reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

W tym to już Ci nie pomogę, skoro wolisz sie łudzić i nakręcać jeżeli nawet nic tam nie ma - no to twoja sprawa.

Ja wolę wiedzieć - nienawidzę togo bólu gdy uwierze,że się udało!

Ale to twoja decyzja!

A to prawda!Ja też wolałabym od razu wiedzieć,tym bardziej jeśli jest taka sytuacja jak ty Zielona opisujesz,a lekarz kazał ci od razu przyjśc!Tym bardziej zrobiłabym bobtest dzisiaj i jutro z samego rana leciała na bete!

reklama
Mam taka nadzieje:tak:
Moze i tak przynajmniej nie mysle o tym ze to juz teraz i teraz musimy sie starac, mniej stresu;-)
Marzi a czemu lekarz przepisal ci Duphaston? Masz za maly progesteron?

no właśnie w normie się mieścił, ale lekarz powiedział, ze trzeba go troche wspomóc... kurde boję się, że od tego leku przytuję... nie wiecie jak on działa na wagę????:tak:

reklama
no właśnie w normie się mieścił, ale lekarz powiedział, ze trzeba go troche wspomóc... kurde boję się, że od tego leku przytuję... nie wiecie jak on działa na wagę????:tak:
Słyszałam opinie od kolezanek że niestety od niego przytyły
Poza tym wydaje sie dziwne ze przy progesteronie w normie lekarz zapisal ci ten lek, tym bardziej ze masz regularne miesiaczki:eek:

Do góry