jagodka1231
Fanka BB :)
czesc dziewczyny..u mnie 10 dpo, czekam..naiwnie próbowałam robić test od 7-9 dpo, ale otrzymałam negatywy. Dzisiaj zrobiłam owulacyjny- dla picu i wyszedł mi pozytyw, a ciążowy pokazał krechę pod światło, no ale ja nauczona doświadczeniem w krechy pod światło nie wierzę...poza tym ciągły ból brzucha i jajników mnie nawiedza- jajniki kłują niemiłosiernie, sypiam w południe, brak ochoty na wszelakie serduszkowanie i śluz mam jak płodny, tylko, że biały. To tyle z samoobserwacji i masochizmu:-)czekam jeszcze do czwartku, jeśli sprawa z testami się nie wyjaśni, to w czartek zrobie hcg z krwi. @ powinna być w sobote..zadziwiają mnie natomiast moje tempki- w ciągu 2 dni prawie o 4 stopnie w górę...szok..najgorsze jest to, że jak się przyglądam włąsnemu wykresowi, to ciężko mi się nie nakręcać...tstuję testami z allegro i jakoś mnie oe nie przekonują, zastanawiam się, czy z ciekawości nie zrobić dzisiaj innej firmy- co o tym sądzicie??
Dzisiaj jeszcze 8,5 godzinny dyżur przede mnie i rozprawa sądowa o 11, o uchwalenie mnie opiekunem prawnym mojej wychowanki...
Zielona,a nie lepiej pójść do apteki i kupić czuły test (10)? Ja bym tym z allegrop nie ufała....i poleciala do apteki!Tak bym ci poradziła...kup strumieniowy bobo test-ten chyba jest o czułości 10!