K
Kinga85
Gość
ren i ja 3mam kciuki za ciebie! oby jutro II kreseczki były:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem ale ja ostatnio bardzo mało zaglądam na forum niestety...no kochana to niezłe spóźnienie hi hi
:-) wiem wiem ze juz nie możesz sie doczekaćKinga nei dziekuje ;-) dobrze ze nei testuje sama jutro, oby byly 3 pozytywne wyniki i wspaniale wiesci ;-)
Moglabym juz pojsc spac zeby juz sroda byla
No w sumie nic szczegolnego pare dni temu czulam sie jkabym byla przeziebiona ale temperature mialam normalna i troche mnie mdlilo pare dni ale to nei sadze zeby bylo znakiem na tak za wczesnie by bylo plamien wogole nie bylo nic a nic i to chyba najbardziej mnie nakreca hehe piersi nei bola ale w sumie rzadko kiedy mnie pobolewaly przy @ wiec tez to nic nie wskazuje czyli jutro dopiero sie przekonam co i jak chociaz pewnie w zaden wynik nie uwierze i bede musiala powtorzyc test:-) wiem wiem ze juz nie możesz sie doczekać
A jak ssamopoczucie i jakieś objawy cos jest? ;-)
No, np. u mnie wszystko gra, ale wczoraj bo intymnych momentach miałam mocny ból podbrzusza i tak się wystraszyliśmy, że szok Na razie więc koniec przytulanek do wizyty u ginaA jak Nasze zafasolkowane kolezanki ?? spokojnie i wszystko okej u Nich???
To ciesze sie bardzo ze ogolnie jest wszystko wporzadku ,a tak porzy okazji to rowniez gratuluje bo jeszcze okazji ku temu nei mialam bardzo fantastycznie ze masz juz ukochane "Serduszko"Kinga85, bardzo dziękuję za gratki :-)
No, np. u mnie wszystko gra, ale wczoraj bo intymnych momentach miałam mocny ból podbrzusza i tak się wystraszyliśmy, że szok Na razie więc koniec przytulanek do wizyty u gina