reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam Kochane z rana,

w Wawie tez okropny deszcz pada od rana, jest zimno, szaro, ponuro... br az sie z domu nie chciało wychodzić...:-(

U mnie dzis 19 dc, trochę pobolewa mnie rpawa strona brzucha... tak jakby jajnik... nie wiem czy sama sie nakręcam czy co...:sorry:
Od jutra zaczynam brac Duphouston (nie wiem czy dobrze napisałam nazwę...hihihi)

A póki co musze sie troche odgrzebac w pracy... ale na pewno jeszcze tu zajrzę...

A gdzie nasza lista? Oj... Ktoś dziś testuje??? Chyba Ren niedługo, nie?:-p

reklama
Witaj jagodko
To u ciebie pora juz na staranka:tak::-D
:-D

hehehee...no staranka rozpoczęte...:-D ciekawa jestem jak to bedzie...mierze tą tempkę,ale nie wiem jak to jest z tempką w czasie cyklu...przed i po owu...i kiedy ewentualnie może nastąpić...pisałyście już tyle razy na ten temat...aż wstyd że nie pamietam.....:zawstydzona/y:

jagódka 1231 - a u mnie zimno jak cholera i pada wstrętny deszcz!!
No u nas tez zimno,bo minus 2 ale piekne słonko świeci...zobaczymy jak długo...

No to jeszcze dwa dni poczekaj i do robory!

ja już jestem w robocie:-D:-D:tak::-)...bo mój nie mógł się doczekać:-D tej roboty..

Witam Kochane z rana,

w Wawie tez okropny deszcz pada od rana, jest zimno, szaro, ponuro... br az sie z domu nie chciało wychodzić...:-(

U mnie dzis 19 dc, trochę pobolewa mnie rpawa strona brzucha... tak jakby jajnik... nie wiem czy sama sie nakręcam czy co...:sorry:
Od jutra zaczynam brac Duphouston (nie wiem czy dobrze napisałam nazwę...hihihi)

A póki co musze sie troche odgrzebac w pracy... ale na pewno jeszcze tu zajrzę...

A gdzie nasza lista? Oj... Ktoś dziś testuje??? Chyba Ren niedługo, nie?:-p

Hej Mazi..widziałam w DDTVN,że u was brzydko....

no właśnie gdzie nasza lista?:-D

agniesiar powodzenia u ginekologa! na pewno bedzie pomyslnie;-)
jagodka owocnych staran zycze!:-)
aisim jezeli temp jest wysoko to nadzieja na fasolkę nadal rosnie wraz z temp:tak:

U nas mgliście i ponuro dziś.
Miłego dnia wam życzę!

agniesiar powodzenia u ginekologa! na pewno bedzie pomyslnie;-)
jagodka owocnych staran zycze!:-)
aisim jezeli temp jest wysoko to nadzieja na fasolkę nadal rosnie wraz z temp:tak:

U nas mgliście i ponuro dziś.
Miłego dnia wam życzę!

Nie dziękuję, co by nie zapeszyć, jak wszystko ładnie pekło to da mi na pewno luteinę i wtedy to czekanie!

czesc dziewczyny..u mnie 10 dpo, czekam..naiwnie próbowałam robić test od 7-9 dpo, ale otrzymałam negatywy. Dzisiaj zrobiłam owulacyjny- dla picu i wyszedł mi pozytyw, a ciążowy pokazał krechę pod światło, no ale ja nauczona doświadczeniem w krechy pod światło nie wierzę...poza tym ciągły ból brzucha i jajników mnie nawiedza- jajniki kłują niemiłosiernie, sypiam w południe, brak ochoty na wszelakie serduszkowanie i śluz mam jak płodny, tylko, że biały. To tyle z samoobserwacji i masochizmu:-)czekam jeszcze do czwartku, jeśli sprawa z testami się nie wyjaśni, to w czartek zrobie hcg z krwi. @ powinna być w sobote..zadziwiają mnie natomiast moje tempki- w ciągu 2 dni prawie o 4 stopnie w górę...szok..najgorsze jest to, że jak się przyglądam włąsnemu wykresowi, to ciężko mi się nie nakręcać...tstuję testami z allegro i jakoś mnie oe nie przekonują, zastanawiam się, czy z ciekawości nie zrobić dzisiaj innej firmy- co o tym sądzicie??
Dzisiaj jeszcze 8,5 godzinny dyżur przede mnie i rozprawa sądowa o 11, o uchwalenie mnie opiekunem prawnym mojej wychowanki...

reklama
Marzi55 - ja testuję jutro ale bez przekonania jestem jakoś wiec chyba nic z tego nie bedzie i tym razem!

Kobitki a na co te leki co Wy o nich tak piszecie!!
Jakaś luteina i dup....coś tam hihihi ;-)

Do góry