reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
oj gorzej czasami mam wrażenie że ludzie albo mnie nie słuchają albo nie rozumieja co się do nich mówi albo i jedno i drugie... a to dopiero początek turnusu, jeszcze 16 dni zabiegowych, jak tak dalej pójdzie to oszaleję

oj gorzej czasami mam wrażenie że ludzie albo mnie nie słuchają albo nie rozumieja co się do nich mówi albo i jedno i drugie... a to dopiero początek turnusu, jeszcze 16 dni zabiegowych, jak tak dalej pójdzie to oszaleję
A to napewno jedno i drugie tez tak czasem miewam z petentami z zewnatrz :sorry: to odpoczywaj, zrelaksuj po pracy ;-)

Ja juz zmykam moj P wrocil jedziemy na zakupki, pozniej obiadek sprzatanie moze jeszcze zagladne ;-)

cześć dziewczyny!

zielona
rany ja bym ześwirowała widząc te dwie kreseczki na teście:-D czekam na wyniki bety i trzymam kciuki najmocniej jak potrafię !!!:-D

TESTUJĄCE:

Ren -21 pazdziernika
aisim - 21 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Noukie- 29 pazdziernika
biedroneczka1980- 31 pazdziernika
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
jagódka1231- 9 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 7 cykl
Hope33-
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -5 cykl
Noukie - 4 cykl
Marzi55 - 3 cykl
eijf-
emilchen-
kusska - 9 cykl
jagódka1231- 4 cykl
nanusia82-
toska32- 4 cykl
ewelina28-
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 1 cykl
katia_793 - 8 cykl
Anulin-
biedroneczka1980- 6 cykl
rudka - 3 cykl
aisism - 3 cykl
maćku - 3 cykl
Ren -
wisienka83-
Ren juz dopisalam, napisz jeszcze jak chcesz, ktory to cykl staran, no i trzymamy kciuki za jutro:)
Moze nam sie znowu jakies fasolki posypia:)
Marti fajnie, ze juz jestes:)

Ostatnia edycja:
noukie
ja też się cieszę :-) pare dni bez was i świruję :-D

MAZIA!!! GDZIE SIĘ PODZIEWASZ? WSZYSTKO OK?

widzę po suwaczku ,że jej ślub za 2 tyg i 4 dni, mam nadzieję ,że u niej w porządku

Ostatnia edycja:
reklama
noukie
wiesz no nie wiem czy będzie mi dane testować, skoro owu była w 18dc a przytulanko było w 13dc i potem w 19... więc mała szansa na powodzenie... mój chyba nie ma takich terminatorów co by przeżyły tyle dni do owu... ale za Ciebie trzymam kciuki!

Do góry