za wami nadarzyc:sorry: co podczytam to musze uciekac i tak wkolko:sorry: wklejam liste bo ta co wklejalyscie byla bez poprawek:sorry:

Iwcia dopisalm Cie bo nie ma Cie na liscie, ktory u Ciebie cykl staranek????

Noukie, co tam u Ciebie? Jaki dylemat?:zawstydzona/y:
Dzięki za update tej listy... ja jakoś ostantio nie teges...:confused2:

Wiecie co ale ja jestem głupia... Myślałam zawsze że owulkę mam ok 14 dc ... a tu proszę dziś test owu pokazał II krechy... i już wiem dlaczego zawsze ok 18-19dc czuje kłucie po prawej stronie i to dość mocne... a ja zawsze sobie tłumaczyłam że pewnie coś mi już kielkuje... a pozniej przychodziła @ i płacz...
O rany nie mogę ze swojej głupoty... gdybym dziś z Wami tak nie pogadala to bym dalej myslala ze to juz po ptakach...a tu prosze teraz trzeba dopiero zabierac sie do roboty :( :-( Normalnie mi glupio!!!
Dziękuję Wam WSZYSTKIM za rady- porady- Kochane jesteście!!!

Iwcia, no właśnie... bo my to tak jak nas uczyli... ilosć dni cyklu na pół i wtedy ma być owulka...:-D czyli mój 24 na pół to gdzieś tak wychodziło 11 bądź 12 dzień... a ja u gina na USG 15 dc, a On do mnie ze pęcherzyk 21 mm i dopiero jestem przed...;-)

reklama

Kurde, no ja juz nie moge się wprost doczekać poniedziałku...;-)
Chyb na testowanie będzie jeszcze za wcześnie, bo jak owu była 15 dc, a to będzie 25 dc kiedy ja zazwyczaj dostaję @ no to raczej test nie wyjdzie... ale przynajmniej będę wiedziała czy @ sie zaczyna czy nie...:-D

aha no i jak ja reaguję na ten duphaston... póki co jest ok...:happy:

Do góry