jagodka1231
Fanka BB :)
Paaaaaaaa kochaniutkie!!!do jutra!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to tez roznie bywa z podrozami.W tyle miejsc chcialabym pojechac ale poniewaz rodzice daleko mieszkaja to ich tez chce odwiedzic a az tylu dni wakacyjnych nie mam i czesto musze wybierac albo to albo tamto.Dlatego czesto jezdze do polski.Poza tym planujemy kupic dom wiec juz pewnie nie bede mogla pozwolic sobie na czeste i dalekie podroze no ale jak mi sie jedna do roku uda to bede sie cieszyc bo conajmniej raz do pl tez musze
Cześć dziewczyny!!
Zaspałam dziś ;-( i nie zdąrzyłam testu zrobić. Zrobię wieczorkiem albo jutro rano! @ się nie pojawiła chociaz dziś powinna... Trochę boli mnie brzuch!! U mnie zawsze jak w szwajcarskim zegarku się pojawia rano!!!
Temperatura na tym samym poziomie całyc zas 37,05!!
Sa jeszcze szanse ale jakoś nie mam dobrego przeczucia!!
Zobaczymy co będzie!!
Ciekawe jak Ren i zielona ??? - nie dały jeszcze znać....mozę też zaspały....hihi:-)
Trzymam za nie kciuki))) mocno
u mnie na teście jest druga kreska, mocniejsza niż wczoraj, ale ja i tak proszę bez gratulacji itp, dopuki nie zamieszczę tu wyniku hcg z krwi, albo usg bombelka...na hcg dzisiaj nie pojadę- nie mam takiej technicznej możliwośći..na dworze leje i wieje, a badania robią dzisiaj jeszcze tylko 5 minut ( do 9.00), ale może jutro uda mi się prosto z pracy pojechać, bo mam dyżur od 6.30 do 7.00..tymczasem dziewczynki błagam, bez gratulacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O jej jakie piekne...!!! JA z moim mężem szukamy ładnych prac do powieszenia na ścianę...szczególnie w klimatach francuskich....paryskich...uliczki...kawiarenki...
Dam znac jak cos namalujeno nic ja się żegnam powoli....uciekam do domciu w końcu....biedroneczka może jak namalujesz coś ładnego to daj mi znać?
Tez tak mysle dlatego poczekamy do niedzieli bo w sobote i tak jedziemy do szczecina na sklepy i ja na rozdanie dyplomow wiec nei bedzie czasu na nic innego i mam nadzieje ze @ sie nie pojawi ;-) pojawie sie pozniej jak juz pozalatwiamy wszystko pozdrawiam
Dziewczyny ja juz jestem w domku... zaszłam do apteki i zrobiłam właśnie test owu... :-) Mam dwie takie same krechy Czyli dzis do dzieła :-)
U mnie ten sam dylemat
Nie moge dzis za wami nadarzyc co podczytam to musze uciekac i tak wkolko wklejam liste bo ta co wklejalyscie byla bez poprawek
Iwcia dopisalm Cie bo nie ma Cie na liscie, ktory u Ciebie cykl staranek????
Wiecie co ale ja jestem głupia... Myślałam zawsze że owulkę mam ok 14 dc ... a tu proszę dziś test owu pokazał II krechy... i już wiem dlaczego zawsze ok 18-19dc czuje kłucie po prawej stronie i to dość mocne... a ja zawsze sobie tłumaczyłam że pewnie coś mi już kielkuje... a pozniej przychodziła @ i płacz...
O rany nie mogę ze swojej głupoty... gdybym dziś z Wami tak nie pogadala to bym dalej myslala ze to juz po ptakach...a tu prosze teraz trzeba dopiero zabierac sie do roboty :-( Normalnie mi glupio!!!
Dziękuję Wam WSZYSTKIM za rady- porady- Kochane jesteście!!!
... ale się cieszę... jestem jakaś podekscytowana jakbym te dwie krechy zobaczyła na teście ciążowym a nie owu :-)
hihihihi