Zdecydowalam sie i lekarz stwierdzil, ze jajniki w porzadku i nie widzi jakis cyst.To on zalecil sprawdzenie droznosci jajowodu.Powiedzial, ze bez tego nie poda mi jakis ulepszaczy owulacji (jesli nie mam owulacji z lewego jajnika, tego gdzie jajowod).hope-czemu nie zdecydowalabys sie na zadna pomoc ze strony lekarzy jesli moge spytac?sa rozne sposoby gdyby cos bylo nie tak.A przeciez nie musi byc zle!
...
Nie dziwie sie. Nie tylko masz ciekawy wykres,ale i obiecujace objawy. Kciuki mocno zacisniete.Zwlaszcza, ze obie jestesmy po pozamacicznej i jesli ty zafasolkujesz to moze i mi sie wreszcie uda....jajniki kłują niemiłosiernie, sypiam w południe, brak ochoty na wszelakie serduszkowanie i śluz mam jak płodny, tylko, że biały. To tyle z samoobserwacji i masochizmu:-)czekam jeszcze do czwartku, jeśli sprawa z testami się nie wyjaśni, to w czartek zrobie hcg z krwi. @ powinna być w sobote..zadziwiają mnie natomiast moje tempki- w ciągu 2 dni prawie o 4 stopnie w górę...szok..najgorsze jest to, że jak się przyglądam włąsnemu wykresowi, to ciężko mi się nie nakręcać..
[/QUOTE]