reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martilla-fajnie ze juz wrocilas.rzeczywiscie dziwny ten wykres ale mysle ze oprocz tej jednej temperatury ktora zaznaczylas jako niejasna(pewnie za pozno zmierzylas i byla wyzsza) to teraz bedzie ci juz rosla.Jakies przytulania w ostatnich 5 dniach w ogole byly?

hope-czemu nie zdecydowalabys sie na zadna pomoc ze strony lekarzy jesli moge spytac?sa rozne sposoby gdyby cos bylo nie tak.A przeciez nie musi byc zle!

u mnie nic.zmeczona jestem choc dopiero wstalam.wszystko przez to ze spac pozno poszlam i przez to ze rano ciemno jest...

reklama
Witam z rana
Ja jeszcze w łożku, tempka dzis powoli w gore, wiec chyba wyglada na to ze owu juz byla.
Tak czy siak wczoraj tak na wszelki wypadek jeszcze pomeczylam mojego:tak:

czesc dziewczyny !!
U mnie lada dzień będzie @ chyba jutro, na razie brzuch nie boli ale bolał wczoraj, dziwna sprawa bo dziś mi znów temperatura wzrozła z 36,9 na 37,05 więc nic juz z tego nie kumam tym bardziej że zaczęłam mierzyć temperature dopiero w tym cyklu!
Moje drogie jak to jest z ta temperatura przed owulacja bo po niej już wiem!!
Po owulacji rosnie a przed @ drastycznie spada na 2 dni przed@.
a początek cyklu jak wygląda??

Witajcie kochane!!Dziś u mnie piekne słonko świeci,przesyłam wam kilka promyków ~~,ale jest bardzo zimno.

U mnie 10 dc...i zaczyna być wilgotno...ciekawe jak to bedzie dalej....

czesc dziewczyny !!
U mnie lada dzień będzie @ chyba jutro, na razie brzuch nie boli ale bolał wczoraj, dziwna sprawa bo dziś mi znów temperatura wzrozła z 36,9 na 37,05 więc nic juz z tego nie kumam tym bardziej że zaczęłam mierzyć temperature dopiero w tym cyklu!
Moje drogie jak to jest z ta temperatura przed owulacja bo po niej już wiem!!
Po owulacji rosnie a przed @ drastycznie spada na 2 dni przed@.
a początek cyklu jak wygląda??

Przed @ powinna spaść, ale skoro wzrosła to jest szansa na to, ze jest fasolka, jeżeli jutro temperatura nadal będzie wysoko - to warto testować!

reklama
Do góry