Marzi55
Chcę być Mamą 2011
a z pewnością będzie miał....oby nie jedną...to tak na przyszłość..;-);-)
No oby dwie... i oby niejednorazowo... hihihih:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a z pewnością będzie miał....oby nie jedną...to tak na przyszłość..;-);-)
No oby dwie... i oby niejednorazowo... hihihih:-)
choc powiem wam ze takie mam dziwne przeczucie ze bez tych zagladan co tam sie dzieje w srodku w tym cyklu to.... moze jest jakas szansa
Ja testowac bde pewnie kolo 31 pazdziernika
choc powiem wam ze takie mam dziwne przeczucie ze bez tych zagladan co tam sie dzieje w srodku w tym cyklu to.... moze jest jakas szansa
No bez monitoringu USG i sprawdzania kiedy peka pecherzykBez jakich zaglądań?;-)
No narazie takie malutkie;-)... ale staram sie nie nakrecacprzeczucia....silne?
No bez monitoringu USG i sprawdzania kiedy peka pecherzyk
No narazie takie malutkie;-)... ale staram sie nie nakrecac
Mnie tak zawsze nerki bola jak sobie je przeziebiea wiesz co ja tak teraz zupełnie przypadkowo miałam usg... tuz przed jajeczkowaniem 15 dc, choć myślałam że już dawno miałam jajeczkowanie 11 dc...
słuchajcie no tak mnie kuje prawy bok, że szok... aż mnie plecy bolą z tyłu i promieniuje na nogę.