reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

acha, poza tym gin kazał mi szybko testować i jak tylko zobacze cos na tescie to przybiegać, bo po jednej pozamacicznej istnieje większe ryzyko drugiej, a odpowiednio szybko wylryta może być usunięta bezoperacyjnie i bezzabiegowo...

skoro tak,to czkamy do jutra....jeżeli lekarz kazał szybko wykrywać to nie ma na co czekać....powodzenia Zielona!!

reklama
acha, poza tym gin kazał mi szybko testować i jak tylko zobacze cos na tescie to przybiegać, bo po jednej pozamacicznej istnieje większe ryzyko drugiej, a odpowiednio szybko wylryta może być usunięta bezoperacyjnie i bezzabiegowo...

No chyba, że tak w takim razie trzymam kciuki za testowanie!

A czy po tej pozamacicznej miałać robioną drożność jajowodów?

hej dziewczyny!

martilla-fajnie ze juz wrocilas.rzeczywiscie dziwny ten wykres ale mysle ze oprocz tej jednej temperatury ktora zaznaczylas jako niejasna(pewnie za pozno zmierzylas i byla wyzsza) to teraz bedzie ci juz rosla.Jakies przytulania w ostatnich 5 dniach w ogole byly?
z tą zakłóconą tempką to właśnie było tak ,że zmierzyłam wcześniej niż zawsze czyli o 6:20 ale nie wiem czemu zapisało jako zakłócona.. w każdym razie po dzisiejszej wyższej ff wyznaczył owu właśnie na 18dc, a mnie tak jajniki dziś bolą o matko!
co do przytulanek to nie spodziewam się cudu niestety w tym cyklu bo przytulaliśmy się w 13dc a potem dopiero w 19 więc nic z tego nie będzie...

zielona
podpisuję się pod tym co mówią dziewczyny, wykres obiecujący!
trzymam kciuki za testowanko !

Dlatego ja bym radziła testować w terminie@, bo to nie tajemnica, że połowa fasolek jest wydalana w terminie @, a lepiej chyba nie wiedzieć, ze coś było!

Ja przynajmniej mam takie podejście, a jeżeli testować to 12dpo.
A moze warto wlasnie wiedziec? Wtedy bym miala pewnosc, ze do zaplodnienia dochodzi, czyli ze z chlopakami wsio oki, a problem polega na tym, ze fasolka sie nie utzrymuje. I leczenie skierowac na odpowiedni tor...:unsure:

o to jesteśmy na tym samym etapie ja @ dostałam 2.10 i mam brać luteinę i ja też biore od jutra :-).Co do pogody to faktycznie ochydna dziś w Wawie choć chyba wszędzie taka brrrrrrrr;-)

Katia_793... witaj w klubie... ja ciekawa jestem czy to coś da i jaka bedzie reakcja organizmu...:sorry:

zielona, trzymam mocno kciukasy!!!! Bedzie dobrze!!!!

Czyli jak pobolewaja jajka po owu to moze to oznaczac ze COS tam sie dobrego dzieje?

Maćku, nie chcę się nakręcac... ale boli mnie tak jakos dziwnie... bo przeszywa aż do pleców...:-( albo może mnie przewiało....hihihihi:happy::rofl2:

Jest i lista... Kochane jesteście...

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!

z tą zakłóconą tempką to właśnie było tak ,że zmierzyłam wcześniej niż zawsze czyli o 6:20 ale nie wiem czemu zapisało jako zakłócona.. w każdym razie po dzisiejszej wyższej ff wyznaczył owu właśnie na 18dc, a mnie tak jajniki dziś bolą o matko!
co do przytulanek to nie spodziewam się cudu niestety w tym cyklu bo przytulaliśmy się w 13dc a potem dopiero w 19 więc nic z tego nie będzie...

zielona
podpisuję się pod tym co mówią dziewczyny, wykres obiecujący!
trzymam kciuki za testowanko !

Nigdy nic nie wiadomo, a moze...................

Zawsze trzeba wierzyć!!!!:tak:

reklama
A moze warto wlasnie wiedziec? Wtedy bym miala pewnosc, ze do zaplodnienia dochodzi, czyli ze z chlopakami wsio oki, a problem polega na tym, ze fasolka sie nie utzrymuje. I leczenie skierowac na odpowiedni tor...:unsure:

Maćku, wiesz co masz rację... to by potwierdzało, ze chłopaki są ok, ale z drugiej strony podejrzewam, że cierpnienie z powodu straty byłoby ogromne!!!! Wolę chyba tego nie wiedzieć..:-(

Do góry