Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Pewnie,że się należy!!! ekstra wypoczywaj!
Ja tez uciekam....buźka
Buziaki :-);-)
Do juterka!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie,że się należy!!! ekstra wypoczywaj!
Ja tez uciekam....buźka
To ja podziwiam,że wytrzymaliście te 2 lata starań tak poprostu....bo ja bym nie miała takiej cierpliwości....powinnaś pójśc do gina,niech sprawdzi co jest nie tak,a może nie trafiacie w owu?co? Może masz później niz zwykle to wypada?
Czesc dziewczyny. Ja czuje, ze @ sie zbliza pelna para, jak najbardziej mam moje typowe przed okresowe dolegliwosci:-( test robilam jeszcze dzis, ale ten z ebay, a one zbyt czule nie sa, wiedzialam ze nie wyjdzie, ale co mi tam mam ich pelno, a wprzyszlym miesiacu sie i tak nie przydadza, bo zadnych staranek nie bedzie:-( No nic umawiam sie do lekarza przycisne go zeby mi te badania hormonow zrobili, albo jak nie to sobie w polsce pojde zrobic, w sumie moze nawet tak lepiej bo pojde sobie zrobic wszystko od razu, a ze bede w okresie plodnym to sie postaram tez z ginem umowic na 15 dc zeby zobaczyl co sie tam dzieje tak w polowie cyklu, tylko zeby mi te moje plany nie spelzy na niczym.
Ehhh najgorsze sa te dni przed sama @ z jednej strony nie chce sie zeby przyszla, a z drugiej organizm z kazdej strony daje znac, ze z fasolki nici i lepiej by bylo gdyby juz przylazla, mozna zaczac nowy cykl i nowe nadzieje.
ja mam miec za 2 tyg i coraz bardziej sie bojei A propos badania drożności...ja jak nie zafasolkuje teraz w ciagu 2 cykli to też będę musiała się temu poddać...i trochę się tego boje...
Mnie tak znieczulon, ze corka sie rozmyslila i zamiast po kilku godz (jak powiedzial lekarz), urodzilam po dobie.Ale fakt skurczy nie odczuwalam przez prawie dobe po tym znieczuleniuJeśli boisz sie bólu to zapłać za znieczulenie - ja jestem zwolenniczką - nie bawienia sie w matkę polkę- poród nie musi boleć
faktNie ma co sie bać - powiem Ci tak jak mi powiedziała moja położna- nie Ty pierwsza i nie ostatnia- dasz radę!!!
Boli jak............- ale na końcu tej drogi jest CUD nad CUDA!!!
I od razu zapominasz jak bolało!!!
Tego najbardziej sie obawiam. Jesli poczuje jakis bol w trakcie badania-bedzie to dla mnie wyrok-bo mam tylko 1 jajowod.... I wtedy Was pewnie opuszcze na dobre, bo pewnie na in vitro sie nie zdecydujemy....Badanie zazwyczaj nie jest bolesne. Jednakże, w przypadku braku drożności jajowodów, może byc odczuwalny ból z powodu wzrostu ciśnienia środka kontrastowego, ktory jest wlewany